ingen äger dig, bara du

1. Dig äger ingen utom du, vad andra tycker och tänker om din kropp har ingen relevans, alls. Den är helt och hållet din egen och det är du som ska leva med den. Så länge du lever under sunda förhållanden har ingen någonsin rätten att påstå att du är för smal, för stor, för lång, för kort, för bred och så vidare. Sådana åsikter bör samtliga hålla för sig själva. 
 
2. Dig äger ingen utom du, det är du som bestämmer över din kropp och inte din kropp som bestämmer över dig. Känner du att du borde knyta på dig löparskorna fast kroppen skriker nej, gör det. Vill kroppen lägga av efter halva rundan fortsätt ändå, så länge du bestämmer att benen ska springa kommer de att springa.
 
3. Dig äger ingen utom du, ingen får lov att röra din kropp utan din tillåtelse. Ett nej betyder inte att du är tråkig, pryd eller en bitch utan bara helt enkelt nej. Det är din kropp, dina villkor.
 
4. Dig äger ingen utom du, pynta som du vill eller pynta inte alls. Vill du ha randiga jeans och prickig tröja, eller vill du helst av allt bara dra på dig en hoodie, gör det. Ifall andra tittar snett är det de som borde ändra inställning och inte du som borde byta hårfärg. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du skriver så himla bra Hanna och du är så bra! Älskar denna texten! Åh!

Svar: tack så jätte jättemycket Malin, kul att höra! Puss på dig finis!
Hanna

2014-02-02 @ 22:35:55
URL: http://malinyman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0