regn, regn

Då var julafton avklarad. Mycket trevlig sådan fick jag och la familia. Och julklappar var det gott om :)
KALLE Anka tittades det på som alltid, ingen jul utan KALLE (ingen Anna Anka här inte) .
Idag har det regnat hela dagen och all snö töas bort :( . Stackars Uffe (snögubben därute) han har börjat magra.

Nu planeras de sista grejerna innan det bär av till Unite10 (kristen nyårskonferens i Jönköping för ungdomar).
Jag och två söta töser till drar upp den 29:e och återvänder hem den 1:e jan.
Jag längtar MYCKET!

Ha det gott så länge!
Jag bjuder på en bild från trädgården :*

sweet snow

Den senaste veckan har vi haft minusgrader här i Skåne, men idag dan före dopparedan då blir helt plötsligt 10+ grader och snön den börjar smälta. Det blir dock perfekt kramsnö så jag gick ut och byggde en snögubbe. Uffe heter han, kanske lägger in en bild på mästerverket sen. Men snön får ju inte smälta bort såhär dagen innan julafton det hade varit alldeles för sorgligt. Jag hoppas på att det kommer mer snö imorgon, att det snöar på julafton är ju lite idealet.
Men nu ska jag kila iväg och handla sista julklapparna äntligen, när jag kommer tillbaka tänkte jag kanske updatera med lite bilder här inne om jag har ork.

God Jul!

oopps

Ni får ursäkta mej,  men klumpig, tankspridd och nybörjare inom bloggandet som jag är så råkade jag radera kommentarer. Hur man nu råkar radera kommentarer men jag lyckades i alla fall, hahah!
Så om era kommentarer försvinner beror det förmodligen på min klumpighet ;) hahaa, men jag ska skärpa mej i fortsättningen. Lovar!


julklappspanik

Alla julklapparna är ännu inte fixade, panik! Varför är jag alltid ute i sista minuten. Jag förstår det inte, redan i november började jag fundera på vad jag skulle ge till nära och kära. Ändå så står jag här nu den 22 december och fortfarande har paket kvar att fixa. Jag måste bättra mej.
Men det blir nog till att lokalhandla de sista julklapparna i min lilla by. Problemet är bara att jag bor en bit utanför den lilla byn. Moppen är bara att utesluta, bussarna går inte förrän om evigheter och päronen jobbar. Jag kan med andra ord inte komma någonstans...... Grannen kanske har några grytlappar jag kan slå in?

julgran, tjohoo

4:e advent idag, om ni råkat missa det.
Pappsen, lillebror och jag åkte ut i skogen för att hugga gran. Jag lovar vi känner personen som äger marken, så vi snodde inte granen.
Det var snö till knävecken på vissa ställen och det tog oss minst en timma innan vi hittade en som vi tyckte var fin. Alla granarna var täckta av snö så vi fick skaka dom för att se om granen dög, detta resulterade i att vi hade snö över allt. Men vi fick våran gran till sist och nu står den här med röda kulor, glitter och ljus och annat smått och gott. Så mysigt, jag älskar julen!
Några klappar kvar att fixa bara sen kan julafton komma!
Hoppas ni får en riktigt härlig jul!


shopping utan framgång

Idag skulle jag och mamsen ta en liten tur i Lund och leta julavslutining och nyårskläder. Vi letade och letade men förgäves, allt jag fick med mej hem var ett par jeans som jag förmodligen kommer att lämna tillbaka eftersom det inte fanns i den storlek jag önskade. Men jag prövade några få kläningar som jag tyckte var hyfsat snygga på galgen, på galgen jaa men på såg det konstigt ut. Jag letade även kavaj jag hittade några snygga till hyfsade priser men jag har förlånga armar och för smal midja tydligen. Jag passar inte in i deras storlekssystem -.-
Det känns lite pissigt att man inte kan hitta nått bra , men bättre lycka nästa gång. Hoppas jag.

Have it your way!

to expensive

Hittade denna sjukt snygga klänning på H&M och föll pladask. Det första jag gör är ju såklart att kolla priset, 999 KRONOR!!!! Visst Jimmy Choo (Jimmy Who?!) har ju designat klänningen genom H&Ms samarbete med olika designers så det borde kanske kosta lite extra men inte så mycket. Hela poängen med H&M och deras designers samarbeten är väl att det ska vara snygga kläder till billiga priser, eller har jag fattat det här fel?
999 kr tycker jag är mycket pengar och det jag har definitivt inte råd med det. jag tycker detta är lite dålig stil. Så tyvärr du fina klänning du får inte bo i min garderob. Dumma Jimmy Choo! 


 

minnen

jag hittade en dikt som jag skrev för ett bra tag sen. Dikten väckte gamla minnen som jag hade glömt. När man går vidare från något så glömmer man lite hur man kände sej just då. Jag har skrivit ganska mycket ända sen jag var liten och det hjälper mej att minnas hur jag upplevde saker, hur jag mådde, hur jag tänkte när jag var yngre. Jag är femton nu så jag tänker såhär tex att när jag är 40 och har en femtonårig dotter kanske jag har glömt bort lite hur jag kände och tänkte. Då kan jag bara ta fram allt det som jag skriver idag och minnas hur jag själv var som femtonåring. Sen kan jag ju ge ut en självbiografi ;P , hahaa.
Jag tänkte skriva in dikten här. 

Jag mina ögon slöt
Kände genast en stöt

 För med detsamma dök du upp i mitt sinne
Inte för att jag medvetet ville

 Utan för att du är den du är
Och i mitt hjärta höll jag dej kär

 Jag lät det hända
men det fick en annan ända

 Du dina känslor förklarade
Du var det som jag jagade

 Jag sa jag kände likadant
För dej föll jag från min kant

 Jag brukade inte vara den som blev förälskad
Och jag hoppas inte din kärlek var förfalskad

 För jag trodde varje ord
Ibland kändes det lika logiskt som att blommor behöver jord

 Men oftast var det svårt att förstå
Att det kunde bli vi två

Jag drömde ofta om ditt skratt
Då blev saknaden så stor att jag fick fnatt

 Men dina ord började avta
Jag tror du mej på hyllan la

Hursomhelst tog det slut
Tomheten kändes som ett tjut

Jag vill glömma
Och mitt hjärta tömma

Men ändå vill jag hålla kvar
Kanske kan det bli som det var

Tänker ofta på hur det blev som det blev
När vi över vänskapsribban klev

Att du kunde känna så för mej
Jag som bara är en vanlig tjej 

Jag är en i mängden
Det skulle inte hålla i längden 

Kanske var det det du såg
Att det inget särskilt i mej låg


Snart är det jul

Nedräkningen har börjat!
Och det gillas starkt!
Julkalendrar är ju bara för härliga, jul är bara för underbart :D


RSS 2.0