sockerbagare

en sockerbagare hon bor i staden hon bakar kakor mest hela dagen, hon bakar snickers hon bakar knäck hon bakar några med socker på

Idag har det varit jul för hela slanten. Jag och en kompis har bakat snickers och knäck och lyssnar på alla jullåtar vi känner till. Nu längtar man sådär lagom mycket till jul, ganska jättemycket faktiskt ;)
Dessutom har vi haft luciaövning i skolan, tåget krymper dock efter varje övning snart är det bara lilla jag kvar. Nä riktigt så få är vi inte.
Men nu behöver Emma nog hjälp med att skära upp snickersen så jag får kila iväg och hjälpa henne.
Glöm inte att baka uti i stugorna, sprida julstämmningen du vet ;D

Have it your way!

I'm sick, öhöhö

Igår åkte jag hem efter en halv skoldag. Hvudet kändes som om det skulle sprängas, jag hostade en del, hade ont i halsen och till och från i ryggen, och mådde dåligt. Det visade sej att jag även hade feber. Första tanken är ju såklart, svininfluensan. Jag har inte tagit vaccinet och ska inte göra det heller. Det här låter kanske konstigt men jag hoppas att det är en lindrig verision av svininfluensan jag har fått för om man haft det en gång så får man inte det igen. För då har kroppen byggt upp ett immun mot det.
Idag är febern och huvudvärken borta. Hostan sitter i och jag mår fortfarande lite dåligt men jämfört med igår så mår jag mycket bättre. Får se vad det blir av det. Mamma har varit orolig ringt flera gånger för att kolla så att det inte blivit värre och såhär, hon är för go hahaa.
Idag har jag studiedag och bara är hemma och vilar.
Ha en bra dag!

tankar

Jag har haft en riktigt härlig dag med en grymt omtyckt vän som jag träffar lite för sällan men det är nice när man väl ses, våra samtal kan hålla på hur länge som helst. Det är så skönt för hon förstår mej så väl.

Men just nu är jag übertrött och så mycket tankar har cirkulert i mitt huvud idag och jag och min kompis tittade igenom bilder från gamla läger och sentimentalitet smög sej fram.
Så nu känner jag mej tom. Jag längtar tillbaka till så många tillfällen i mitt femtonåriga liv som har varit helt fantastiska tack vara Han där uppe. Jag kan se tillbaka på hur mycket jag har förändrats, mognat och hittat mej själv. De senaste åren har flygit förbi, jag antar att jag inte riktigt njöt av stunderna så mycket som jag borde.
När jag är trött på det här sättet som jag är nu då börjar jag tänka så mycket, sakna alla som inte finns hos mej just nu, sakna alla härliga stunder. Men jag vet att det kommer fler stunder men jag vet också att det inte kan bli så som det var då. Ush mina tankar är som för många fiskar i ett för litet akvarium.
Jag borde nog bara sova.

söndag

Idag är det härliga söndag, eller jaa söndagar brukar vara ganska sega för då vet man att imorgon är det tillbaks till skolan. Men nästa vecka är det prao och mina arbetstider är 12-16 på ett fritids, ganska chill så man kan nästan säga att jag har två veckors lov. Katshing!
Just nu denna söndagseftermiddag försöker jag skriva en bokreccension på Skattkammarön. Det går inget vidare, jag har lyckats skriva "Skattkammarön, av Robert Louis Stevenson". Där tog det stop. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja och hur jag ska formulera mej. GASH vad jag tycker detta är tråkigt!
Men den måste bli gjord, min svenskalärare har nästan lovat mej ett MVG denna terminen så jag har en del att leva upp till vilket gör det hela ännu svårare. Jaja sånt är livet.
Om timme drar jag till kyrkan, första söndagen på väääldigt länge som jag åker dit men jag känner att jag behöver det.
Ha en tjodundrans bra vecka allihopa! :D

RSS 2.0