Hey Mr Autumn!

Hösten är på väg, imorgon är det 1e september och jag gillar det! :D
Just nu känner jag för en riktigt höstpromenad bland trädens tusen färger och mysa i en riktigt skön stickad tröja eller varför inte mössa och halsduk! Men vi är inte riktigt där än, men det kommer.
Nu sitter jag iaf här hemma med min förkylning och hosta och lyssnar på mina goa gubbar . Finfin musik det där!
Försöker plugga lite engelska också. Känns som att man börjar komma in i skolan på riktigt nu.
peace out!

finally some update!

Jag är ledsen att jag inte varit särskilt aktiv men jag har haft ett liv.
Malmö festivalen har stått på schemat nästan var dag föregående vecka, fett med ös har det varit!
Jag var faktiskt duktig och tog med kameran en kväll men sen visade det sej att minnet går inte att läsa så jag kan inte föra över bilderna som jag nämde i tidigare inlägg.
Just nu har jag egentligen engeslka lektion, baaaad Hanna! Vi fick i uppgift att under lektionen skriva 200-300 ord om disciplin. Det var ju inte det lättaste kan jag säga eftersom disciplin är ganska så astråkigt ämne. Jag har mest tillbringat den senaste en och halv timmen till att glo på skärmsläckaren.Bubblorna är helt makalösa :D


and my background is awesome I know (Y)

peace out folks!

det ska bara funka!

Jag tror jag snart flyger i taket så arg jag blir :@
Minnet på kameran går tydligen inte att läsa. Datorn hängde sej en gång när jag skulla lägga över bilderna så allt ting bara sket sej och kameraminnet gick tydligen sönder. Vilket betyder att jag inte kan lägga över bilderna som jag tog på malmö festivalen :( JAG BLIR SÅ TRÖTT
Mobilen fuckar sej igen. Ursäkta mitt språk men den har redan varit inne på lagning två gånger på minder än ett år. Senaste gången var för bara 3 veckor sen och nu klöddar den igen.
Näe asså tekniska grejer ska bara funka!

goodafternoon, sweet monday

Jag ska tydligen läsa spanska, hoppsan. Det står på mitt schema och jag har icke valt det. Hade bara tänkt fortsätta med franska steg 3 men nu blev det spanska steg 1 också. Är dock tveksam angående om jag har ork och lust att börja läsa ett nytt språk. Får nog ta ett snack med syv, vill ju inte missa värdefulla poäng men det borde nog räcka med alla andra femtioelva kurser vi ska läsa. Ahja nu har jag iaf helt plötsligt 20-30 glosor spanska till imorgon, AWESOME....
INT 1 A skapade idag en klassblogg, väldigt trevligt tyckte vi. Så där kommer man kunna läsa om våra väldigt INTressanta skoldagar och fina resor... eller nått. Vi får väl se vad som händer men du hittar oss iaf här .
Nu tänkte jag läsa spanska och lite naturkunskap, läsårets första läxar YEAH!
Have a wonderful Monday! :*


it's life and I love it

Malmöö festivalen är igång , i lördags var girlsen där och röjde.
Rix fm, Maskinen och Familjen stod på schemat. Maskinen var nog favoriten under kvällen som var AWESOME.
Here's some pics som Moa tog med sin systemis.bäst, bäst, bäst!

if I can't hear your heartbeat then you're to far away

jag är trött. har inget att säga.
fisk är nyttigt och tomater är gott.
tänkte pimpa kollegieblock nu för dom ser så tråkiga ut.
hoppas ni har en mer händelserik fredagskväll än mej!ungefär lika trött som den här lilla krabaten jag hitta på skansen.


second day in school

Vet inte hur många papper jag har skrivit på totalt nu om skåpsavtal, datoravtal, säkerhetsskåpsavtal och jaa allt möjligt orkade knappt läsa igenom alla papprena. Men idag fick vi iaf våra datorer, och jag gillar dom! Jag är ju dock inte särskilt tekniskt av mej och vet inte mycket om datorer, men datorn duger alldeles utmärkt för mej! :D
Vi har haft svenska, idrott och historia idag. På idrotten joggade vi runt i Hässleholm för att hitta till alla idrottsplatser och sen jogga vi en sträcka på 1,7km inte så farligt kan tyckas och en mjukstart enligt vår idrottslärare. Men för en otränad själ som mej så var det lite ansträngande hahaa. En nackdel som jag har är att det kvittar om jag springer 100m eller 1000m jag blir alltid röd i fejjan. Idag blev jag extremt röd som en kräfta och det höll i resten av dagen -.- SUPER!
Jajaa sånt är livet.
Efter skolan sökte två av mina gamla klasskamrater (som också går i HLM fast på en annan skola) upp mej och så gick vi och tog en fika och pratade på om våra linjer, klasser, lärare och allt annat nytt. Uppdaterade varandra. Mycket trevligt (Y)
Nu ska man bara komma in i rutinerna, imorgon är det uppstigning kl 06.00!

löööööve
Hanzan!

INT 1A !

Min nya klass, INT 1A.
Folket verkar faktiskt riktigt schyssta och jag tror att jag kan komma att trivas där. Dock är vi 27 tjejer och 5 killar, lite tråkigt eftersom jag har umgåtts ganska mycket med grabbar hela livet men ärsh det blir nog bra ändå (Y). Mentorerna verkar också schyssta. Schemat ... jaaa det är ju en plugglinje jag valt så inga kommentarer på den punkten.
Jag var rädd för att jag skulle få gå själv och inte prata med nån på hela dagen, men hahaa jag är allt annat än blyg så jag har pratat med ganska många i min nya klass faktiskt och har inte behövt sitta själv, vilket känns jätteskönt :)
Jag hoppas att det snart ska kännas helt rätt, att jag valt den perfekta linjen för mej.
kraam!
Hanzan

G O D M O R G O N !

nuuu bär det snart iväg mot HTS, upprop kl 09.30 i aulan.
whooooo, eller ja hahaa det blir nog bra. Hoppas jag.
see yaa sooooooon Hässleholm.
:D

I fell into a ring of fire


it burns, burns, burns

I went down, down, down

and the flames went higher

and it burns, burns, burns

I fell for you like a child

I fell into a burning ring of fire

Johnny Cash – Ring Of Fire

örhängen med fjädrar - H&M
rutig skjorta - H&M
Vitt linne - H&M
Svart kjol - H&M
Gröna stumpbyxor - Indiska
Armband - BikBok


ett nytt liv, med start imorgon

yes, imorgon börjar jag på Internationella programmet på Hässleholms Tekniska Skola.
späääännande. Känner inte en kotte som valt det programmet. Helt nytt folk. En helt ny stad. Helt nya lärare. helt ny skola. Allt är helt nytt. Förrutom jag, I'm still the same just a bit older.
En massa "tänk-om"-tankar cirkulerar i skallen. Men jag ska ärligt medge att jag inte tänkt så mycket på det under sommaren. Inte velat tänka på det eftersom jag inte vet något om hur det kommer att vara.
Men jaa jag skriver imorgon igen när uppropet och första dagen är avklarat!
godnatt på er få trogna läsare!

I won't back down - Johnny Cash

Well I won't back down, no I won't back down
you can stand me up at the gates of hell
but I won't back down

Gonna stand my ground, won't be turned around
and I'll keep this world from draggin' me down
Gonna stand my ground and I won't back down

Hey baby, there ain't no easy way out
Hey I will stand my ground and I won't back down

Well I know what's right, I got just one life
In a world that keeps pushin' me around
but I stand my ground and I won't back down

Hey baby, there ain't no easy way out
Hey I will stand my ground and I won't back down
No I won't back down

Johnny Cash – I Won't Back Downden här låten är kärlek, Johnny Cash är mannen i mitt liv

bara måååååååndag

Hej hopp!
Imrose vaknade jag kl 8!! :O helt sjukt, jag menar jag sover alltid typ aslänge. Håller jag på att bli sjuk måntro :O
Idag har jag iaf hämtat ut min mobil som varit inne på lagning.. igeeen -.- nu funkar den iaf prima (Y). Jag har även hämtat ut mitt tågkort som gör att jag kan färdas till och från min gymnasieskola utan att betala ett enda öre, asbra (Y). Men nu är det så att jag måste fixa en bild till det här kortet, ett svårt val må jag säga. Det enda kravet på bilden är att den inte får vara mer än ett år gammal och man ska se att det är jag. Fatta stort urval jag har nudå. Jag får ta och fundera helt enkelt.
Nu ska jag snart dra till Mozart för lite filmmys med girlsen, bäst att jag fixar till mej lite då.
see you later alligator!vad tror ni om den här bilden?

sweet home skåneland!

yes jag är hemma igen!
trött? ohyeah (Y)
fin vistelse i Sthlm? Alla tiders :D
vad jag har gjort? Skansen, slottet, naturhitoriska, fotografiska och vasamuseet, shoppat, käkat god mat och haft det trevlet med familjen :)

om jag är på glatt humör kanske jag bjuder på nån bild från hufvudstaden sen men nu tänker jag nog åka hem till Nelly och Nils och mysa faktiskt. Jag återkommer.
Ha det awsome!I will keep on walking and just wish that you will walk with me

open up the doors and let the music play, let the streets resound with singing

... songs that bring your joy and songs that bring your hope!

Gör en liten mellanlandning hemma. Är jukt trött men har haft ett toppenbra läger! Lärt känna nya människor och kommit närmare gamla vänner. Har fått ta del av intressante diskussioner, grymma predikningar, asbra lovsång och härlig bön, GOD IS AMAZING! Jag har skrattat så jag fått ont i magen och inte kunnat få luft. Vid lägrets slut var 2 tredjedelar av mina kläder blöta, efter vattenkrig, folk som bara helt random hällt vatten på mej och blivit kastad i den lilla poolen. Min väska lukta goooott! Nej asså jag är ju trött och jag behöver få lite sömn. Det har det varit brist på dessa dagarna.
Goodnight, sleep tight!

It's time for LÄGER!

Yes då har det gått ett år sen sist. Kl 15 idag ska jag finna mej på en lägergård med en massa andra goa ungdomar. Det är fjärde sommaren iår som jag åker på läger, det hör liksom till. Det ska bli kul att få träffa alla igen. Men denna sommaren har jag faktiskt inte tänkt så mycket på lägret, men nu helt plötsligt är det snart dags att åka. Det kommer nog bli riktigt bra tror jag. Lägret slutar på tisdag.
Då blir det till att packa om för dagen efter drar la familia upp till Stockholm på nån sorts familjesemester. Så jag kommer förmodligen inte blogga något den närmaste veckan men jag tror ni klarar er ändå. Det finns ju tuuusan andra underbara bloggar.
Så ha ett bra liv nu då! ;D


bilden är från förra årets läger


I remember, I remember when I lost my mind

I wanna shout, shout, SHOUT!
I wanna run, run, RUN!
I wanna fly, fly, FLY!
I wanna scream, scream, SCREAM!
I wanna laugh, laugh, LAUGH!
I wan't to..
I wan't to..
I just don't know what I wan't


it gets hard to breathe, breathe, breathe

Har haft ett riktigt bra dygn med JK, Linnea och Vewe. Vi lagade god mat, kollade på film, snackade en himla massa och så blev det ganska mycket fotografering. Bilderna kommer väl så småningom.
Just nu är jag riktigt trött. Imorgon är det läger som gäller fram till tisdag. Kanske dags att packa men nä jag orkar inte. Gör det imorgon. Någon gång.
Just nu skulle jag vilja rensa mina tankar och jag skulle vilja.... nä inte nu.
Ha en fin kväll!

Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get

Jag har egentligen inte tid att sitta här för om ca 2 timmar kommer tre fina flickor hit. Vi ska försöka laga lite mat och glo på riktigt romantiska filmer och snacka bull. En redig tösakväll. Men först måste det städas, rejält. Kan ju inte säga att jag har städat mitt rum nyligen precis så det är på tiden. Jaa iväg och städa med mej nu då!

bjuder på en liten bild från trädgården :*


tuesday night

Trollkarlens lärling på bio med Kabbeeeeee.
Filmen var som typ alla andra sådana fantasy-filmer. En utvald pojke som lärs upp för att rädda världen, pojken tvivlar, blir kär, bråkar med snubben som ska lära honom, världen är i fara. Mer än så tänker jag inte avslöja. Men ni kan nog lista ut hur den slutar. Filmen var ändå helt okej man skrattade lite då och då.
Det var hursomhelst en väldans trevlig kväll med många skratt.


att aldrig vara nöjd

Ööhhee jag är så trött att jag skulle vilja spy på alla skönhetsideal och krav. Blöörk. Jag orkar inte. Att aldrig känna sej tillräcklig. Att inte kunna titta sej i spegeln varje dag och säga " whoo woman you're hot! ". Att alltid leta efter dom där äckliga felen som sitter överallt på hela kroppen. Varför inte bara var nöjd. Dra en lättnads-suck och känna att jag duger. Precis som jag är. Fy vad det skulle vara skönt. Men jo det händer faktiskt ibland att jag känner att nä jag är minsann snygg och dom där extra kilona gör inget. Men det händer ganska ofta att jag är precis tvärtom. BLÄÄÄÄÄÄ!!
Allt handlar ju dock om inställningen.
Jag har inte ens hälften så höga krav på andras utseende som på mitt eget.
Jag har knappt några krav alls, varför ska jag då sitta och ha skyhöga krav på mej själv. Nä vad tusan Hanna gå och lägg dej!

don't let this be the end

I'm not afraid of moving on
I'm not afraid of something new
I'm afraid of forgetting
Where I've been and who I was
I'm afriad of being forgotten

tänk inte ens tanken

Asså när killar över 25 år (män kanske man då ska kalla dom) kollar på en sådär som killar gör då blir jag arg.
Häromdan när jag och mamsen var på city gross och skulle handla så var där en kille som var minst 25 bast som verkligen KOLLADE, ni vet sådär när man börjar nere vid fötterna och sen kollar uppåt. Det gjorde den här killen och när hans blick kom upp till mitt face och han såg att jag glodde på honom så log han sådär uppskattande som om han gilla vad han såg. Jag ville bara springa fram till honom skrika rakt upp i hans nylle "JAG ÄR 16 ÅR FFS!"
Även om jag kanske ser äldre ut än vad jag är så ser han väl för hela friden att jag är ganska mycket yngre än honom. Det känns bara så grymt fel jag menar det finns tjejer i hans ålder som han kan kolla på. Låt mej handla på city gross med min mor ifred.
Ajaa sånt är livet , hahaa.

Hejsvej
leverpastej

RSS 2.0