tjyvlyssna

På melodifestivalens hemsida kan man nu tjyvlyssna på bidragen som ska tävla på lördag. Detta är pga att ett av bidragen läckt ut på nätet och för att den låten inte ska få en fördel så kan man nu lyssna på alla.
Min favorit måste jag nog säga är Sibel, trodde att hon skulle ha någon blaskig ballad men inte då. Hennes låt är lite mer åt disco hållet och det är lite ös i den tack och lov. Så jag diggar hennes låt, Stop heter den. Pernilla Wahlgrens låt är precis en sån där typisk schlager låt som är med varje år och den här gången är den riktigt kass enligt mej. Vilken låt håller ni på?

Gå in och lyssna!
http://svt.se/2.123451/1.1870509/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1903103&lpos=lasMer

dagens låt !

Don't stop believing - Journey !

ps. jag har inte lärt mej hur man för in låtar och videoklipp och sånt trams här, så ni får leta upp den själva för grymt bra är den!

snorvalp

Jaa riktig snorvalp är vad jag är, går och snorar och snyter mej 24/7. Nyser gör jag också och ögonen tåras hela tiden -.- Tycker inte om förkylningar!
Matteprovet idag gick inge vidare. Fick tillbaka uppsatsen på nationella i svenska, endast vg. ÅRH när det verkligen gäller så failar jag annars lyckas jag skriva mvg. Så störigt! Fast på läsförståelsen lyckades jag fixa ett mvg- iaf. Annars har det varit en helt vanlig skoldag.
Gick till frissan efter skolan fick äntligen mina slitna toppar bortklippta. Inte klokt vad mitt hår var slitet så nu känns det skönt och så är ju håret alltid så snyggt när man reser sej ur stolen på frisörsalongen. Varför kan jag aldrig lyckas med att fixa det så snyggt?! 
Nä vet du vad nu ska jag plugga lite på första världskriget och sen blir det GLEE! :D Diggar den serien skarpt!
En killkompis (ja du läste rätt en killkompis, blev själv positivt chockad när ahn sa att han kollade på glee) berättade idag hur säsongen slutar och det var precis som jag önksar att det ska sluta :D
ha det TOPPEN och glöm inte kanal 4 kl 20.00! ;D

chailatte

Om du har lite tid över och sugen på chailatte, gör den själ! :)

Chailatte,  2 stora glas

5dl vatten
1 bit ingefära, färsk eller torkad
1 kanelstång
10 kardemummakärnor
3-4 tsk svart te
2 dl varm mjölk

Sjud vatten och kryddor i en kastrull i ca 5 min. Tillsätt teet och låt det dra i några minuter. Sila teet, vispa den varma mjölkne till skum och häll i.
Voila! Din chailatte är nu klar, tillsätt sedan socker efter behag för godare smak ;)
 

costume, chailatte och snuva

Idag har man fått en inbjudan till maskerad mej Girlsen på söndag, hm vad ska man då hita på?
Funderar på tingeling, har en grön klänning i garderoben nånstans och så med lite vita och silvriga accesoarer kan det kanske funka. Annars har jag två klänningar som min fina mormor hade på 70-talet men en av dom använde jag sist jag var på maskerad så det känns lite tråkigt. Jag får rota och leta här hemma så klurar jag nog ut något.
Ni kanske har några förslag?
På fredag blir det in till storstan och fixa presenter till födelsedagsgrisarna som håller i maskeraden och utklädnaden såklart.
Idag har jag varit en riktigt snorunge, springer och snyter mej tjugofyra sju och nyser och har mej. Riktigt jobbigt!
Hoppas det släpper snart innan folk tror att jag sniffar något vitt och fint.
När jag skrivit klart min skriftliga redovisning till slöjden ska jag ge mej på att göra egen chailatte. För er som inte har smakat chailatte så spring iväg till närmaste espressohouse och köp en vettja! Så god är den!
Ska testa den och om den blir mumsig ska jag självklart dela med mej av receptet.

kram,


lacktights ?

Är riktigt sugen på att köpa ett par svarta lacktights, just nu känns dom väldigt snygga. Men är det lönt att investera i ett par eller kommer trenden dö ut inom snar framtid?
Om jag köper ett par vill jag ju tycka om dom ett tag utan att tröttna på dom jag har liksom begränsat med pengar.
Dessa är från Gina tricot, 149kr

kemi, rena grekiskan

Hemkommen från skolan käkat god yoggi, jordgubb och smultron! Superb!
Kemiboken ligger och skriker på mej. Prov imorgon, käre tid hur ska detta gå?! Nä kemi är inte min starka sida, jag har vg och det är jag nöjd med! Jag önskar så att jag kunde intressera mej för formler och grundämnenas beteckningar men jag kan inte. Jag läser men det går ut lika snabbt som det går in. Allt är så klöddigt och det känns inte alls logiskt. Iaf inte formelskrivning, jag fattar det inte! Men som sagt jag önskar jag hade intresse för det, fatta coolt och ha mvg i kemi och vara asgrym på det! men det är ju tyvärr inte jag -.-
Vad tycker ni om kemi?

thank God it's Monday

Tjolahoppsansa!
Hoppas ni haft en fin helg och fått lite extra kärlek!
Själv har jag haft det TOPPEN, lägret var väldans trevligt. Härligt folk, bra undervisning, roliga lekar, grym lovsång och bön. God is great! Efter lägret hade jag söndagsskolan i kyrkan, ungarna är så söta haha ;). Idag har det vart en helt vanlig skoldag men jag har varit himla glad hela dan :D hoppas det håller i sej HEEELA veckan! och sen är det ju SPORTLOV redigt skönt, har en del riktigt trevliga planer för lovet så det kommer bli nice!
Nu är jag ganska trött ska snart läsa igenom franska glosor och dagens kapitel ur bibeln. Men först fortsätta att lyssna på John Mayer en stund och ta en apelsin. Kikade förresten in på kakhuset, veckans blogg, för en stund sen gullig blogg må jag säga :)
Hoppas ni får en goodie day!
bamsekram!


läger, here I go!



Nu ska jag packa lite, ta en dusch och sen bär det av till lägret. Känns som det kommer blir grymt kul, jag är taggad till tusen! :D

plus i kanten är att klassen har börjat få riktigt bra sammanhållning såhär sista terminen ;)  nä men hade det inte varit för klassen hade jag varit ännu mera skoltrött nu. Visst är det så, det är kompisarna det hänger på?

Ha nu en redigt fin helg med er för det tänker jag ha! och glöm inte att fira alla hjärtans dag med nära och kära på söndag!
Puss :*

dassbibeln !



Dassbibeln som jag tidigare skrivit om var det fler som tyckte var en bra idé!
Alltid kul när det man gör uppskattas, sprids och ger inspiration! :D
http://www.nygeneration.se/news.jsp?oid=1357

nationella

Jaha då var alla nationella prov i svenska avklarade. Grymt besviken är jag. Just nu har jag mvg i svenska men min lärare sa att ahn kommer sänka mej om jag inte får mvg på proven. Vilket jag inte kommer få, läsförståelsen var knepig och till uppsatsskrivningen var det inga bra ämnen som passade mej. Så jag sög rent ut sagt, har ju dock inte fått reda på vad jag fick för betyg på proven men min magkänsla och mitt förstånd säger mej att det inte blev bra. Åh det stör mej för i höstas gjorde vi förra niornas na prov och där presterade jag mvg. Sen när vårt prov kommer så skiter sej allt. Jaa detta förstörde min dag.
Men nu är det som det är.
Imorgon är det fredag det är ju däremot superpositivt. Imorgon är det också läger med ungdomarna i kyrkan, fre-sön. Lägrena brukar alltid vara kanonbäst så mina förväntningar är skyhöga! Jag längtar! :D
Hoppas ni får en fin kväll!
KRAM!


503 Service Unavailable

Vad är detta? Efter femte försöket kunde jag äntligen logga in på bloggen min. När jag sedan skulle klicka vidare fick jag klicka tio ggr och uppdatera 20 för hela tiden kommer 503 Service Unavialable upp -.-  Grymt störigt, varför blir det så? Någon som vet?
Jaja today it's tuesday och jag är sååå sugen på något sött och onyttigt, hela tiden! Tyvärr är det ju inte bra för figuren och käka sött hela tiden om man säger så. MEN! som Tony Irving säger det är ju så gott. Nejnej måste motså frestelsen jag ska nog ta en kiwi istället.

Ska gå och leta upp en kiwis redan nu, så Ha det kanon!

tishor, älskade tishor

Är just nu väldigt sugen på att köpa en riktigt snygg t-shirt men hittar aldrig någon. Jag är rätt snål när det gäller priset och jag tycker att man hittar inte snygga tishor till tjejer på dom vanliga kedjorna. Så tråkigt men hittade några snygga på topshop.com som följer nedan. Jag vet topshop är inte billigt precis men snygga grejer har dom däremot gott om!










http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=42325&langId=-1&top=Y


trött till tusen !

är egentligen för trött för att skriva ett inlägg men gör det iaf.
Långhelgen har varit TOPPEN och bjudit på många härliga skratt. Mer detaljerad redovisning orkar jag inte ge.
Melodifestivalen var väl som den alltid är överskattad, inte särskilt bra låtar men ändå måste man se det! Hahaa jag gillar det! OCH jag är småkär i Salle! Han är så guuuuullig och sjukt musikalsik tihihi  :P
Nä men jag diggar den snubben asså och bara för det bjuder jag på en bild på grabben från malmö festivalen.

Ush vad jag är trött, ögonlocken är väldigt tunga. Funderar på att sätta tänstickor sådär ni vet så ögonen hålls öppna aja det var allt för det här gången.
pusshaj
 psst! glöm inte sova!


älskade fredag

Har precis vaknat igen efter min lilla tupplur och satt eld i spisen. Ska nu klämma i mej en bapelsin, dom är såååå goda!
Eftersom vi är lediga idag så hade jag Girlsen tjejkväll igår. Vi tog med oss pulkorna och åkte till de stoooora pulkabackarna vid 18.00. Det var beckmörkt ute så vi hade ficklampor och det var bara vi där. Jag kan inte minnas att pulkaåkning brukar vara så roligt? Haha se upp i backen tusen hål i nacken!
Vi hade snö överallt när vi kom hem efter pulkaåkningen och snökrig, haha.
Vi käkade god mat, lyssnade på musik och delade med oss av "the latest news" . Riktig toppenkväll!
Kom hem idag vid 12 käkade mat, tittade lite på tv och sov.
Ikväll blir det till kyrkan på ungdomsmöte, blir mycket folk ikväll det är gött!
Ha en riktigt fin helg allesammans!

beauty?



bussbarn

Eftersom vi bor på landet åker vi skolbuss till skolan. Bussen ska gå 08.15 och om den är mer än en kvart sen så beöhver inte vi inte åka till skolan. Those are the rules. Idag när vi väntade så blev klockan 20 över och så fick lillebror ett sms om att bussarna var inställda. Men vi bestämde att vi skulle vänta lite till det hade ju inte gått en kvart än. Några minuter senare kommer grannen ut och säger att han hört på radion att alla bussarna var inställda. Jaja har dom sagt det i radion då kommer ju bussarna inte så vi gick in igen. Precis när vi slängt av oss alla ytterkläder dånar bussen förbi huset. Grattis! Då var klockan runt 08.26 så det hade ju inte gått en kvart. Grannen kom förbi sen och sa att han kunde köra oss till skolan eftersom han hade lurat oss. Jag sa att det var lugnt, vi ska ringa pappa nu och se om han kan köra oss men tack ändå. Vi ringde pappa han kunde inte hämta oss så vi får helt enkelt bli hemma. Ganska så skönt faktiskt. Fast jag ligger efter i matten och att missa en mattelektion är inte jättepassande just nu precis men nu är det som det är.
Hoppas ni får en grym dag!
pöss


gult ögondropp

-Nu ska du få en ögondroppe i vardera öga. Det kommer svida lite i början, sa doktorn och så applicerade hon den gula lösningen i mina ögon.
AAAJJJJ!!!.....tänkte jag och tårarna började rinna. Vadå svida lite?! Det sved nått så fruktansvärt!

Anledningen till att jag var hos doktorn är att jag har haft någon typ av eksem under ena ögat och det blir rött, torrt och så får jag rynkor under ögat. Just nu är det nästan helt borta men då i oktober när jag beställde tiden var det värre. Fick idag reda på att det berodde på pollenallergi och jag fick recept på ögondropp och en salva som jag ska använda när det behövs.
Skönt! Riktigt skönt att äntligen få svar på varför jag ser ut som en tant under ögonen redan som femtonåring -.- Och nu har jag något som kan lindra det. Allergi kan ju inte botas men förhoppningsvis försvinner det ändå snart. Jag lever på hoppet.
Jaja annars har dagen flytit på, gått himla snabbt.
Nu ska jag plugga tusan om det STORA landet på andra sidan Atlanten, har ett STORT prov imorgon. Satsar på ett mvg så det är nog bäst jag börjar plugga nu.
Ha det nääjs!
pussen

små söta sms !

Imorse när jag vaknade var det första jag gjorde såklart att slå på mobilen. Med detsamma börjar den tuta och ett sms jag får av Vewe. Det var ett sånt där gulligt, uppmuntrande, uppskattande underbart litet sms som jag verkligen behövde. Har varit lite nere senaste dagarna så det här sms gjorde susen! Det gjorde hela min dag, jag är fortfarande superglad :D . Men jag kom på att jag saknar henne alldeles för mycket, får vänta ända tills på fredag innan jag får se hennes söta leende igen. Men åh jag är så glad, det var precis vad jag behövde höra.
Jag gillar verkligen det med sms, det är så enkelt att bara skicka iväg ett litet uppmuntrande sms när man tycker att någon behöver det och det uppskattas alltid. Alla behöver uppmuntran ibland.
FLER SMÅ SÖTA SMS PÅ VÅR JORD TACK!


jag lägger in en bild på Vewsan och mej så får ni ha en riktigt bra vecka! :D

RSS 2.0