HBG FESTIVALEN



Alice och JK poserer glatt i väntan på eeerik saaaaade ;P



Alice, jag och Moa innan The next big thing show där Kabbeeeees band skulle spela, tyckte dock att dom kunde gått vidare så mycket som vi rösta



längst fram på the poodles bland hårdrockare och tanter



ONE NIGHT OF PASSION ONE NIGHT OF HUNGER.... det var typ den enda låten vi kunde och då rocka vi loss kan man säga.

Vi var på rix fm festivlaen och vi såg även Kalle Christiansson. Om vi ska va ärliga så var det kanske inte just för musiken vi åkte dit. Men vi har sommarkortet då reser man fritt i hela Skåne och själva festivalen var gratis så va tusan då kan man ju lika gärna dra dit. Vi hade minsann riktigt roligt. We were on FIRE!

can't get enough of you

Helsingborgs festivalen två kvällar i rad. Tanken var att dra dit ikväll igen men jag är helt slut. Riktigt trött. Tog väldigt få bilder men jag tänkte bjuda på nån enstaka så dom kommer inom kort. Imorgon ska mormor få sin 60-års present, det blir en heldag och hon och morfar har ingen aning om vad som kommer att hända. Det blir nog trevligt men jag känner att jag behlver min sömn för att orka vara go o glad mot släkten heeeela dagen imorgon.

Ha det toppen!

torsdagens festivaloutfit
klänning top shop
strumpebyxor åhléns
till detta bar jag svarta converse som tyvärr inte kom med på bilden

sometimes a laugh is all I need

Kom precis hem från JK , har spenderat kvällen där. Vi satt bara och snacka rakt upp och ner. Och skrattade åt ingenting. Haha. Bläddrade igenom ellos-katalogen tio gånger, och skrattade. Förlåt men ellos kläder kan väcka känslor. (nej jag tycker inte om ellos sortiment, ibland kan man hitta nått fint. ibland). Det var härligt att få snacka av sej och skratta lite. Ibland är det precis vad man behöver. En pratstund med en go vän. Josefinis är minsann en riktigt god vän.
Men nu ska jag sova. Imorgon bär det av mot Helsingborg för festival, yey !

Goodnight, sleep tight :*

bilden är gammal men there we are, free and happy

gottegrisar är vi allihopa, allihopa



För ett tag sen hittade jag nutella i skafferiet, ni vet sån där nöt/choklad-kräm som man har på mackorna, MUMMA!
Men eftersom vi är sånna gottegrisar i familjen (särskilt lillebror) så gömde mamma nutellaburken för att vi skulle äta vanligt pålägg också. Det gick ett tag och jag glömde bort den, mamma också tror jag. Men så häromdan när jag öppnade skåpet där vi har alla bringare och termosar och sånt trams så ser jag den stå där och glittra NUTELLABURKEN! Hahaa när mamma hittar den igen är den förmodligen tom. Jaa jag har alltid varit både matglad och gottegris, sån är jag helt enkelt. Mhahahaa ;D

ett gott skratt förlänger livet



Jag vill inte säga nått speciellt mer än att jag tycker bilden är för härlig, den är sommrig och glad. Och filuren till höger är världens finaste Veronika, du kan läsa hennes blogg här !

flugor med iQ

asså vad är det här med flugor?!
Det finns typ tusen av dom överallt. Dom kan ha hela huset fritt men dom måste tvunget surra mej i örat och irritera mej till tusen. När jag fått nog då springar jag och letar upp flugsmällan och tänker att nu ska dom allt få dom skitarna. Men då är dom helt plötsligt BORTA inte en fluga i sikte. Jag går runt och letar efter dom med flugsmällan i högsta hugg men nä dom är helt väck. Efter en stund hänger man tillbaka flugdödarN och återgår till det jag höll på men. Dadadadooooom THEY'RE BACK! -.- Helt sjukt. Jag blir så trött på dom.

there is something underneath

Hejhopp, borde kanske skriva något här inne.
Något om att jag längtar efter hösten så man kan dra på sej en stickad tröja, en stor halsduk och en mysig mössa. Eller kanske ska jag skriva om att jag har ett stort behov att lyssna på musik hela tiden just nu och när jag inte lyssnar då gör jag min egen musik. Sjunger och trallar så familjen får alldeles ont i öronen.
Annars kan jag ju skriva om att jag var vid havet idag och jag äääälskar havet, känner mej så fri när man ser det stora blå havet och känner sanden under fötterna. Men nääe jag kanske ska skriva om att jag längtar efter en kram just nu men nej inte det heller. Jag vet ärligt inte vad jag ska skriva.
Så jaa det får räcka såhär, återkommer väl när jag kommit på nått vettigare.

Have it your way!

smiling is one of the things I know how to do



I onsdags blev det bio efter jobbet med en kompis. Efter stor beslutsångest angående val av film så kom vi till sist fram till A-team. Actionrulle till tusen, filmen bjöd på många skratt men slutet blev en aning överdrivet. Jag hade en riktigt trevlig kväll.
Torsdag var jag ledig fast fick sitta barnvakt hela dagen åt lillkusin på ett år. Lite långtråkig emellanåt men hon är ju så söt så det var ändå hyfsat roligt. Även denna kvällen bjöd på film med samma kompis, shutter island fast hemma den här gången.
Idag har jag jobbat, chockerande va ;) Nu ska jag bara käka sen blir det tjejkväll med FILM igen hahaa.
Jag lever livet minsann.
kram!

one of those ordinary days

Dagen började med att mamma skrek " HAAANNNAAA FRUKOST NU! UPP MED DEJ, DU SKA JU JOBBA!!!!"
åh snälla tyst med dej var typ min tanke just då, men jag fick tvinga mej upp ur min sköna härliga säng. Käka min frukost och off to work. Där gjorde jag det vanliga, dammsög, städa toaletter, bädda sängar och lite sånt smått och gott. När jag kom hem hittade jag en burk med pastasallad i kylen som min kära mamis gjort till mej, GOTT! Jag letade upp en bok som jag påbörjade för åratal sen men aldrig läst ut. Fick dock börja om från början nu men den sägs vara bra så jag hoppas det är värt det. Tusen strålande solar av Khaled Hosseini säkert många av er som läst den. Jag har läst Flyga drake som han också har skrivit, den kan jag absolut rekommendera. Jag la mej i bikinin i solen och läste, får ju passa på att bli lite brun också. När jag tröttnat på det var det dags för kvällsmat. Sen sprang jag en runda, riktigt befriande faktiskt. Känns skönt nu efteråt, nyduschad och fräsch. Jag tänkte nu frossa i höstens mode, nya H&M katalogen har landat i vår brevlåda. Varför skriver jag detta kan undras. Jaadu ingen aning kanske för att min dag har varit så oerhört intressant ;)
Jag bjuder på en liten bild från gullbranna.



Have it your way!


yeah I'm free, I'm free falling



you've got me falling and now my only wish is that you will catch me

Ikväll ska jag träffa mina girls igen (några av dom iaf), har inte träffat dom på aslänge eller ja 2 veckor kanske ^^ Det blir nån form av matlagning, filmmys och struntprat. Me like.
Idag har jag jobbat som vanligt. Jobbar 3 dagar i veckan vanligtvis. Varannan dag, 10-14 så jag är mer än nöjd med mina tider om man säger så. Jag jobbar på ett B&B (bed and breakfast) för er som undrar. Jag hjälper till med lite alla möjliga sysslor känner mej lite som en piga hahaa ;). Denna veckan är det extra mycket att göra så jag ska jobba 5 dagar. Mina vuxenpoäng trillar in! 
Sen får vi se vad veckan bjuder på, thank God it's monday ;)

peace out!



I've been so afraid, afraid to close my eyes



Så mycket tankar virvlar runt i skallen hela tiden. Igår hade vi tjejmys och kom in på lite allvarliga och viktiga ämnen, det behövdes. Men det satte också igång tankarna ännu mer. Tankar runt självkänsla, Gud, kärlek, ställningstagande och längtan. Det finns så många punkter som jag är osäker på, punkter där jag inte vet vad jag ska tycka eller tänka, satsa eller vänta. Ibland säger hjärtat en sak och hjärnan en annan. Vem ska man följa, head or heart? Hjärtat såklart skulle dom flesta nog svara men hjärtat tänker inte logiskt, på konsekvenser och följder. Men hjärnan tänker inte på vad man allra helst vill. En sak som jag är säker på är att även om jag känner mej ensam på min väg, även om jag inte ser ljuset, så har jag alltid en vän bredvid mej. Yes I do believe in Jesus. Det gör allt mer meningsfullt och även om jag inte förstår allt så vet jag att det finns en som tänkt före mej. Det finns en mening och en väg att gå. I better keep on walking.

fotograf : Vewe

Have it your way!
peace

what do you wan't from me

hej! jag är jättetrött.
Fortfarande inte återhämtat mej från gullbranna men jag lever (Y). Gullbranna var fett med najs. Är alldeles för trött för att skriva ett redigt inlägg så det kommer sen nån gång när jag är hemma och har orken.
nääaj nu måste hanna sova, jobb imorgon igen. godnatt!

It's gonna take a lot to drag me away from you

Alright då vart det bokat och klart! Gullbrannafestivalen here we come! :D
På torsdag närmare bestämt tågar vi upp till Gullbranna kl 07.45, ingen sovmorgon då inte men det är det värt.
Över 40 band kommer gästa festivalen och det kommer bli happenings, gudsmöten, workshops, beachvolleyturnering och fotboll, jaa allt möjligt. Möte Musik Mission som festivalen själv beskriver sej. Jag är sjukt taggad, vi är ett gäng på 9pers som drar upp med tält och trangakök. Själv har jag aldrig campat förut så det lär ju bli spännande men någon gång måste vara den första. Fett som bacon!

Mamma bad mej städa huset så det är nog bäst att påbörja det innan hon kommer hem. Dock inte så kul at städa hemma när det är det enda jag gör när jag jobbar typ men jaja det måste göras.
Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som jag gör!
Kram!




RSS 2.0