is this the way it's gonna be little darling, we go riding on our horses yeah yeah

Sådär ja! Balkläning och skor fixade, äntligen!
Klänningen kändes inte helt hundra men det var närmast bland alla tusen klänningar jag kollat på. Affärerna är så tråkiga, det är sjukligt svårt att hitta en snygg klänning till ett bra pris. Men efter att jag köpt skorna också så kändes det lite bättre. Jag ska göra min outfit så snygg jag kan och banka in i mitt huvud att jag kommer vara jättefin. Allt handlar om inställning. Bilder får ni inte se förrän efter balen, jag vill ju inte avslöja hur det kommer att bli ;)
Just nu skriver jag klart mitt biologiarbete IGEN, skrev det i torsdags men glömde spara -.- klant Hanna!

Ikväll blir det lite partaj för en kompis, grillmys med härligt folk. I've gotta a feeling that tonight's gonna be a good night (Y)
Nä nu måste jag återgå till biologin, ha en riktigt fin lördag!
pusshaj


I wish I could fly out in the blue

Ibland faller man hårt och saker som man inte trodde skulle såra en gör djupare sår än man väntat. Men styrka är inte att aldrig falla, styrka är att alltid resa sej upp igen som någon vis person sa. What doesn't kills me builds me. Så det är väl bara att blicka framåt och fortsätta gå, ibland måste man chansa. Då lever man fullt ut.

Idag tog jag och mamsen en runda på stan för att inhandla en bal-outfit. Jag hittade ingen klänning som kändes helt hundra men däremot införskaffade jag mej en till avslutningen som jag personligen tycker är übersöt! Jag köpte även ett par remsandaler så det blev en ganska lyckad eftermiddag fast att jag inte hittade vad jag önskade.
Men nu tänkte jag krypa ner i soffan och glo på eurovison songcontest deltävling numero un, jag tänkte även unna mej lite glass. Jag måste få nått annat att tänka på för stunden.

Have it your way!


just the thought of you makes me smile

Åh jag är så trött på den här dumma förkylningen nu kan den gärna få släppa!
Men helgen har trots det varit mysigt. Igår tog jag och några fina vänner mopparna ner till sjön för att grilla och ta årets första dopp. Det var en kanonkväll med riktigt sommarväder. Vi fixade en eld som vi myste runt. Lånade två kanoter och tog en en paddeltur. Badade en smula och skvätte lite vatten på varandra. En riktigt mysig eftermiddag. En bild på mej och JK i kanoten följer med. Andra gången som jag satt i kanot i hela mitt liv så vi paddla mest runt i cirklar men det var kul det med.

Tanken på allt som jag måste fixa i skolan denna veckan gör att jag helst inte vill gå och lägga mej. Matteprov, hemkunskapsprov, ett fett biologi arbete och min tavla på bilden. Matten har jag helt glömt bort så där har jag inga höga förväntningar. Hemkunskapen känns inte jätteviktig har kollat igenom den så det ska nog gå.
Bilogiarbetet är bara att sätta sej och skriva, det kommer ta tid.
Tavlan har jag inte ens kommit halvvägs med den kommer aldrig bli klar i tid och jag behöver behålla mitt mvg. Jaja den som lever får se. Jag behöver nog min skönhetssömn trots allt. Ska dricka upp mitt te och sen krypa till sängs.

G O D N A T T


låt mej få bo i ditt hjärta en stund

Okej tillbaka till skolan idag. Varit hemma i sängen två dagar. Har varit krasslig sen i onsdags.
Den här förkylningen är inte nådig. Hostar så jag tror att lungorna snart vänds ut och in. Snörvlar gör jag också och nyser. Helt täppt i näsan och lock för öronen. Har pratat som en kråka de senaste dagarna.
Nu vill jag blir frisk så imorgon när jag vaknar ska jag bara vara AWESOME istället.
Friluftsdag i skolan, ain't that wonderful. Indelade i grupper med en karta sen ska vi ut i skogen och ströva. Vid lunchtid serveras det hamburgare. Det kan ju bli en spännande dag. Hahaa ;D

Ha nu en wunderbaren weekend! :D

klassresan (Y)

Har kommit hem igen från Göteborg, toppen klassresa måste jag säga!
Lisberg, stan, härliga skratt, uno, gitarrer och 4 fina dagar.
Trots att jag blev sjuk har jag haft väldigt roligt. Är sjukt trött nu. Så trött att jag inte orkar skriva något långt inlägg men jag bjuder på en härlig bild från flum-ride.
Hoppas ni också haft en fin långhelg och får en ännu bättre vecka!


9b om rektorn själv får väljaSkoltröjorna kom igår och jag är mycket nöjd! (Y)
Imorgon 08.37 rullar tåget mot Gothenburg tillsammans med klassen. Där uppe stannar vi tills på söndag. Det blir liseberg, paddan, något disco, gå på stan och chilla med klassen. Toppen!
Förhoppningsvis får vi den bästa klassresa man möjligtvis kan få.
En del av folket har man gått ihop med sen förskolan så det känns konstigt att det snart är slut. Det här är vårat sista kapitel, om 5v är det slut, finito.
Sorgligt men skönt fast ändå sorgligt. Jag har en del grejer kvar att slänga ner i resväskan innan jag är fit for fight! NU är jag peppad, GBG here we come!

peace out sweeties!

this is what I love

Idag hade jag och två ungdomar till hand om ungdomsmötet i kyrkan. Vi omvandlade det hela till en cafékväll med musik, youtube-klipp, film, bullar, godis, intrevju och goda skratt :)
Trots att vi inte var jätteväl förberedda så blev det en bra kväll.
Jag och en tjej till sjöng och spelade en låt, jag vet att jag inte har någon större talang men gosh I lööööööve it! Vi spelade Hold my heart - Tenth avenue north , väldigt bra låt! Jag har alltid älskat och sjunga och spela men aldrig uppträtt såhär förrut, jag är kär. Att sitta där med gitarren i knäet och sjunga, underbart. Igen, igen IGEN! Efteråt fick vi muchos applåder och jag kände att det gick ändå ganska bra för att vara första gången jag spelar inför folk. Sjungit har jag gjort men aldrig riktigt såhär. Lite synd dock att jag inte har någon större talang för jag älskar det! Bjuder på en bild på the singing ladies.
Nej nu måste hansapansar sova, släktkalas imorgon att förbereda inför. Gotta get some sleep.

G O D N A T T :*


searching for the perfect dress

Jag är besviken har kollat runt på hemsidor men inte hittat en enda klänning som verkligen känts, YES!
Alla niorna i lilla Höör ska ha avslutningsfest eller bal som vi internt kallar det.
Självklart är det inte en balklänning jag är på jakt efter mer en partyklänning som jag kan använda mer än bara just då och som inte kostar en förmögenhet.
Jag har hittat en som gillar på topshop men jag kan inte riktigt bestämma mej om jag tycker om den men jo jag gillar den!


en annan klänning som jag verkligen gillar från BikBok men som kanske inte riktigt är avslutningsfest-kvalité


Jag får leta vidare, kommentera gärna vad ni tycker. Hiss eller diss?
Har ungefär 4 veckor på mej att hitta the perfect dress.....

Love Hanna ! :*

vart har barndomen tagit vägen?

Idag hörde jag om en 15-årig tjej som hade haft 26 sexpartners och en 13årig tjej som haft 3 sexpartners.
Hallå är det inte lite sjukt?
Trettonåringar ska inte ens ha sex och knappt femtonåringar heller. Allt går så längt ner i åldrarna. När jag var tretton fick min dåvarande "pojkvän" knappt en puss av mej. Kan man egentligen ens ha ett seriöst förhållande när man är tretton år? 
Jag vet, själv är jag bara 16 år och ni tycker säkert jag är jättegammeldags men seriöst jag tycker faktiskt att det börjar gå över styr.
Låt barn få vara barn. Ofta beror ungdomars och barns ständiga "partnerssökande och bytande" på att dom inte fått den bekräftelse på att vara älskad som dom behöver. Föräldrar ta ert ansvar! Sexdebuten borde verkligen inte komma innan man fylt 15 år och även då kan jag tycka att det är tidigt. Själv tycker jag att sex är något två människor som verkligen älskar varandra gör inget som två trettonåringar gör för att det är det enda media skriver om och att man måste göra det. 
Vad säger skolorna? "använd kondom" .
En gammal vän till mej som också är 16 år är idag mamma med ett barn på ca1 månad, är det så det ska va?
Ska barn och ungdomar berövas sin rätt att vara just vad dom är bara för att media skriker ut allt möjligt man ska pröva inom sex och hur man hittar sin rätta kärlekspartner, bara för att föräldrar inte visar tillräckligt mycket kärlek, bara för att skolor inte tar sitt ansvar?
Nej jag tycker detta är fel.
Man ska växa upp så tidigt nu förtiden, varför inte bara njuta av att vara ung och strunta i alla vuxenproblem?
Jag vet inte vad ni tycker men jag har sagt min åsikt.

Ha en bra kväll! :)


want to feel your arms around me

Sitter här framför datorn och fryser. Mina händer är iskalla och på armarna värsta ståpälsen. Innan idag hade jag en så hemsk huvudvärk den kom så plötsligt precis som om någon slått mej. den har gått över nu men jag känner fortfarande av den lite. Sen så är det ju förkylningen, ush. Men om jag ska vara helt ärlig hade det inte gjort så mycket om jag gått och blivit sjuk tills imorgon, nationellt prov i kemi. 2h och 40min, käre tid vad ska jag göra under den tiden? Jag har absolut inga kunskaper i kemi, men jag förstår inte hur jag kan ha lärt mej precis ingenting på 3 år och ändå lyckats få VG. Det är ett mysterium må jag säga. Jag får väl gå och läsa igenom kemiböckerna från 7an och 8an, haha.
Nä förresten jag är ju hungrig ska nog käka lite först.
Ha det bra gott folk!

Kick Ass

I lördags åkte jag och två kompisar in till lund för att se filmen som verkade såååå rolig på trailern, Kick Ass.
Haha jo den var ganska rolig tyckte jag, mitt sällskap däremot skrattade inte riktigt lika mycket.
Filmen var inte som jag hade tänkt mej. Väldigt överdriven och blod som sprutade hej vilt till udda valt musik. Slaktande på ett humoristiskt sätt men det blev en aning too much. Kick Ass levde inte upp till mina höga förväntningar men jag tyckte ändå att den var rolig.
Filmen får tre H H H av fem möjliga.
See ya ;D

RSS 2.0