scroodle-doodle-doo scroodle-doodle-dooJag vet att ni älskar alla våra random webcam bilder, visst är dom så förtjusande ;)
Det är tisdag förmiddag, 2h samhällskunskap A. Kommunikation står på schemat.
Tågen är ständigt försenade, många långa väntetider på stationen dessa kalla morgnar är inte jättekul men what to do :)
På matsedeln läses , fiskgratäng Benedictine, vad är det? Jag som är hungrig -.- Varför kan dom inte bara servera normal mat som folk äter.
Idag MÅSTE jag plugga franska MÅSTE MÅSTE MÅSTE, så nu ska jag bara göra det också.
Jag är fett sugen på matrix, skumt.....
Det kliar i mitt öra, jobbigt.
På Ebbas blogg kan du se fler gölliga bilder från våran samhällslektion.
Näe nu har jag varit tillräckligt random!
Ha en helt underbart fin tisdag :*

tänder ett ljus i advent

Härliga måndag, och jag är pigg som en mört... Eller inte, jag vill bara ha LOV NU! På tal om lov, jag har nu anmält mej till Unite11. Katshing! Även detta nyår kommer att bli awesome!
Helgen har varit fin, har inte pluggat nånting alls dock vilket icke är särskilt bra men som vanligt handlar allt om prioritering och att plugga hamnar ganska långt ner på min prio-lista.
Igår var det första advent och mamis har julpyntat där hemma ÅHW så mysigt, dagen spenderades i kyrkan där det blev julmusik och lussebullar. Första ljuset tänt (Y) En liten runda på julskyltining blev det med, fick ju kolla på luciakröningen. Finfina Annie blev lucia, så glad för hennes skull :D
God bless!

all I want for christmas is you

dags att skriva önskelista nu, mamma har tjatat ett tag. Man GASH! det är ju så svårt, jag tycker ärligt talat det är svårt att skriva önskelista. Det ska ju vara saker som är lätt för andra att fixa och samtidigt ska det vara billigt, jag gillar inte att önska mej dyra saker. Men titta så underbart fina ringar från cocoo och till rimliga priser också, dessa kommer garanterat att stå på min lista!
Dagens vill ha!

Harry Prutter and the deathly hallowsJaa jag fick tag på biljetter till filmen i onsdags, vet inte varför jag inte skrivit det tidigare för filmen var AWESOME!
Jag förstår inte varför folk säger att filmerna är kassa, det är dom icke! Dock så är böckerna sjukt mycket bättre men ändå :D Filmen var nog den bästa hittills fast det kanske är för att det var längesen jag såg dom andra men jag tyckte faktiskt om filmen. Känns som att de har fått med det mesta viktiga från boken och jag vill ha nästa film NU NU NU!
Bilden är från biobesöket, Alice hade letat upp sjukt passande glajjor och vi bunkade upp med Ben & Jerrys längst bak i salongen. Finfina tösor det där!

Who is God?Jag får ofta frågan, vem är Gud för dej och hur ser du på Gud?
Jag har väldigt svårt för att förklara det, för jag vet inte vart jag ska börja. Det finns så mycket att säga. Filmen ovan förklara det ganska bra. Jag får gåshud varje gång jag ser den (tips! maxa volymen) Det är den Gud jag tror på!

Han är min vän, han är min guide i livet, han är min beskyddare, han skapade mej, han har en tanke med varför just jag bor just här, han är min glädje, han är min kärlek, jag skulle kunna hålla på i evigheter :)
Ibland när jag är orolig eller mår dåligt, så kan jag känna att han tittar och ler mot mej. Att han ler när han ser mej för att jag är hans barn, han älskar mej och är alltid för mej. Det här låter kanske som renarama rapakaljan för er, men jag ville bara väldigt kort reda ut denna frågan :)
God bless you!

de två vännerna och pappskallenAnton och Ebba är gaaaanska fräna!
Ännu en skoldag har förflutit, en dag närmare helgen whiihooo!
Idag fyller Isaco år, fett grattis!
Nu ska jag springa iväg till bian och försöka fixa biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 1, wish me good luck!
pusshaj!

jag tänder ett ljus för Svergie, tänd med mej

Igår när jag stod och vänta på bussen kom en uteliggare fram och började prata med mej. Vi stod där och snacka ett bra tag om hans liv, alla ställen han jobbat på, hans 14 år utan bostad, att han blev arbetslös och återgick till supandet, hans låga pension, att socialen var för omständig, han berömde människor som hjälpt honom, berättade om alla hans vänner som gått bort, vänner han hade förlorat men han nämnde även roliga tider i hans liv. Han berättade kort och gott hela sin livshistoria. Sad story. Då känner man att jag har det rätt bra ändå. Han pratade om sej själv i tredje person, Janne hette han och en sak han upprepade under hela vårt samtal var "Men Janne är inte negativ, det har han aldrig varit ska du veta". Nej Janne var inte negativ, om en man som bott på en bänk i 14 år, förlorat sina vänner, jobb m.m. fortfarande kan se ljust på livet, varför klagar då jag på att jag har ett par jeans för lite?
Jag vet inte om samtalet betydde något för Janne, han var nog bara väldigt social och behövde någon att prata med. Ibland räcker det bara med att lyssna. Till sist var jag tvungen att gå, jag önskade honom en bra dag och han log och sa "detsamma!" sen gick han iväg med sin rullator som förmodligen innehöll allt han ägde.
Livet blir inte alltid som man tänkt sig, jag tror ju inte att det var ett liv på en parkbänk som Janne drömde om när han var 16år. 
Tankeställare.


jag vill känna att jag lever för att jag är jag2h Samhällskunskap, tittar på en film om konservatism och liberalism från Ur. Ganska udda film måste jag säga.
Kikade in på Fulheten.com , bjuder på en liten rolig serie därifrån. Lite lagom underhållande humor för tråkiga vardagsstunder.
Idag är jag glad, mycket glad.
Fick tillbaka matteprovet, VG. Åh jaa jag glädjer mej åt ett ynka litet VG :D
Just nu letar jag efter att få tag på biljetter till premiären av Harry Potter och dödsrelikerna part ONE, jag tror nästan att jag lyckas :d
Hoppas ni har en fin tisag, whihihi!
poss


pappa, du är cool


COME SAiL AWAY, COME SAiL AWAY, COME SAiL AWAY WiTH ME

sådär lagom random,
näe nu blirre bio. Fars dag imorgon, bio kändes som en perfekt present. Unstoppable eller Due date, vi har inte riktigt bestämt än hehee. Idag har varit den lugnaste och tråkigaste lördagen på lääääänge. Alla tåg där jag bor var inställde vilket gjorde att mina dagsplaner krossades. Fats ibland behöver man väl vara hemma och ta det lugnt I guess.
Bjuder på en bild på pappsen, mej och lillebror för väldigt längesen!
Lägg märke till vår tjusiga inredning ;) haha nej vi bor inte så nu.Glöm inte bort era pappor imorgon!
kramis!

ta mej till den platsen, där jag bara ser ditt ansikte

Klockan är nu fem över fyra och jag sitter helt ensam i klassrummet, känns fett skumt. Jag gillar inte att vara ensam på platser som denna, ett klassrum. Ett klassrum ska inte vara tomt, det ska myllra av människor. Som pratar, diskuterar, skrattar, pluggar och allt annat ovettigt som man pysslar med i ett klassrum.
Jag hade tänkt skriva om Napoleon till vårt grupparbete, 40min redovisning om Napoleon. Buyaah!
Men istället så sitter och och accepterar alla mina spelapplikationstillfrågningar på facebook, folk frågar varför jag inte ignorerar dom. Jo för att när jag väl har tråkigt så är farmville, happy aquarium och mafiawars ganska bra tidsfördriv. Dagar när man är sjuk tex då är jag superaktiv på farmville annars spelar jag det aldrig längre.

Redan torsdag, alltså är det helg imorgn igen. Tjena vad dagarna går fort, det var ju nyss lov. Imorgon blir det cafékväll med ReUnite (ungdomsgruppen i min lilla kyrka som jag går till), jag och Nelly ska leda lovsången. Känns inte helt hundra med tanke på att min röst har varit lite krasslig efter en förkylning och ungdomskonferens.
På lördag ska jag försöka träffa en fin liten filur, en av dom finare filurerna faktiskt om jag lyckas övertala mina föräldrar om att jag inte behöver vara hemma och ta det lugnt. Årh att dom aldrig fattar! hahaa ;)
PÅ söndag den årliga fars-dag-och-mårten-gås-middagen inplanerat med mamsens släkt, obligatorisk närvaro.

Näe nu har jag gjort det igen, skrivit ett sånt där meningslöst långt inlägg som ingen orkar läsa. Jag skyller på min tristess ;)
Ha det sådär superbra!

there are days when life's just good, these are some of those daysHalf of the gang on their way to UppsalaFirst class train from Sthlm to Uppsala, it felt like a spaceshipHot stuff at MAXWe dig the cactusdrink, and yes it's none alcoholicBiblestudying, good stuffWalter and Vincent, two funny brothersIkea , cheap and goodtasting (Y)

13 galna snubbar från Höör drog upp till Uppsala för att vara med på ungdomskonferensen YOUTH 3-7/11-10, vill du veta mer om youth kan du tryckelitrycka --> ung.nu 
det var en väldigt kort summering av 5 riktigt fina dagar, hoppas ni nöjer er med det :)

up, up and away!

Tjenis, jag lever. Uppdaterar snart, promise!puss på er!

RSS 2.0