GOtt nytt år på er allesammans!


yepp, det här är förinställt. Jag är på Unite12 och firar nyårsafton på världens fetaste sätt. Men jag vill önska er ett riktigt riktigt riktigt GOTT NYTT ÅR!
PUSSSSSSSS
The best is yet to come ;)

unite12, here we go


Två bilder från nyårsafton 2011, nu drar vi till Unite igen. Let's get this party started.

om väskan kunde packa sig själv hade världen varit så mycket bättre

Packa packa väskan, somnade i soffan istället. Hoppsan, fått värsta finnen på hakan. Jag är så trött. Inte riktigt hunnit förbereda mig på att det är imorgon vi drar till Jönköping för att fira in det nya året. Var det inte Unite11 nyss? Ahja Unite12 imorgon, och jaa det ska bli kul jag är bara för trött för att packa. För trött för att tagga.
    

gå på känslan, ett steg i taget

I could run around in circles not knowing where to go.
I could keep my head up high just to show up image.
I could reach for the stars knowing I'll never even reach a tree.
I could spend my whole life waiting for it to start.
Eller så bara går jag på känslan.

i like it in the city when two worlds collide


Vi drog till malmö för att kolla in rean, mycket folk och inte så mycket rea. Kan inte säga att det handlades särskilt mycket men jag köpte ännu en nyårsklänning, fårse vad jag gör med den andra. Vi åt god mat och skrattade en hel del. Sånadära macarons är fett överskattat, inte alls särskilt gott alls bara så ni vet liksom. Men Malmö var pyntat och väldans mysigt.

i en svart låda kan man hitta lycka


Av mina två morbrödrar med familjer fick jag den här underbara svarta lilla lådan. Och det är den här jag tänker ägna mig åt just nu om ni tycker att jag uppdaterar tråkigt och sådära så kan ni ju kolla in min
tumblr. Puss, so long!

there will always be someone more beautiful but she will never be me


Juldagen, årets fetaste mysdag. I alla fall i det här huset. Idag har vi bara myst. Jag fick en box med alla 8 Harry Potter filmer i julklapp och min lilla familj hade inte sett en enda, skamligt! Så vi började med ettan idag, det är nog det vettigaste vi gjort på hela dagen. Imorgon har jag lovat mamma att gå på rean tidigt tidigt, hon har blivit vip-inbjuden till en av klädbutikerna i vår lilla by. Gissar på att resten av byns kvinnor också lär vara där, ahja jag ställer upp för mor min!
Keep shining, keep smiling


en såndära julafton ni vet



Ungefär så såg det ut när vi firade jul hos mormor och morfar igår. Småkusinerna var där och livade upp det hela. Tomten tittade förbi en snabb rundan medans pappa satt och sket, vad hände med traditionella tidningen? Barnen fick berg med klappar men jag blev rätt så nöjd jag med, riktigt nöjd faktiskt! Jag tror jag har varit extra snäll det här året. Hoppas er julafton var minst lika mysig!


what it's really all about


jultomten snälla ge mig snö så lovar jag att alltid vara snäll

Har varit full rulle de senaste dagarna och tänker skona er från att skriva ett långt tråkig redogöring kring vad jag hittat på men kul har jag haft iaf! Tänkte dock berätta att jag sitter ensam vaken här hemma i ett tyst hus och slår in julklappar såhär kvällen innan julafton. På spotify spelas gammal go julmusik på låg volym. Jag känner julstämningen spira i kroppen. Nu är det jul mina vänner. Känner mig ganska nöjd med mina klappar trots allt, hoppas att familjen också blir nöjd. Fast det är ju tanken som räknas, faktiskt på riktigt! Jag börjar känna mig som litet barn igen, jag är faktsikt lite spänd på alla klappar som väntar på mig. Undrar om jag någonsin kommer växa ifrån det, haha. Oj nu slog klockan över till julafton! så God Jul med er!
pusssss

source


so this is christmas, i hope you have fun



Har skrivit årets sista prov och skickat in en oklar uppsats, JULLOV! (ja jag ska skriva klart uppsatsen på lovet). Nu ska jag packa väska och försöka ge lite liv åt mitt ansikte. Ikväll blir det tjejkväll med finaste tjejerna från högstadiet. Jag tänker dessutom sova över hos Emmaklämma och åka därifrån direkt till julavslutningen, myspys. Ett litet såntdär onödigt inlägg men jag ville mest önska er ett grymt bra jullov!


enkelt, gott och alldeles alldeles underbart


smält 600g choklad
Blanda i 3 nävar minimarshmallows, 3dl saltajordnötter och 2 påsar dumle.
Bred ut kladdet och låt det stelna för att sedan skära i önskvärt stora bitar.
Voilá!


i staden där jag spenderar mina dagar



Gick en runda på stan med Cattyz. Drack glögg på ett julpyntat torg och handlade ytterligare några klappar. När jag stod och vänta på tåget betraktade jag de tusen fåglar som alltid cirkulerar över stationen, jag tänkte samma tanke som jag alltid tänker "någon gång när jag har en ordentlig kamera så ska jag föreviga dom på ett rättvist sätt". Många tycker att dom är äckliga men jag tycker faktiskt de är fina att se på iaf.

sometimes there's beauty in a failure

resize imageresize image
Gått runt i gamla trasor, tagit suddiga bilder och ritat en fjäder med en fågel på armen.
Nu är jag hundrig så det värker.

be true to who you are


Why am I doing this to myself...
Kollar runt på bloggar och tittar på bilder från andras liv. Allt jag ser är saker som jag själv inte har. Alla är dom så smala, vackra, fina kläder, så personliga på något sätt, de har talanger och en massa tid till att göra saker de gillar. Här sitter jag inte alls så smal, inte alls sådär vacker och min garderob är lika tråkig som rustas reklamfilm. Tid har jag inte heller, berg av läxor, blir nästa termin likadan bryter jag ihop, packar min väska och säger tack för mig. Försöker alltid räcka till, lyssna på allas berättelser medans jag inuti skriker "LYSSNA PÅ MIG!". Hoppas att de på något sätt ska märka utan att jag behöver yttra ett ord, patetiskt. Men kanske sitter någon där hemma, kollar igenom min blogg och mina bilder och tänker "Om ändå jag hade det hon hade?". Varför gör vi såhär? Bryter ner oss själva, precis som om alla andras liv skulle vara perfekt och jag är den enda människan på jorden som inte räcker till. Bullshit. Be true to who you are...

it is what it is and that's it


En morgon för längesen hade jag långt solblekt hår och kände mig sjukt morgonfräsch, ni vet sådana morgnar man önskar att man hade pojkvän så han hade kunnat se morgonsolens strålar lysa upp ens nyvakna ansikte och säga "vad vacker du är". Men ikväll är det vinter och mitt hår är varken långt eller solblekt. Livet funkar ändå. Har faktiskt haft en riktigt mysig kväll med David, Gustav och Gabbemaan. Fina pojkar, jag har skrattat så jag fått magont. Imorgon är jag ledig, lycka! Jag har bestämt mig för att ta mig i kragen och skriva klart min uppsats, på onsdag ska den lämnas in. Kom igen nu Hanna! Men ifall jag ska orka med det och inte sova bort hela dagen borde jag sova nu, godnatt!

life is like a railwaystation


Trains come and trains pass by.
Sometimes you catch the wrong train and you end up in a wrong place.
Sometimes you get on the right train and things work out as you planned.
Sometiems you're too late and you'll have to watch the train pass by.
Sometimes you're too early and you have to wait for the right train to come.
But there's always a train to catch.

let god have his way


Ingen kan förneka att Samuel Ljungblads röst är ruskigt bra! Såg honom live på Gullbranna festivaln 2010 och det var grymt awesome, han är nog lite av en idol.

myser med jessica


Jag tycker om att vara hemma hos Jessica, hennes rum är jättemysigt. Överallt finns det små lappar att läsa, bilder från hennes liv, planscher på saker hon diggar, ett riktigt tonårsrum. Så som det ska vara! Jessica i sig är också världens bästa Jessica. Jag blev ledsen när jag blev tvungen att åka hem, önskar jag kunde vara i helsingborg lite oftare.

there's so much to be grateful for in this world if only you open your eyes you will see it is right beside you


I Helsingborg är dom snygga och jag känner att det smittar av sig, älskar att umgås med dessa fina flickor!
btw, julfesten var toppen!

hon är en sån som jag tycker om


Åkte upp till Helsingborg för att vara med på deras julfest men hälsade på Mauuliin en liten stund innan. Vi tyckte att allt blev mycket bättre med lite paketsnöre på huvudet, redo för fest kan man säga. Malin är fin hon!

If you loose faith you loose it all

Some say I study too much but it's funny how it's never enough. It's funny how it never ends, it's one week before christmas and I'm far from finished. And it's funny how I never really succeed. I get around but that's kind of it. But maybe nothing of this matters, maybe grades are just letters and numbers on a piece of paper. Maybe, someday, I will be extraordinary and truly successful because I finally found something worth fighting for.

härliga torsdag


Julhandling med mamsen och mormor. Vissa julklappar fixade och nyårsklänning: check! Inte super nöjd men eftersom majoriteten av årets nyårsklänningar ute i affärerna är skitfula så får väl denna duga. Förstår inte varför årets kollektioner är så tråkiga, jag är besviken. Men nu rundar vi av denna trevliga dag med lite fin samhällsekonomi, prov imorgon, wiihoo!


a good piece of advice before i go to sleep


bortglömda mobilbilder till ingen nytta


I helgen gick jag på julfest i min gamla lila sammatsklänning, tände tredje adventsljuset och lyssnade på fin julmusik i svenska kyrkan. Jag går inte ofta dit men väldigt fint är det och så otroligt stämningsfullt med alla tända ljus.


plötsligt log livet tillbaka mot mig


me and JK february 2011
Igår var domedagen, skrev nationellt prov i matte c. Jag är inget mattegeni och har legat på ig genom hela kursen, skall tilläggas att vi endast läst den på en termin. Idag fick jag veta resultatet. När jag skulle gå ut och prata med min mattelärare hade hon ett serious face på sig och jag kände direkt "nej det sket sig, hon ser inte glad ut". Hon ger mig poängen och skrattar "Hanna du låg precis under vg på provet, det är skitbra jobbat! Du ska vara stolt, som du kämpat verkligen!" Nu strålade hela hennes ansikte och jag drog en lättnads suck, jag är godkänd i matte c. BUHYAAH!
JK har skickat mig en lussbulle via pressbyrån så den ska jag hämta ut efter skolan som en belöning, så söt hon är Josseposse. Världens bästa Josefine. Men först skrivaskrivaskriva uppsats, jag börjar skymta ett lov där någonstans bakom samhällsekonomin, geografin och historian...snart så!

hörde att de äntligen släppt en ny låt, som vi längtat


asså, HAHAHA, faktiskt jag skrattade.

jag ber om ursäkt...

...för att jag bara skriver en massa tråkiga inlägg och för att min kamera hamnat på hyllan senaste tiden. Men jag orkar varken klä mig snyggt eller le fint framför kameran och världen utanför mitt fönster är grå, regnig och ruskig. Inget att ta bild på. Kanske att jag bättrar mig nu när det börjar gå mot lov. Eller kanske så fortsätter jag att skriva tråkiga inlägg och lägga in tråkiga webbcam-bilder, either way tack för att ni läser. PUSS.


high life, for sure


När jag väl kommit upp ur sängen mådde jag inget vidare alls, sjukanmälde mig från dagens enda och mitt livs sista mattelektion. Så nu sitter jag här och ska börja på matten, jag ska banne mig bli godkänd på nationella provet imorgon. Matte C you better watch it!

pinsamt värre


Bläddrade igenom mina små webcaminspelningar, tänkte jag kunde langa upp en på bloggen. Jag gillar dammsugaren i bakgrunden. Orginallåten är rätt bra faktiskt, tro det eller ej. Den kan du lyssna på här .

måhända jag ser ut som ett mumintroll men sånt är livet

Jag har för mycket ord inom mig ibland, ikväll är en sådan kväll. Jag vill så gärna skriva men får ingen ordning på tankarna. Vilka ord bör jag skriva och vilka ska jag hålla för mig själv? Försökte leta upp någon fin bild att låta er titta på men hittade ingen som riktigt passade. Jag tog en ful webcambild och den kan ni ju få se i alla fall. Imorgon har jag en lektion, matte c. Det blir min sista mattelektion, min allra allra sista mattelektion någonsin. Det känns rätt bra. Mindre bra är att jag kommer vara i skolan hela dagen fast att jag bara har just en lektion 12.30-13.30, en mattelektion. Hata matte c. Näe godnatt med er!

reunite firar jul


Årliga julfesten i kyrkan med ungdomarna. Julgröt, clemetiner, julklappslek, jepordy, tårta, musikunderhållning och gott sällskap. Jag klagar inte, det var en fin kväll minsann.

Alice cooper saying to himself as a 16 years old

"Trashy girls are fun for 5 minutes,
find yourself a churchgirl and you'll get the best of two worlds"


ohyeah


jag undrar var tog hon vägen, den där flickan


Hittade min gamla favvo-tröja i graderoben, tror jag fick den av mamsen i julklapp i sjuan kanske. Minns att jag hade tittat ut den i affären redan innan och jag blev så glad när den låg där i paketen. Tänk att man kan få anvädning av sina gamla grejer igen. Nej nu ska jag nog hänga in den i garderoben igen för att ta fram den om sådär ytterligare 3år. Puss och godnatt!


dum unge, vet ingenting

14-åringen till sin storasyster: ååhh du skulle sett henne när hon ler, hon har världens sötaste smilgropar, riktigt coolt äre!
storasystern: jag har också smilgropar...
lillebroren: näe! det har du inte alls det!
storasystern: Jo, det har jag alltid haft....
lillebroren: nähe! le då så jag får se!
storasyster ler
lillebror: jaa okej det hade du, men hennes är större och du är min syster jag kan inte tycka att du är söt.

kanske är det så, jag får skriva min egen saga och slutet får någon annan berätta när min historia blir värd att höras


Letar efter svar men gräver djupare sår, jag vet var jag kommer ifrån men inte vart jag ska. Hoppas på att någon ska dyka upp och ta mig långt långt bort. Någon som säger jag är vacker, någon som säger "har jag dig, har jag världen". Ville vara prinsessan i sagan med lyckligt slut men med tiden glöms det bort och inget blir som man trott. Skriver numera min egen saga utan slut. Och kanske är det den som berättas om hundra år från nu.

ibland är livet bra hårt


tumblr

något enkelt att ha på foten


asså topshop , jaa tack!


jag vill veta allt, ge mig mer


Jag känner mig som en vuxen människa med min kaffekopp och min högst seriösa uppsats. Med seriös uppsats menar jag verkligen seriös uppsats, fotnoter, inledning, innehålsförteckning, slutsatser, analys, bakgrunds fakta, ALLT ska vara med! Faktum är att det faktiskt är roligt att sätta sig in i något riktigt ordentligt. Jag hoppas bara att mitt intresse för ämnet smittar av sig i texten. Jag vill göra det här bra! Men nu ska jag iväg en snabb runda till kyrkan för att planera fredagens julfest, när jag kommer tillbaka blir det till att hänge mig åt piratradions historia än en gång.
Pussss

jag var i stockholm en sommar en gång och det var fint, hade inte sagt emot att åka dit igen om det blir tid


detta fält måste fyllas i står det med röd text


Frågan alla frågar sig, har Hanna gjort läxan som hon skulle? Jajemen Hanna har kollat igenom företagsekonomin, börjat skriva på uppsatsen och repeterat matte. Dock har jag ändå inte gjort ens hälften av allt som ska göras. Men det får liksom räcka så. Har bara varit hemma denna helgen. Bara funnits till. Det har jag aldrig tid med annars. Kan inte minnas en helg på evigheter då jag varit hemma. Det har faktiskt varit skönt. Avslutade helgen med att se alla julkalenderavsnitten med mamsen framför den värmande elden i kaminen, mysigt. Jag tycker om min mor och med det säger jag godnatt. Sussa lugnt!

snälla världen vakna upp



Jag får gåshud och jag gråter, vad är världens problem?! Jag önskar jag kunde hjälpa men finns inget jag kan göra. Jag blir arg, så arg. När jag var yngre var allt väldigt annorlunda. Jag har alltid varit jag men ändå inte. De andra barnen i skolan tyckte det var roligare att leka utan mig, ingen saknade mig när jag var borta. Jag fanns inte. En bakgrundsfigur. Men en dag sa jag ifrån, jag ville inte längre. Det var som ett wake up call och plötsligt vände allt. Jag blev plötsligt en i gänget. Jag började ta för mig. Folk började tycka om mig. Så jag kan inte säga att jag vet hur det känns för min situation var aldrig så illa men jag har fått smaka på en liten del av den hårda skolvärlden. Det gör ont. Jag vet hur det är att känna att man inte förtjänar bättre. Jag vet hur det känns att hata sig själv. Jag vet hur det känns när man är rädd för att gå till skolan. Och det gör ont i mig att veta att miljoner barn och ungomar världen över upplever samma sak och tio gånger värre. Ofattbart. Vad är det för fel på världen?
Jag förstår inte.


jag kan inte det här, grejen med skola

Jag tänkte skriva godnatt och berätta för hela världen att jag ska plugga HELA dagen imorgon. Jag vet att ni inte bryr er ett smack men om jag sagt att jag ska plugga så måste jag ju göra det, right? Man kan ju inte gå omkring och ljuga hela dagarna.
Söndagens tre punkter, resten får vi göra någon annan dag.
* läs igenom företagsekonomi
* börja skriv uppsatsen
* repetera matte
Lite sömn nu så kommer allt gå awesome imorgon, godnatt!


ibland så bara känner jag för det


Jag har ångrat mig tusen gånger men bara sådär för en sekund, ibland måste man testa något nytt bara för att man känner för det. 1 decimeter hit eller dit gör väl inte så stor skillnad.

we are no toys for boys, we are pure intellegence


så därför tänkte jag plugga företagsekonomi nu, MVG here we go!

jag har lagt all sill i en låda i kylen


Emma åkte hela vägen från storstan ut till lilla mig mitt ute på landet. Hon räddar min fredagskväll. Vi skrattar så vi dör. Det känns inte rimligt!


några ord om mitt liv just idag och du behöver absolut inte läsa dom


Tog fel tåg imorse hamnade i Eslöv, det var ganska dumt så jag fick vända där. Tills sist kom jag till rätt stad. Jag gick till frisören och sa
"Hej har du tid? jag vill klippa av mitt hår". Frisören hade tid med detsamma så hon klippte av det. Mattelektionen gick bra men jag insåg
hur sjukt mycket jag måste repetera för att ens klara kursen. På samhällen var jag så trött så jag halvt sov och var halvt medvetande, mina anteckningar blev en enda röra. Skrev en massa konstiga saker haha. Jag skulle skriva kreditpolitik men jag skrev George, jag känner ingen George? Fick sen reda på att Malin blivit sjuk, stackarn! Så helgsplanen gick i kras, så kan det va. Nu sitter jag här helt ensam hemma en fredagskväll med Mariah Carey skrikandes jullåtar i högtalaren och så lär det nog förbli.  Jag skulle ju kunna repetera matte om jag liksom får för mig att vara duktig..haha. Hoppas ni får en fin fredagskväll i alla fall! :) Nu ska jag gå och laga mat till mig själv, peace!

 


hahaha förlåt men jag älskar dom......


december, welcome



copenhagen


Int-tvåorna drog till Köpenhamn. Gick på ett mindre intressant konstmuseum och ett mera intressant UNICEF lager. Det var blåsigt och kallt men julpyntat till tusen! Köpenhamn är verkligen fint. Bara så ni vet så vill jag jobba på fält med typ UNICEF. Det hade varit coolt, ascoolt. Sen är det ju så att det faktiskt är min dröm. Att få jobba ute bland människor som behöver min hjälp, att få göra något vettigt med mitt liv. Förändra en liten del av världen. Men skolan är ju inte slut än, 1,5 år kvar!

RSS 2.0