one big happy family


Nelly visar stolt upp att hon gillar jordgubbar, de andra gubbarna ser inte lika muntra ut

Jag och JK med den underbara pannacottan!

Johans underbara skratt, Klingan alltid lika glad ;)

Vad händer här? Jo Gabbe fes....

pittögd?

födelsedagsgrisen chillar med damen på skärmen

he's kinda handsome

ja må du leva, ja må du leva! and so on, you know the lyrics

lille David, har alltid något att visa

Davidarna hade en fight om rosen, här säger Anevik " Jag vill inte ha den sa jag ju!"

mer update om Nisse's sweet sixteen, as I promised! Långt ifrån alla bilder men en liten inblick i min lördagskväll iaf. Bara så ni vet så är det här världens härligaste gäng! Vi är sjukt tighta och har alltid roligt vad vi än gör. Thank you God!
När jag var liten bad jag till Gud om att jag skulle få ett sånt där härligt kompisgäng med både tjejer och killar som dom alltid har på film, och titta! Nu är jag 17 bast och har tom ett bättre kompisgäng än vad dom hade på de där filmerna ;)
Matt 7:7-8  "Bed och ni skall få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er. Ty var och en som ber, han får, och den som söker, han finner och för den som bultar ska dörren öppnas"
pussss

here comes the sun little darling


mähähäh, I feel pretty oh so pretty! 
Denna eftermiddagen spenderas på samma plats som gårdagens eftermiddag, I like it!
Skillnaden är att jag lämnade matteboken kvar i skolan och ligger här utan ångest över np. För det är gjort! Om det gick bra? INGEN ANING! Kändes ändå okej och jag är nästan hundra på att jag blir godkänd men det är ju klart jag hoppas ju på att min hjärna var så pass vass att jag räknat till mig ett vg men vi får väl se. Jag är bara så lättad över att ha det gjort, så skönt! Bara en termin matte till sen är jag klar med matten för all framtid, finito. YÄY!
peace out fellows!
pusssss

it goes on


finding x is only useful if you're a pirate searching for a treasure

läsårets allra sista matteplugg i gräset i solen i bikini. Helt okej (Y)
Slutade 13 men dealade med Niclas om jag var hans kudde medans han väntade på sin lektion så hjälpte han mig med matten. Bra deal för jag behöver all hjälp jag kan få! Nationella imorgon i matte B, jag har aldrig haft sån här panik inför ett prov någonsin tidigare. :O skjut mig!
matte-paus, hjälpa mamma med grillningen och sen blir det att djupdyka ner i ekvationernas rike igen.
pussss

there's my Nic


världens finaste


David och Gabbe, har känt pojkarna sen barndomsben. Finns inte ord för hur mycket jag tycker om dom! Dom får mig alltid att skratta sådär på riktigt, alltid!
Kvällen har vi spenderat hemma hos Nisse för att fira hans 16 år fyllda med 9 andra fina filurer. Riktigt härlig kväll mer update kommer senare, nu är jag så galet trött att jag tänkte slänga mig i sängen och sova med ett leende på läpparna.
pusss


a shadow


skjorta Kappahl kjol H&M örhängen & skärp gammalt skräp

en torsdagskväll i parken







come let's pray for the weekend babe

Näe det blev inga bilder igår. Satt inte vid datorn alls faktiskt, duktig Hanna! Jag spenderade min lediga dag med att sova, kolla på en film och plugga matte (y) Hann inte med mycket mer eftersom jag skulle vara i kyrkan redan halv 6 och repa. Hade ett riktigt bra ungdomsmöte igår med mycket lovsång och bön, precis som det ska vara! Gustav predikade också, fett bra stuff om att man måste be mer! Halv 12 drog jag och grabbsen sen vidare hem till Gabbes källare. Gabbes mamma bjöd på te och kex, hon är så snäll hon!
Och nu ska jag borsta tänderna och sen iväg på övningskörningskurs, äntligen! Snart snart snart ska jag få börja köra :D
Ikväll blir det hem till Nisse för att fira hans birthday, det blir nog riktigt bra tror jag. Så som ni förstår det är fullt upp just nu! Men ska försöka hinna med att blogga lite emellanåt också.
Ha en fin helg!
pussss

weird is all I got, that and my sweet style


Kvällen spenderades som sagt i hembyggdsparken med några fina Intare, muchos trevligt! Det blev grillning, ank-jagande, Siesta pepp och fina skratt. Hade tänkt bjussa på några pics men glömde usb-sladden på nedervåningen och jag har inte orkat gå ner och hämta den. Men som ni förstått är jag ledig imorgon så då kommer det säkert upp några bilder. Nu sitter jag i min pyjamas invirad i en filt och lyssnar på lugna favoriter, ganska så mysigt! Men här har jag suttit ett tag, sängen känns lockande särskilt eftersom jag får lov att ligga kvar där även efter kl 6 imorgon. Så underbart, nästan så att man ska låta klockan ringa bara för att få den där sköna känslan av att stänga av skiten och somna om igen! Finns inget bättre. Påminn mig förresten om att jag måste plugga matte imorgon, det där matte b provet ska jag bara klara av! Det är det enda jobbiga kvar i skolan, nationella i matte b. BLÄÄÄÄ! Annars är det bara uppspelning av historia-pjäsen och tips-runda på samhällen. Två lite udda prov men så blir det när lärarna frågar INT1a hur de vill bevisa sina kunskaper.
Nej, sängen var det ja!
pussss

moments in life

"En ung man stod på perrongen. Väntade på tåget. Han följde det med blicken när det rullade in. Tåget stannade och dörrarna öppnades. Folk vällde ut. Jag väntade på att han skulle närma sig dörrarna så jag kunde gå in efter honom men han stod kvar. Han lutade sig tillbaka mot en bänk fortfarande med blicken rakt fram. Sist ut ur tåget kom en ung kvinna med blicken fäst på en punkt rakt framför sig. På den unge mannen. Jag förstod att mannen inte ämnade att kliva på tåget. Han väntade på henne. Så jag klev på och letade upp en ledig plats. Från min plats såg jag hur de nu stod tysta och bara höll om varandra. Den där känslan mindes jag. Den kändes plötsligt väldigt påtaglig. Känslan av att ha varit ifrån varandra länge och plötsligt står man där framför varandra. Inga ord behövs. Omsluter varandra. Känner doften. Det högg till. Jag saknade honom. Han som brukade hålla om mig sådär. Han som brukade vänta på mig. Han som brukade mumla i mitt öra "jag har saknat dig". Hans doft som kändes så trygg att äntligen få andas in. Det slog mig att jag hade glömt hur han doftade, jag kunde inte känna doften längre. Men jag mindes känslan av att stå där i tysthet och bara få hålla om varandra. Underbar känsla, av lättnad och en gnutta lycka. Kanske var det inte honom jag saknade utan det där ögonblicket. Ett ögonblick av lycka."


together we've done so much fun shit in our days


pappisarna har bestämt några classmates ska grilla i hembyggdsparken idag, så dit ska jag dra nu minsann. Det blir nog helt perfekt, hoppas vädret håller i sig. Ha en skön kväll!

blå, blå, blåa skor








I just love it when you find all those old stuff your mum onced threw away and the stuff you forgot you had in your closet and together they make a great outfit. Badabaa babaa I'm lovin it ;)


genius


one smile for every good thing in this life


vi ler för att det är studiedag imorgon
vi ler för att det bara är 6 skoldagar kvar
vi ler för att Hanna fick mvg i eng A
vi ler för att solen skiner
vi ler för att det vankas sommar
vi ler för att vi får mat varje dag
vi ler för att vi har ben att gå med
vi ler för att livet är rätt fint ändå.
PUSSSSS

snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp



Har fått höra att jag är ser ut som fröken Maggio fast brunhårig, vet inte riktigt om jag håller med men jag tar det som en komplimang. Tjejen sjunger ju grymt bra! Har gjort en massa sköna låtar också, hon har blivit en succé helt enkelt!
just nu lyssnar jag på den här
och den här


I wanna shine in your glory


Hem-arbete på matten vilket innebar en timmes sovmorgon, Hanna lyckades ändå komma en halvtimme sent till samhällslektionen som innehöll repetering om EU. Lunch, tonfisksallad med tyrolersås, får mig att tänka på den där låten "du borde köpa dig en tyrolerhatt bara därför att köpa dig en hatt!" Efter lunch betygssamtal i svenska, mitt betyg var ganska självklart eftersom genomsnittet på allt jag gjort inom svenska a har resulterat i vg. Ingen ny information där inte. Alltså har dagens skoldag känt himla onödig.
Jag hängde sedan med Ebbish på stråhattsjakt utan lycka. Vi gav upp och drack te istället och diskuterade grundligt nya numret av SOLO tuggandes på vars ett jätteäpple, ibland känns de där tjejtidningarna så korkade!
Vid 4-tiden var det som vanligt repning med bandet i kyrkan, och idag gick det riktigt bra! Även om Gabbes elgitarr överröstade min vaga röst totalt, skönt att slippa höra sig själv bara ;)
Nu piskar regnet på mitt stackars fönster och jag sitter i min randiga soffan inlindad i en röd filt, ganska mysigt! Saknas bara lite gott sällskap men jag har det rätt bra ändå jag har ju facebook-chatten! HAHA!
Hoppas ni har en riktigt skön måndagskväll och blås inte bort är ni snälla!
pussss

a dear old friend of mine




hittade min fina gamla gubbakeppa, köpte den på second hand en gång för 30 riksdaler. Använde den sedan flitigt under heeela årskurs 6. När högstadiet började närma sig blev keppan töntigt och glömdes bort. Idag kom den fram igen och jag tycker fortfarande lika mycket om den!

all the things she carries on her back


jag är så galet trött alltid numera. antar att det beror på att det är slutet av läsåret. ett år på gymnasiet har gått. jag är ett år äldre. vet inte om jag är så mycket klokare men jag är definitivt rikare på erfarenheter. båda bra och dåliga. jag hoppas av hela min själ att jag lärt mig av de sämre erfarenheterna. de som faktiskt varit positiva gör livet ännu mer värt att leva. hursomhelst, det jag inte dör av stärker mig. och jag vet att det finns människor som faktiskt uppskattar mig även om jag i mina egna ögon ofta framstår som ganska värdelös. hoppas jag inte bröt nån jante-regel nu genom att bekräfta att jag faktist är omtyckt, inte av alla men av några. det räcker för mig, just nu iaf. förresten så hatar jag jante-lagen. oj vad allt blev personligt. jag gillar inte att ge ut så mycket av mig själv egentligen men ni har förmodligen ingen aning om vad allt det här handlar om. knappt jag själv heller så det är nog lugna puckar. kan ju alltid radera det imorgon om jag ångrar mig. samtidigt är det skönt att bara få skriva av sig. addicted to words.

with nothing left to loose, it's already taken


friendship never ends



sitter med Emmaklämma i min soffa, vi har fikat på en massa kanelbullar och varm chokladmjölk, fett med gott! Eller ister gott som Oskar och jag idag kom fram till att man kunde säga.
Jag och Emma har underhållt oss med att snacka en himla massa. Uppdatera varandra om vad som händer i Lund respektive Hässlehåla, finns en hel del att snacka om! Vi har lyckats fixa Emma en blogg också, ister! Det är en början sen får Emma utvidga den, jag kommer iaf vara en trogen läsare. Go hägerklint !
Bilden satt vi och fulade oss med, alltså tryckta på alla möjliga random funktioner i redigerings programmet. Resultatet blev inte alldeles förfärligt ändå. Emmas hand ser rätt cool ut, haha!

Emmas tumme upp igen, för er som inte vet så finns Emmas tumme i ungefär 3430298487 exemplar på facebook.
Hon är inlindad i ett av våra verk från fritidstiden under lågstadiet, en enormt lång FINGERVIRKNING! fast det här är dock bara halva, resten av halvan ligger i någon av Emmas gömmor där hemma. Vi var sjukligt produktiva under våra yngre år. Våra gosedjur hade flera upplagor av kläder och en av våra favorit lekar var Äntligen Hemma. Men nu ska jag återgå till att skratta åt hur mycket hon failar på sitt ifåne-spel, HAHA!
Ha en fin måndagskväll
pussss

with a smile on your face







.

Jag är sjukt trött och vädret gör inte saken det minsta bättre. Igår var det ju så underbart! Efter kvinnofrukosten var jag ute hela dagen och sparka boll med småkusinerna och lillebror. Sjukt svettigt, haha!
Senare på kvällen moppade jag hem till Gabbe och kollade på Happy Gilmore med honom och Davidarna. Mysigt!Där satt vi i hans källare och inväntade jordens undergång haha, eller ja kanske inte riktigt.
"Nu går jorden under om 8 minuter"
"Jahapp"
Inte direkt någon som trodde på det. Världen kommer gå under inom en ganska snar framtid men inte nu. Nej inte nu.
Ska snart dra mig iväg mot storgatan, lovsångsövning med Ekmans och Gabbe. Efter det blir det körgan.
Fast näe, jag mår inte alls bra. Ändrade planer. Hanna blir hemma. Hoppas ni får en fin söndag!
pusss

simply the best








Kort och gott, en härlig kväll!


How you doing?



And now off to Vaxsjön, grillning och volleyboll med gänget. Two thumbs up!
Ha en fin fredagskväll allesammans!
pusssss

the truth is


i wish you'd look my way cause i've been saving a smile for you


vita pärl örhängen glitter kavaj vero moda svart blus outfitters nation sjal H&M jeans Gina Tricot  skärp mammas gamla skor converse ryggsäck H&M

Tack för påminnelsen!

HAHA! Ibland gör random kommentarer mig så glad, någon anonym person tycker tydligen att jag borde klippa mig. Sammanträffande för jag har gått och tänkt på att jag ska boka klipptid faktiskt, tack för påminnelsen!
Du får gärna boka tid åt mig om du vet något bra ställe ;) lite tips på frisyr hade uppskattats!

beauty


I'm to sexy for my shirt



jaa slutade väldans tidigt för att gå på INT, redan kvart i elva. Åt ändå i skolan schnitzel, klyftpotatis och bearniésås, varför ödsla tid på att laga mat hemma liksom. När jag väl kom hem var klockan 13 och jag somnade, vaknade sedan halv fyra. HOPPSAN! Gissa vem som kommer ha svårt för att sova ikväll?
Men idag har jag varit duktigt ändå och städat heeela rummet, inte för att det är särskilt stort men grymt stökigt och dammigt. Nu kan jag andas fritt och sitta i min sköna soffa utan att trängas bland högar av kläder, toppen! Två av lillkusinerna kommer nämligen hit i helgen för deras kära föräldrar ska iväg, lilla Sofie på 4 år hade sagt att hon ville sova på min soffa. Kände att jag får vara en duktig storkusin och ett bra föredöme och städa rummet så hon kan få sova på soffan min som hon önskat.
Av någon anledning är jag väldigt glad just nu, haha :D
Chattade med min söta lilla farmor precis, yesbox min farmor har msn! Hon har varit på sjukhuset och varit litta sjuk, inget roligt alls så jag var tvungen att kolla läget. Nu hade hon iaf fått komma hem (y)
Oj vad mycket jag har skrivit nu, ni får ursäkta mig!
pusss

I'll be there for you like I've been there before


jag och Musslan har bestämt att vi ska börja leva sunt igen! Cyklade till bussen imorse, det ni! Har inte suttit på en cykel det senaste året haha. Ikväll ska jag dessutom träna också, afro power dance!
Just nu i mina lurar --> worship 
Nu börjar IR:n sen är det slut för dagen och iväg till falkenklevs för att pröva ut kläder till lördagens modevisning på FWO (For Women Only, kvinnofrukost i kyrkan). Hoppsan fick reda på nu att vi ska redovisa FN-rollspelet på fredag, time to go to work!
pussss

you're talking to me?!

drama genomgång på historian, det tar tid vill jag säga!
Stalin, Hitler och Amerikanen börjar bli hungriga!

don't carry the world upon you're shoulders


tröja BikBok kjol Monki strumpbyxor Indiska skärp gammalt

i wish you could read it cause it was all yours

svenska uppsats idag. 3h. var klar efter 2h. när jag väl kommer igång så bara flyterdet på. känner mig ganska nöjd ändå. kunde därför sluta tidigare. skulle repa med grabbsen klockan 4 så jag somnade i soffan och vaknade av att någon viftade med chopspåse i ansiktet på mig. alltid lika snälla mot mig. jag vet att jag itne använt stora bokstäver, jag orkar liksom inte trycka på shift. nu sitter jag här ensam i kyrkan och väntar på att kunna få åka med pappi hem. sen blir det kanske gå en runda med cattyz efter att jag fått lite mat i mig. sjukt ointressant inlägg. i know. haha.
nu ska jag knata iväg till östergatan där pappa sitter på byggmöte och fråga om han är klar snart. jag är hungrig.
pusss


someday.


it takes a fool to remain sane







och så var det vm-final i Gabbes källare, finalen blev lite av en skandal men vi hade trevligt ändå och god pizza!
6-1 till Finland men de var de värda. För er som inte vet det så är Gabbes källare typ som Eric Forman's i That 70's show, vi hänger ALLTID där. Nästan iaf. Det är gängets andra hem efter kyrkan haha!
Men nu borde jag verkligen sova fast jag har inte gjort svenskan tills imorgon, hoppsan!
Godnatt
pussss

noone really knows what's going on below

Lördagen spenderades i Malmö med en massa härliga människor! Blev några kära återseenden igen, love it! Allt som allt var det en trevlig dag trots att jag gjorde bort mig totalt i lekarna men that's me I guess, haha!
När vi sedan hittat ut ur Malmö och kommit hem till vår lilla håla bunkade vi ner oss i Gabbes lilla rum. Eftersom det var jag och sju grabbar så blev det inte Eurovison utan Apocalypto istället. Sjukt rå film! Men Malin smsade mig om hur det gick för Sveriges lille manboy, han kom tydligen trea. Jag är glad för att det var Sveriges bidrag men lite sorgsen för texten är verkligen D Å L I G ! Inget budskap jag hade velat stå för inför hela Europa, fast det gör jag ju på sätt och vis. Hela Sverige gör, haha! Pinsamt! Jag har blivit dålig på att använda kameran igen och jag vet att inlägg utan bilder är så tråkigt ska försöka bättra mig!
Nu ska jag snart göra mig i ordning för kyrkan, jag ska sjunga idag igen. Wonderful!
sen borde jag verkligen plugga matte, jag har typ hyperpanik över att det snart är nationella, AAAHHH!
ahja, hejsvejs på er och ha det bra!
pussss

jag och dagens kartläsare Gabbe på valborg, måste säga att vi blir fruktansvärt bra på bild!

don't forget the one's you have closest


mamma vid skärlid för nått år sen

som sagt Hanna har tagit ledigt idag!
Är hemma och chillar, rätt skönt faktiskt. Lagade mat till familjen, coscos, stekt kycklingfilé med wookade grönsaker, vitlöksdressing och räkor. Det smakade faktiskt mumma! Måste säga att det var sjuuukt längesen hela familjen samlades runt middagsbordet en fredagskväll, jag uppskattade det. Ibland får man ju faktiskt umgås med sina blodsband. Bakade även en kladdkaka med MUCHOS kakao i och hackad mörkchoklad, det ska jag snart njuta av hade jag tänkt. Sitter och klagar över hur kasst internet är med Anton över facebookchatten som aldrig fungerar, haha!
Men nu ska jag kolla på film med mamsen, det ni!
Hoppas ni får en grymt bra helg!
pusssss

I can't say I don't miss it



....how it all used to be. I can't say I don't miss, YOU

there ain't no easy way out baby



Fredagen den trettonde maj. Tillbaka i skolan. Sceniskt framträdande på estetisk verksamhet gick piss. Slutar tidigt idag. Är fortfarande inte helt kry. Ikväll blir första fredagskvällen på länge Hanna är hemma. KG pratar super fort om hur EU fattar beslut, jag hänger inte med. Men vad tusan tummen upp ändå, livet är fint!


live on the edge, do something spontaneous just because you can


weheartit 

rolling on the river



Färgen i ansiktet börjar sakta återkomma och idag lyckades jag behålla frukosten. It gets better! Hoppas på att vara helt återställd tills imorgon!
Sitter och förösker lära in mig låten jag tänkt spela på fredagens esv, sceniskt framträdande är en del av kursen så vi måste framföra något. Wish me good luck!
Det är rätt skönt att gå hemma på sätt och vis, jag har inte borstat håret på evigheter och sminket har inte heller blivit använt. Jag bara glider runt i mjukis hela dagarna, (y). Fast igår var det faktiskt mest bara drygt för det enda jag kunde göra var att ligga ner. Orkade knappt sitta upp. Idag kan jag både gå och sitta upp.
På spotify spelas Tina Turner, hon är bra hon!
pusss

urk

Vaknade av att jag mådde sjukt illa. Kändes som om kroppen ville spy upp allt och tömma min stackars mage. Mamma trodde att det kanske berodde på att jag ätit för lite dagen innan så jag masade mig ner till köksbordet och tvingade i mig flingor och ett glas juice. Det blev bara värre. Jag orkade knappt stå på benen. Jag lyckades ta mig upp till sängen och försökte somna om. Sov sådär halvdant, svårt att somna med ett tryckande illamående. Jag gav upp och bestämde mig för att borsta tänderna. När jag väl kom till toaletten fick jag lägga mig på golvet för att inte svimma och sen kom det. Hela frukosten som jag så fint tvingat i mig kom upp igen. Jag har allvarligt talat inte spytt sen var liten, brukar klara mig från det men inte idag.
Nu har jag tvingat i mig en banan och ett glas mjölk till lunch. Mår fortfarande lika illa och har huvudvärl på köpet. I do not like this.

paint it red and pretend to be pretty




blus H&M jeans sisters klockhalsband lokal guldsmedja

someone like me


you make me sing, sing, sing


Off to church!
fick hoppa in i och sjunga så nu måste jag nog kila annars blir jag sen, som vanligt haha!
ska försöka lägga in lite bilder från gårdagens konfirmation och Anna-firande senare.
Hoppas ni har en fin söndag!
pusssss


when I see your true colours shining through



klänning H&M jeansjacka Levi's sneakers mamsens gamla smycken hemmaplock

p.s. jag vet alla brukar vara sådär überseriösa på sina outfits bilder, jag vill bara upplysa om att jag inte är det. Jag är medveten om att jag ofta ser störd ut men jag är sådan d.s.

sometimes you just gotta do and stop thinking



Jag och Ebba fick ett ryck en fredagseftermiddag.
Hanna "Jag har alltid velat pierca örat!"
Ebba "Vi gör det!"
Så vi sprang iväg till en frisörsalong och KLATSH! så var det gjort. Nu har vi varsin guldstjärna i ena örat. Efteråt var vi helt hypade, man får en kick av att vara spontan. And I like it! Måste dock erkänna att jag var rädd för att mamma skulle flippa ur när jag kom hem. Hon gillar inte piercingar och tatueringar. På andra, men inte på sina barn. Jag hade tur, mamma flippade inte ut. Hon bara skratta lite och erkände senare att hon tyckte det var rätt fint. Min mamma är fin hon!
Jag ångrar det inte alls faktiskt, har velat göra det länge och ibland är det så skönt att bara göra det. Rakt upp och ner. Visst det är ingen jättegrej men ändå. Jag gillar spontanitet!
pusssss

i can always dream



Kikade in på H&M's hemsida som jag gör med jämna mellanrum, hittade denna juvelen för endast 499 riksdaler. VARFÖR ska jag inte på studentbal iår? Jag vet den är enkel men det är så jag vill ha det. En balklänning kostar ju en förmögenhet också, den här hade varit helt perfekt! But life is life!  Skulle ju kunna införskaffa den för ett annat tillfälle men inte särskilt ofta jag strosar runt i fancy-långklänningar så nej, jag får nöja mig med att drömma. Och nu borde jag verkligen kila i säng, annars blir jag aldrig frisk.
Godnatt!

shining like stars high above







Jag och mamsen skyndade oss ut till Bosjö kloster för att hinna få en titt på fina Lovisa och hennes boyfriend innan de gick in till studenbalen. Lyckades ta några fina bilder också men med sådant motiv är det svårt att misslyckas. SÅ VACKRA!
Bara två år kvar till min nu, haha jag längtar!

when I left home this morning



jacket - Serious Sally scarfs - H&M t-shirt - H&M treggings - vero moda ring - jc ryggsäck - fjällräven kånken kasse - levi's converse


you are beautiful because there's noone like you



sitter och väntar på att jag och Ebba ska få göra NP muntligt i engelska, plans and visions är temat.
What are your plans and visions? -I wanna become someone worth to remember
Hostan har blivit värre, fick gå ut från matten imorse för att kunna hosta ordentligt. Jag trodde nästan jag skulle hosta upp lungorna. Dumma hosta!
Ikväll ska jag och mamsen försöka hinna ut till Bosjökloster och kolla på när Lovisa och hennes classmates går in till sin studentbal. Hoppas innerligt att vi hinner! Jag älskar att kolla klänningar och lyckliga människor!
nu fryser jag så jag ska hämta min kofta, hoppas ni har det bra och inte underskattar er själva!
pussss
Hanna

just like a tattoo, I'll always have you


jag är såååå sugen! får vänta ett år till sen har mamma inget att säga till om!
Till dess kommer jag nog på vart jag vill ha den.
 I nacken, bakom örat, anklen eller insida handled.
som sagt, jag är så sugen!


tell me everything will be just fine




and you don't need to bother



Självförtroendet på topp, WHOO! Jag är så snygg... not men klockan är 8 på morgonen och jag är ruskigt trött. Skyller på det, jao.

Nu taggar jag nationella i engelska A, känner mig ganska lugn ändå. Det är ju bara är sätta sig och skriva. Inte precis som att jag behöver få dåligt samvete för att jag inte låg uppe och plugga till 03.00 igårkväll. Rätt skönt för jag har inte pluggat ett piss. Så tummen upp för nationella idag! Franska lektionen försvinner och engelskan i eftermiddag försvinner, jao!
Lycka till alla ni andra som också ska skriva det!
pusssss

break my heart for what breaks yours

Sitter i kyrkan alldeles ensam. Anevik och Gabbe lämnade mig här för en stund sedan, dumma pojkar...
Har haft lovsångsövning. Vewe var också med en stund tidigare. Vi var duktiga och spelade igenom en hel del låtar, även om Gabbe envisas med att höja alla låtar. Han påstår att om jag bara tar i så kan jag klara de höga tonerna. Bullshit, bara för att han kan. suck. Men jag oktaverar ner ett snäpp istället, mohahaha! Fast vi är ett rätt bra team ändå, vi är som en familj haha. Vi tjafsar, bråkar och är ganska så ärliga med varandra men vi känner varandra så pass bra så vi vet var vi har varandra. Därför jag älskar att umgås med dom!


Anevik, jag och Gabrielo i vintras

she was just seventeen if you know what I mean


life used to be so simple, i could just ride grandpa's back around the world


i just wanna feel

Jag tänkte att jag skulle skriva om valborg och lägga ut någon fin bild men nej.
Jag tänkte skriva om hur fint det var i kyrkan igår men nej.
Det får bli någon annan dag.
Idag skriver jag mest att jag är fede förkyld och har sjukt ont i nacken. Kan knappt prata heller. Dagen började liksom ganska bra med en härlig huvudvärk. Blev ingen skola för mig idag. Hade bara smittat ner alla med min hosta, mitt snörvel och mina nysningar. Det värsta är nog nacken faktiskt, det gör så ONT! bajs.
Hoppas ni har en mycket bättre start på veckan och att ni hade en härlig helg!
pussss

RSS 2.0