jag har saknat dom


Nu drar jag iväg till Helsingborg, hem till Maaaaalin. Där blir det till att snabbt dra på sig sin utklädnad och sen iväg på Halloweenpartaj med en för mig massa okända Helsingborgare. I've got a feeling that tonights gonna be a good night. Ska försöka ta lite bilder och så, men framförallt tänker jag ha en bra kväll. Ha det fint!
pussss

this is halloween, this is halloween


Halloween 2010
Sitter och pysslar ihop min utklädnad till ikväll, alltid ute i sista sekund.  Jag är lite nervös för jag känner typ ingen på festen och man vill ju göra ett gott intryck. Jaja det blir nog bra, haha. Lyssnar för övrigt på John Mayer och surar lite över min förkylning som bara blir värre.
pusss

come together


Taco-time! Spenderade hela dagen i kyrkan och drog sedan iväg till JK för att hänga med skönaste tjejgänget från högstadiet. Hela gänget var inte samlat men det blev en mysig kväll ändå och jag skrattade gott. Jag är glad för att vi fortfarande håller kontakten och jag tycker om dom en väldans massa. Men nu borde jag nog sova faktiskt har åkt på en rejäl förkylning vilket inte alls är lägligt just nu, jag har en massa grejer jag ska göra på lovet!
Jaja, lite sömn så blir allt säkert mycket bättre...
Godnatttttt

plötsligt händer det


bild: Emma


great musicians, great minds, great people


once upon a time there was a princess like noone else



Bildbomb från finaste Nellys 18 års firande, har inte hunnit fixa till dem ordentligt men jag lär inte ha tid till det senare heller så here you go! Kvällen blev riktigt lyckad och födelsedagsgrisen vart nöjd. Alla var så fina och jaa, vad är väl en bal på slottet ...alldeles gråtrist...och tråkig och alldeles...alldeles...underbar!

I may not look like a princess but hey i do my best

resize image
Det är ungefär en timme tills jag ska bege mig och jag är klar. Bara smyckena och nytt nagellack som ska på! Känns bra att jag är i tid för en gångs skull, poäng till mig!

i'm not gonna apologize for who I am, cause baby I'm a firework

Sitter på min ryamatta och lyssnar på Kina Grannis – The Living Room Sessions , superfina covers! Mitt projekt just nu: pilla väck det gröna nagellacket för att sedan måla naglarna i någon prinssesig färg. Nelly fylle 18 i veckan, helt galet! Första gången jag träffade henne var jag 13 och hon 14, vi har hängt ihop i 4år! It's insane how time flies by so fast.. Temat på Nelly 18 års partaj är såklart prinsar och prinsessor, så jag har 3h på mig att förvandla en osminkad äcklig 17åring till en vacker och charmerande prinsessa. Wish me good luck!

jag kan i alla fall alltid le hur hårt vinden än blåser


Asså jaa kvällen har varit riktigt rolig! Trots att vissa i vårt kärngäng var frånvarande. Ett härligt gäng från Eslöv kom och gästade oss, aldrig träffat dom tidigare men ack så gott vi skrattade haha! Att skratta var precis vad jag behövde, det är som terapi. Jag vet jag suger på det här med att blogga, i alla fall för tillfället. Lovet är helt fullbokat, jag skojar inte. Visst det är kul, jag är taggad men stressad. Hade varit skönt att bara få ta det som det kommer. Sova ut ordentligt och känna att den här dagen är min. Idag får jag göra precis vad jag vill och ingen förväntar sig att jag ska göra något. Men ja det får väl bli någon annan gång helt enkelt. Jag hoppas innerligt att allt är bra med er fina människor som orkar bläddra i min blogg dag ut och dag in och jag önskar er världens bästa lov!
pussss

oroliga drömmar

Det tog tid innan jag kunde somna, för många tankar som cirkulerade
när jag väl somnade drömde jag, för mycket.
Drömde att jag stod innanför ett fönster långt långt upp
på andra sidan, bara fem meter bort låg ett annat stort hus.
På det andra huset fanns det en remsa tak nedanför dess fönster
där sprang tre barn, tre små pojkar och lekte
utmanade ödet, särskilt den ena pojken.
Han tog tag i räcket och hängde med benen utanför takremsan.
Jag stod innanför mitt fönster och tittade oroligt på.
Jag ville säga till dom att gå in men de kunde inte höra mig.
Jag ville lyfta väck pojken från kanten men mellan oss fanns ett stup,
långt där nere körde bilar längs gatan.
Jag kände mig hjälplös, kunde inte göra någonting
bara titta på.

samma väg varje morgon

En tung dimma låg över skolan och jag var tvungen att stanna för att ta en bild. Det blev två. Det var skrämmande men ändå fint på något sätt.

veckans tre värsta punkter är avklarade, resultatet bör vi dock inte prata om. tack och adjö!

svensk uppsatsskrivning - check!
källkritiksprov - check!
matteprov - check!
jag ser ett slut på denna uuuunderbara vecka, thank God!

fin dag det här, verkligen


världens goaste unge

animated gif how to
Kollade igenom webcam-albumet och titta vad jag hittade!
Saknar min lilla kusinvitamin trots att hon alltid vänder rummet upp och ner när hon kommer på besök. En finurlig liten figur. Typ som en lillasyster jag aldrig haft. Jag lovar jag ska ta med henne på shoppingturer och snacka boys med henne när hon blir lite äldre, typ om 3 år.


i en annan stad, i ett annat liv


en onödigt lång text, jag ber om ursäkt!

Dagen började inte bra alls. Orkade liksom inte ta mig ur sängen. I 10 minuter låg jag raklång och bara stirrade rakt upp i taket för att försöka hålla mig vaken sen ägnade jag ytterligare 10 minuter till att sitta upp i sängen och stirra rakt fram. Till sist kom jag upp och lyckades tända lampan, det är ju kolsvart när man vaknar. Jag åt en ordentlig frukost för skoldagen skulle börja med 4h uppsatsskrivning i aulan, jippi.
Jag kom i god tid till stationen för att ta ett tidigt tåg, 07.20. Det blev försenat, fett mycket. 07.43 anlände tågskrället och jag var lagom glad. Som tur var kom jag i tid ändå. Jag satte mig i aulan och började skriva, det bara flöt på. 1 timme och en kvart senare var jag klar och lämnade in min uppsats. Jag lyckas aldrig utnyttja tiden, förstår inte vad det är för fel på mig. Efter en liten stund började mina klasskompanjoner också bli färdiga så vi gick till Asian corner och käkade thaibuffé (om ni vill äta thaibuffé i Hässleholm någon gång rekommenderar jag dock Wookhouse där vi i normala fall brukar käka men Ebbish skulle ha sushi (bläääääh) och den är tydligen bättre på asian corner som ligger precis bredvid wookhouse). Jag blev hursomhelst fetemätt och gick säkert upp flera kilo för efteråt gick vi in på H&M eftersom jag behövde en prinsessklänning inför lördagens kalasande. Jag köpte faktiskt en klänning...i storlek 44, måste ha varit den där thaibuffén......Klockan 13 började sen nästa lektion, samhällsekonomi, vilket är ganska så tråkigt men jag var duktig och antecknade för hand istället för på datorn. Alltså har jag inte alls suttit framför denna fyrkantiga sak på hela dagen, så skönt! Sist men inte minst hade vi matematiiik och det gick faktiskt helt okej. Jag känner att jag börjar få lite koll på derivatan och jag satt tom kvar en hel timme efter skolan för att räkna, räkna, räkna. Det är prov på torsdag, buhu säger jag bara. Ojojoj såhär mycket har jag inte skrivit på vääldigt länge, en fet eloge ska du ha för att ha läst allt detta. Nu ska jag kolla över historian, prov imorgon.
Puss på dig!


jag hoppas du förstår att frustrationen blir för svår, det får bli ett annat år när klockan inte längre slår



väska Åhléns vit tröja Carlings svart blus Cubus kjol Monki shiny shoes DinSko

Jag hade lätt velat ha skoluniform!

matte c, gå och dö

jag försöker, helt förgäves
dumma, dumma, dumma matte
som tur är spelas fin musik på spotify iaf, det känns lite bättre
när denna terminen är över ska jag köpa ut matteboken så att jag kan elda upp den,
fatta vilken skön känsla det hade gett


ännu en fin fredag med reunite

Bjuder på fem bilder från fredagens cafékväll i kyrkan. Om du vill veta mer om vårt ungdomsgäng eller är sugna på att dyka upp en fredag så kolla in ReUnite på facebook.

måste hålla reda på mig själv

Idag gläds jag åt punkt nummer två i min kalender för morgondagen.

en kväll jag tycker om med en vän jag tycker om


Sitter på min nyinköpta ryamatta, käkar marrängswiss, dricker te och pratar och pratar och pratar. För några timmar sen skrattade vi oss igenom IKEA medans vi prövade skåpsluckor och sängar. Jag tror IKEA i Helsingborg saknar oss nu. Det är sånt här man ska göra när man är ung. Sitta uppe hela natten och prata om livet, framtiden, världen, universum. Men nu ska jag återgå till våra djupa samtal.
Godnatt,
pussss

i'll be there for you like i've been there before


Har spenderat dagen på Väla och Ikea med Emma och mamis, väldans trevligt! och nu sitter jag och Emma på min säng och drägglar, Joey är så underbar! Ska nog sätta på en säsong vänner snart och mysa sönder. Jag har en bra kväll, ska försöka bättra mig med bilder och så snart någon gång.
pussss

this midwest town is gonna miss you


TADAA! en webcam bild och jag ser lagom normal ut. Blev ingen uppdatering igår för jag hade annat att göra, det var en fin dag. Idag är jag glad, yesmaaan! Men måste kila nu. Ska fixa i kyrkan inför kvällens cafékväll, kom dit! 19.30, det blir mysigt värre! Ville mest bara kika in och säge HEJ TREVLIG HELG!
pusssss

three things i love about this movie


LOVE AND OTHER DRUGS
1. Jag ska nog gå till frisören, peka på Anne Hathaway och säga "Jag vill ha mitt hår sådär, do what it takes".
2. Jag önskar mig en såndär lägenhet i julklapp inne i byn så jag slipper pendla in till stationen varje morgon och kväll, jag har börjat tröttna. Och det ska vara en såndär, takvåning!
3. Jake är galet snygg
90-talet over all, gash I was born too late. Deras filmkamera är också fin och hennes konstnärlighet, så charmigt. Men asså jaa hela filmen är egentligen bra, se den. Helst imorgon. Okej inlägget borde hetat "a thousand things I love about this movie"

c'est classique fantastique!


Oversize kavaj från vero moda, en gammal sliten tisha nedstoppad i en tight blåkjol. Stickade strupmbyxor och lite blingbling i öronen. Enkelt och fint! För att det inte skulle kännas för uppklätt tog jag de allra mest slitna conversen jag kunde hitta i garderoben. I like it but I do look a little wierd, can't help it!

hanna det går bra nu

Engelska, läsförståelse - mvg!
Engelska, prov - vg!
Historia, uppsats - vg+!
och spanska provet idag kändes riktigt bra. Nej jag skriver det inte för att skryta, jag skriver det för att bekräfta för mig själv att det går faktiskt helt okej för mig i skolan. Jag är duktig! Så nu skärper jag mig och gör det ännu bättre!
Under tiden drömmer jag lite om Spanien resan i vår, det har börjats prata om språkresorna nu i skolan och imorgon ska jag lämna in passet. Åhåhåh jag längtar!

bilden är googlad, tiihihihih!

and if you're a swede then there's three more


för en hundralapp kan man fynda


Rea på H&M, jag gillar't! Det är då jag köper sånt som jag annars skulle vara alldeles för snål för att inhandla.

Hej, jag skulle vilja ha en burk disciplin tack

Det finns så mycket vettiga saker jag skulle kunna göra.
Typ som att plugga spanska och räkna matte. Jag skulle behöva det.
Men jag lyssnar hellre på go musik och bläddrar igenom tumblr, bloggar och weheartit.
Pumpar mig själv med bilder om en tillvaro jag skulle vilja ha.
En tillvaro som inte är möjlig. För jag har ju spanska och matte att göra.
Jag undrar när jag dicsiplin kommer att dyka upp i mitt liv, jag hade behövt det nu.
Undrar om man kan köpa det på apoteket som bot mot "drömmande tonåring".

lillebror, bli inte som jag när du blir stor bababaaa


stockholm, naturhistoriska aug 2010
Lillebror kom in för en stund sen och sa "Hanna får jag låna din gitarr och några enkla noter om jag lovar att inte ta i sönder den?"
Jag blev sjukt förvånad då killen aldrig tidigare hållt i en gitarr. Men jag lånade självklart ut den och jag gav han hela feta pärmen med ackord och låtar. Och jag kan fortfarande höra han spela! Dels gläds jag och dels störs jag. Det låter väl inte som skönsång från himlen precis men det kommer väl. Poängen är att han har börjat intressera sig för musik, riktig musik! Jag jobbar på att kultivera min stackars lillebror som inte ens vet vilka The Beatles var.

13.37


I do not belong here inside these walls


Kom till engelskan för att hon sa vi var tvugna, hade lika gärna kunnat vara hemma. Nu har jag inga lektioner förrän klockan 13. Jag är så lycklig. Dessutom är jag trött och illamående. Hatar att sitta i klassrummet. Får inget gjort. Bara två veckor kvar sen är det lov. Det ska gå. Come on now Hanna keeeeeep shining.

pennan bakom örat, alltid redo!


Sitter med en stor kopp vaniljte, fina pennor och mitt eget Hanna-block. Skriver ner alla fina ord och tanker som jag klottrat ner på datorn. Mycket roligare att ha dom i blocket där allt annat finns. Planerar att ge vidare detta block till min framtida dotter om jag får någon. Jag hade iaf tyckt det var jätteintressant att få läsa min mammas tankar och funderingar under sina ungdomsdagar. Om inte annat kan jag själv plocka fram det om några år och läsa om mig själv. Kul va? ;)

you're one of a kind

There will always be someone prettier
There will always be someone smarter
There will always be someone funnier
But they will never be YOU.

imagine emotions that moves like the ocean



Min lördagskväll skulle egentligen spenderats med Josseposse på bian men hon vart fortfarande sjuk så jag hamnade hemma i soffan ikväll. Hittade lite ny musik, Nevershoutnever, duktig kille! Sista låten är min favorit!

would you hold me for awhile telling me everything will be alright


jag känner mig cool för jag har snygga kompisar


När jag såg den här bilden tänkte jag "shit snygg kompis jag har". Känner mig priviligerad över att hon faktiskt kan vara vän med någon som mig. Kanske är det bara för att hon ska verka godhjärtad men jag tror faktiskt hon tycker om mig. I alla fall, ville liksom bara uppmärksamma hur snygg hon är. Boys hon är singel!

gonna stand my ground, wont be turned around and I'll keep this world from dragging me down cause i'll stand my ground



klänning H&M stickad tröja BikBok örhängen Glitter ryggsäck H&M

så mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om

När andra ungdomar super sig fulla och festar sönder då bakar vi scones och dricker te.
Yep, that's life.

Vi bakade scones och kladdkaka. Det var spännande. Pratade en himla massa både serious och hilarious. Det blev lite musik på gitarren och en massa skratt. Nu är jag mätt och trött. Tog en del bilder men kände att Calles bild var mer klockren. Även om dom lämnade en hel drös med disk efter sig så var kvällen riktigt mysig. Dom är min familj.
Goodnight, sleep tight!

they stare at my pants as I walk by


Jag vill vara enkel men ändå inte som alla andra. Enkelt och bekvämt.
Så nej det är inte så att jag tycker att den här outfiten minsann är aaaassnygg och fett inspirerande. Men det var precis vad jag kände för att klä mig i idag och då gör jag det. På sista bilden skulle jag slänga bak håret men hann inte göra det innan bilden togs. Alltså är den ett rent failure men det ser ut som att jag gör värsta baywatchposen så den fick komma med ändå. Jag skrattar lite åt den, haha.

 


pasta, pesto och parmesan

.....och ett glas mjölk så klart. Så mycket godare än skolmat!


i staden där jag bor parkerar man lite som man vill


legenden Mccartney

Paul kommer till Sverige i december, dock i en aning äldre version men ändå. Status efter status på facebook förklarar att de nu har fixat biljetter. Jag kommer inte få se honom, har inte pengar till det också. Detta gör mig väldigt ledsen. Riktigt riktigt ledsen. Killen är ett musikaliskt geni.

I'm still learning how to be me down this small road of life

Jag åker tåg ibland, typ varje dag, och det kan vara väldigt fint varje dag, typ ibland.

som om jag inte sovit på tusen år

Hannas önskan: bädda ner mig i sängen med massa kuddar och filtar. Sätta på en säsong friends, skratta gott och sedan sakta somna
Hannas verklighet: spärra upp ögonen, intala mig själv "jag är vaken" och råplugga samhälle, prov på västerländska demokratier imorgon



it was a blazer!


Känner mig lite som en flygvärdinna.
Kavaj, skjorta, kostymbrallor, klackar och pärlor i öronen, allt på en gång.
Jag är inte van vid det men när man väl får en anledning till att vara uppklädd är det ju bara dumt att inte ta tillfället i akt!

internationella kostymdagen, you better be dressing up!


jag hade inte tackat nej till 37 plusgrader och lite hakuna matata


full of broken thougths I cannot repair beneath the stains of time



ack och ve, dagens ungdom

Pappa och lillebror kollar på tv. Pappa har valt nyheterna. Lillebror brölar:
- SLÅÅÅ ÖVER! asså ingen bryr sig om Jurholt, vad är han, en fyrhjuling?

att ta världen med storm blir nästa steg


JUST NU:
* african roibos te med en klick honung
* spanska "En la cafetería"
cheers!


snälla rara söta lilla flickebarn stanna upp

Det gör ont i mig när jag hör tjej efter tjej i min genaration uppgivet utbrista "jag orkar inte mer". Allt ska de klara av. Som om hela livet balanserade på deras höga krav.
"Om jag inte lyckas med det här kommer mitt liv att falla ihop"
"Om jag inte lyckas få de där höga betygen kommer min framtid att kollapsa"
"Om jag inte går ner de där extrakilona kommer jag inte se tillräckligt bra ut"
Det gör ont i mig när jag ser deras orimligt höga krav på sig själva, det är okej att misslyckas. Det är okej att inte vara bäst på allt, för du är bra ändå. Du räcker till. Just den raden har jag själv velat höra så många gånger. Du räcker till, jag lovar.
Men jag vet att det är inte bara ens egna krav som knäcker en. Familjen har krav, kompisarna, skolan, pojkvännen, samhället and so on. Så mycket man ska leva upp till, så mycket man ska prestera. Släpp kraven, jag ber dig. Det viktigaste är att du mår bra. Livet är inte kört ifall du faller. Släpp kraven, andas, ta tid för saker du tycker är kul, ta inte på dig mer ansvar än du klarar av, våga säg nej och våga vara nöjd!

three silly wishes before I go to sleep

Jag önskar att jag var en decimeter kortare
så jag kunde stappla runt i sådanahär utan att se ut som en jätte


jag önskar att jag hade ett gammalt piano ståendes här hemma

jag önskar att min garderob var fylld av sweaters

source


bara regn och här sitter jag med stilkoder istället för ekvationer

Jessica har hjälpt mig så att jag numera kan lägga in asstora feta bilder! Jag vet att lite finjusteringar borde göras på min blogg och headern borde bytas ut men jag är en amatörbloggare och nöjer mig därför med min amatördesign. Lägger in en fet bild på Jessica som tack liksom. Sen är hon ju väldans snygg också.


dear monday



jag vände i dörren och sa nä nu räcker det


jag hade gjort mig redo för att dra men att åka hela vägen till hässleholm med en fet förkylning för att gå på två lektioner, nej tack! Alla böcker som vi skulle använda oss av under dagen har jag hemma. Så idag blir det hemmaplugg med en stor dos te!

så gick strömmen


Så blev det strömavbrott och totalt mörker. Det enda som lyser där jag bor just nu är ljuset jag håller i och min datorskärm. Lite mysigt är det men jag är så sjuukt kissinödig, dumma strömavbrott!

note to self


i samma sekund som du glömmer bort dina vänner, glömmer du bort en bit av dig själv


Massa mys med goaste tjejerna! Ashton på tv, pizza i magen och en fet skål med godis på bordet. Och en dos gossip såklart!
Åh vad jag tycker om er!

såntdär man borde göra lite då och då


Sitta i en trästol på ett trädäck prytt med löv, invirad i en tjock filt med en bok i handen. Stövlarna har jag tagit av mig och ställt bredvid. Låter tårna vicka fritt medans jag läser engelskaboken som vår lärare tvingat på oss. Det känns höstigt och mysigt. I bakgrunden hör jag vinden susa i trädkronorna och jag låter mina tankar helt försjunka sig in i bokens värld. Kopplar av.

försöker förgäves spegla världen i fotografier


Reunite

Den här fredagen spenderades i kyrkan med ReUnite som vårt ungdomsgäng kallas precis som alla andra fredagar. Jag hade kameran med men tog endast två bilder under själva mötet sen hade jag fullt upp med annat så kameran glömdes bort. Johan från Hässleholm predikade och hade med sig större delen av sitt gäng. Det kom ungdomar utifrån som kom in och fikade på vår billiga och smarriga kladdkaka. Vi var runt 50 ungdomar och kvällen blev riktigt lyckad! Det är såhär det ska vara!
God bless you all!

en ny klasskamrat

grabbarna visar stolt upp vår nykomling!

photo by Emelie

derivatans definition

Här sitter jag lite sådär nyvaken en fredagsförmiddag. Börjar inte förrän 12.30 men tänkte att jag ska vara duktig, gå upp tidigare och göra matte, WOOH! Och jag gjorde detta men resultatet blev typ sådär. A uppgifterna fixade jag, katshing! Första b-uppgiften YEAY! men sen tog det stop. Läste igenom de resterande uppgfiterna och fattar absolut ingenting. Vet inte vad de vill mig! Matte-Lousie sa att vi skulle kolla följande film när vi fastnade så skulle detta muntra upp oss. Den är ganska catchy men mina deriveringar löses inte ändå :(

JAG PALLAR INTE!

Asså ni förstör mitt liv. Håller mig ofokuserad, skriver till mig, lägger ut bilder, kontaktar mig. SLUTA UPP! Ni är inte bra för mina studier, den här relationen som vi har utvecklat är osund. Jag får kramper i magen av allt skratt! KRAMPER! Ni stör min koncentrationsförmåga, genom att skriva en massa roliga saker på facebook. Inte okej! Ger mig komplimanger som får mig att tro att jag är nått, kan ni ge er?! JAG BEHÖVER FOKUSERA PÅ MINA STUDIER. Man skulle ju kunna tro att avståndet skulle hindra er från att ta min uppmärksamhet, men ICKE! ÅÅÅRRRRHHHH JAG........TYCKER HEMSKT MYCKET OM ER!
ni vet vilka ni är och jag vet var ni bor, utgår!

photo by: Jessica

the janitor


So I've found out what his real name is, he kind of lost a bit of my respect. He became more of a human. I don't like it, note to self "never look up the janitors name again"

livet som intare

Jag vet att jag gnäller en hel del över skolan. Den är krävande, skolan alltså. Särskilt programmet som jag går. Internationella programmet är typ skolans stolthet, litegrann. Eleverna där är så duktiga, intelligenta, ambitiösa, utåtriktade och entusiastiska. På nått sätt hör jag inte hemma. Jag räknar aldrig in mig själv när någon av lärarna räknar upp alla fantastiska egenskaper som intarna innehar. Jag kommer inte gå ut gymnasiet med några toppbetyg, och det har heller aldrig varit mitt mål eftersom jag vet att jag inte klarar av att hålla den standarden. Inte på det här programmet i alla fall. Men jag tycker faktiskt att mycket av det vi sysslar med här på INT är intressant. Så även om jag inte går ut gymnasiet med några höga betyg kommer jag att ha en hel massa med bra kunskaper, en bättre och mer realistisk bild av hur världen faktiskt ser ut idag och har sett ut tidigare. Jag kommer ha en massa bra erfarenheter och jag kommer som Anton och Ola sa i början av ettan "vara den första ointelligenta intaren någonsin". Någon måste ju vara undantaget. Fast jag är inte ointelligent, jag har bara andra egenskaper än de som skolan värdesätter.
Bara på den här tiden av tvåan har jag lärt mig hur Vietnam har påverkats av alla stridigheter genom tiderna och hur de till sist blev självständiga

jag har fått förståelse för vad som egentligen hände i Rwanda under folkmordet 1994
hur dagens Indien ser ut

jag har bättre koll på USAs politiska system

and so on :)

JUST NU

KGB visar en film om istiden, hilarious. Bättre än titanic påstår han.

vardagsstunder jag tycker om


Hade långlunch idag så jag och Ebbish gick till Madrix, köpte en cappuchino och en chai. Satte oss sen på gräsmattan utanför tingshuset njöt av solen och hittade fina löv. På bilden ser ni ett av löven som vi föll för, detta löv pryder nu vår anslagstavla i klassrummet. Fint, fast Ebba är ändå finast.

I can't do this all by my own, I'm no superman


tisha Jack & Jones kjol H&M korsring JC ring Indiska
skjortan och strumpbyxorna är sånt jag en gång snott från mammas garderob och aldrig riktigt lämnat tillbaka. På fötterna hade jag mina trogna rödrandiga converse, aldrig ska jag sluta älska dom!

löven ligger mest på marken och prasslar


Hösten är vacker och jag tycker om den. Men nu börjar löven sina, de ligger på marken och prasslar. Allt är fortfarande fint men den dag närmar sig då allt kommer att vara grått och kalt. Den hösten tycker jag inte om, den där mellantiden. Regn och rusk, usch. Solsken och färger, massa färger. Det, det är vackert.

friends are those who give you reasons to stay and tell you to keep on being who you are


HBG juli 2011
Idag. Glott på scrubs med Nic och pratat i telefon med Mallan, tösen till vänster, plötsligt känns allt lite bättre. Vänner är bland det bästa jag har.

it's october 3rd


Om det finns någon film där jag kan alla repliker i så är det Mean girls, det är något med den filmen alltså. Jag har sett den tusen gånger om och grejen är att jag skäms inte ens för det.

this is my reality


Näe asså jag vet att jag skrev varning för dålig uppdatering för jag hade ingen lust för att blogga. Det går lite trögt så uppdateringen kommer nog var ganska seg framöver. Det har ju varit bättre liksom men nog om det, jag lever och jag lyckas fortfarande att le lite då och då, haha! bla bla bla det jag egentligen skulle skriva kommer nu....

God is not my religion, he's my father
Jesus is not my religion, he's my saviour
The holy spirit is not my religion, he's my helper
The bible is not my religion, it's my guideline
Christianity is not my religion, it's my lifestyle

and all this is my reality

i'm doing it all for you


det är lite jobbigt att ha så duktiga vänner, man blir liksom lite avis. Näe men jag gläds för deras skull. Vewe sjöng Rolling In The Deep och Gabbe kompade på guran, åååååhhh så bra!

Jag fick va med på ett hörn också. Två bilder från dagens storsöndag i kyrkan, det var trevligt mer bilder och sånt har Olle lagt in här.

varning för dålig uppdatering

okej.


RSS 2.0