du får inte lämna mig nu, då faller jag ihop


Sitter på vid min plats i vårt stora klassrum. Har ingen lektion. Borde utnyttja tiden till att plugga. Men vet att jag inte kommer vara hemma förrän sent ikväll. Kommer inte ha tid till att plugga in hörlurarna och försvinna från verkligheten för en stund. Därför gör jag det nu. Driver runt på tumblr och lyssnar på min fine väns chilly lista på spotify. Men nu påminner mobilen mig om att jag ska till skolläkaren. Wake up!
Hoppas ni alla får en fin fredag!

sådan mor sådan dotter sägs det


Mamma " näe vad gör du nu, vad är det där? usch ser jag ut så, lägg av nu, ta bort dom där bilderna"
Hanna "Du är så sur mamma, såhär sur är du"
.....tio bilder senare.......

Hon är rätt go ändå!

about a year ago I saw something really beautiful


Har varit hemma i ungefär en timme, har hunnit äta. Borde plugga men mycket roligare att kolla igenom bilderna från min morbrors bröllop. Det är ungefär ett år sen nu. Så himla fint. Bröllop är underbart, önskar att jag fick gå på fler. Och ja dom är fortfarande gifta dock är lillkusinen definitivt inte så liten längre men söt är hon!

går och önskar att dagarna ska flyga förbi, men jag vet inte vad det är jag vill komma fram till

Huvudvärk men har varit i skolan idag, mått bättre än gårdagen iaf. Men här gör jag ingen nytta bara förvärrar min värkande skalle. Bättre uppdatering än såhär får ni inte idag, synd!

just nu känner jag mig lite sådära

Tycker inte om att må illa, inte alls. Det verkar inte vilja släppa heller. Har inte tid att vara hemma en dag till. Missar alldeles för mycket. USCH!

knyter mina skor och går tillbaka in igen


Okej Hanna har köpt kängor. Riktiga kängor. Jag har alltid hatat det, klumpigt och fult. Men sådär värst klumpigt och fult är det faktiskt inte och jag tänker minsann inte genom lida en istid till i converse. Mamma gav mig fett med vuxenpoäng för detta inköp. Jag är redo för vinter!

I just haven't met you yet


tumblr
Okej jag erkänner jag drömmer litegrann om en love story men just nu nöjer jag mig med att se det på film. Mindre tidskrävande och mycket lättare. Men fint är det.

one day

weheartit

en såndära studiedag


trädet utanför mitt fönster
Jag tror ni har förstått vid det här laget att jag älskar hösten. Gå runt i en stor fet stickad tröja bland trädens vackra färger och låta solen värma mitt ansikte. Jag gjorde faktiskt precis det idag, vädret har varit underbart! Ebbish var här en runda på eftermiddagen och vi påbörjade vårt historiaarbete. Vi kom en bra bit men Vietnams frihetsrörelse gjorde det lite svårt för oss, den är inte helt enkel att förstå sig på. Nu borde jag kämpa vidare med spanskan, företagsekonomi och lite matte.
Have it your way!

höst i bara strumporna


läger, långt ut på landet!


Underbart, älskar dom allihopa. En enda stor familj. Precis som alla andra läger blev också detta en höjdare.
God bless you!

she's a little weird but so I am


Det borde stå i de mänskliga rättigheterna att alla har rätt till en tjejkompis som man kan dela allt med. Alla har rätt till en Jessica. Hon är så väldans bra, kan inte fatta att vi knappt känt varandra i ett år. Det sa klick med detsamma.

I WILL


en liten hälsning

Hemma från lägret igen, har druckit helgens första kopp kaffe och är riktigt seg. Lovar att bilder kommer att dyka upp men inte nu, senare ikväll förmodligen. Jag har haft en underbar helg. Kände mest för att kika in och säga HEJ! Nu ska jag ut i trädgården och njuta av solen som faktiskt tittar fram för en gångs skull. Innan jag går vill jag bara säga att du är så väldans bra, det finns ingen som du och du är älskad, ja just DU!
pusss

SHE HAS ARRIVED!


Yes Jessica har anlänt hit till landet ingenstans ända långa vägen från Helsingborg, välkommen! Vi käkar fett med godis och hittar på skit, snackar skit gör vi också om DIG! HAHA!  nej skoja bara, det gör vi inte :)
pussss
Jessica hälsar!

what would I do without you


Ayia Napa, Cypern juni 2011
Vaknade halv 11 av att mamma kom hem, skrek på mig att det minsann var dags att gå upp. Hon hade köpt hem frallor och räkröra, precis det som jag älskar. Så mycket trevligare att äta frukost tillsammans med någon i lugn och ro än att stressa i sig en äcklig macka fem minuter innan det är dags att dra. Nu börjar min andra och sista fredagslektion gå mot sitt slut. Mamma har lovat att ta bilen upp och gå en runda på stan med mig. Våra garderober har senste tiden varit ständiga klagomål. Hoppas på lite förnyelse nudå. Mamma är så bra, vi hade en tid innan då vi bara skrek på varandra 24/7 men nu kan vi faktiskt ha normala samtal och umgås med varandra. It's a part of growing up I guess. Jag börjar känna mig vuxen på nått sätt, lite läskigt. Nej nu ska hämta mamsen innan hon springer vilse i stora staden Hässleholm. Ha en fin helg kompisar!
pusssss

kul i rutan


eftersom matteprovet gick riktigt kasst vill bloggen nu lära mig att räkna. Känns bra, 1-2-3-4 och sen då?

skulle söka jobb i Norge eftersom skolan skiter sig, det här skulle tydligen vara en seriös sida fick jag tips om. Hoppsan! Kan ju säga att deras rekommenderade länkar fick mig att tappa förtroendet litegrann. Ska kanske stanna i skolan i alla fall.

hey mister watcha doin


klänning och kofta H&M halsduk och ring Indiska korshalsband JC
korset -
"I don't wear it coes it completes my outfit I wear it coes it completes me"
Glasögonen fyndade jag på en lokal marknad i somras, 30 riksdaler gav jag nog för dom och folk säger att marknader är översakttat. Pyttsan!

kortslutning och inget går som det ska

Jag är så arg att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Matteprov imorgon och här sitter jag duktig som jag är och ska räkna på sammanfattningen. Räkna tal som jag B O R D E kunna. Men det kan jag inte. Hälften av talen skiter sig, näe vänta tre fjärdedelar av talen skiter sig. ÅÅÅRRRRHHH! Jag är arg, på riktigt!
ville bara skrika ur mig detta litegrann, hoppas ni inte blev rädda....

weheartit

en stor dos svamp


Sett en massa tips om svampsoppor på olika bloggar, jag blev så himla sugen! Så idag efter skolan lagade jag och mamma en svampsoppa, riktigt gott blev det!

Du behöver:
En massa svamp!  Champinjoner och kantareller
1 gul lök
1 buljongtärning grönsak
4dl grädde
5dl mjölk
2 dl creme fraich med svampssmak
och litta persilja!

Såhär gör du:
Hacka löken och champinjonerna. Stek dem tillsammans med kantarellerna och krydda med salt och peppar. Under tiden, häll upp grädde och mjölk i en kastrull med buljongen. Låt det sjuda en liten stund. Ös sedan ner svamp- och lökfräset i kastrullen. Klipp i persiljan efter behag. Låt det koka upp och häll sedan i creme fraichen. Rör om och låt det koka tills soppan blir sådär krämig och härlig!
Servera med något gott bröd så blir det kalasbra! Vi hade flingsalt med smak av karl-johan här hemma och det passade perfekt till att strö över soppan. Sådärja nu kan du också njuta av höstens bästa soppa!

hon hade drömmar och mål men alltid var det något annat som knackade på hennes dörr

Med Detektivbyrån i öronen, en kopp kaffe och ett häfte om vietnam djupdyker jag nu ner i imperialismen. Vi ses kanske till våren!

bilder tagna under vietnamkriget

vissa saker växer man visst aldrig ifrån, saker som en blommig kjol och runda kinder


den gamla blommig kjolen från H&M och en farfarströja från JC

va saru att du sa saru?!


Jag har precis kollat vad spanska-sebastián har lagt ut på schoolsoft. Känns bra att jag kollar det såhär kvällen innan, blir spanska hela natten nu. WIIHOO! Sen har jag kollat kommentarer på min och Sonjas duett, haha! Asså visst vi är awesome men jag vill liksom förtydliga att det var icke särskilt seriöst, inte för fem öre. Det är sånt jag gör när jag blir trött, hade väntat mig reaktioner av andra slag. Så det jag egentligen vill säga är att det är helt okej att säga sanningen till mig. Spanska som gäller nudå, om ett år ska jag vara proffs!
peace out hombres!

ta det med en nypa salt, eller kanske två


Jag har gått och sjungt på den här låten i evigheter, kände att näe nu får jag ringa upp Sonja och sjunga en liten duett sådär va. Allt för din skull! Enjoy!



med lätta steg ska jag springa över alla hinder, jag behöver inte skynda

Glöm inte bort att det är de små sakerna som gör skillnad. En fin handling av dig kanske kan vara livsavgörande för den du möter. Vi vet aldrig vad som pågår i människors liv, vad som döljer sig bakom deras fasad. Carry on smiling and the world will smile with you!

Jaa som vanligt har jag prioriterat bort allt vad skola heter denna måndag, umgås med fina Emma tyckte jag var mycket roligare! Vi hade en massa att prata om som vanligt, det märks att vi blir äldre. Men att vi nästa år fyller arton är ungefär lika ofattbart som att universum är oändligt. Allting förändras hela tiden. Känns skönt att man kan hålla vänskapen vid liv såhär efter 12 år. Större delen av våra liv. Emma har alltid funnits där och jag hoppas att vi kommer fortsätta att alltid finnas där för varandra. Det brukade alltid vara "Hanna och Emma" "Emma och Hanna", vi tappade det där med åren men spåren finns kvar och vi håller ihop så gott vi kan!

det värmer ända in i hjärtegropen


Här satt jag suckandes i klassrummet och så ser man sånt här på sin logg. Då blir man glad, på riktigt. Mer kärlek åt folket!

make them wonder why your still smiling, that's true greatness


Måndagar är inga roliga skoldagar. Mådde lite sådär illa gorilla imorse, det håller i sen igår.  Men det går inte att missa för mycket i skolan, var hemma en dag förra veckan det får ju räcka för den här terminen liksom. Så nu sitter jag här på min vanliga måndagshåla. Har varit jätteinaktiv. Skrivit tre meningar på samhällsarbetet om Indien. På en timme. Jag gillar inte att sitta i klassrummet och plugga. Vilket är synd för det är lite det som är grejen med programmet att vi har vårt klassrum och egen arbetsplats där vi ska kunna jobba undan alla våra läxor under håltimmar och längre raster. Men det funkar inte för mig. Jag vill sjunka ner i min soffa, pumpa musik i öronen i min ensamhet. Då pluggar jag som bäst. Men jaja det är bara att ta det som det är. Får göra mitt bästa och skärpa självdiciplinen. Ska följa med Emmizpemmiz till tandläkaren efter skolan, hålla henne i handen så det ska nog gå att ta mig igenom den här skoldagen med. Gotta keep the good work up!
pusssss

och så kom hösten i all sin prakt


life changes and life goes on
I've see the colours shift from grey to green and now to red
but I'm still standing here
singing the same song "I wanna fall in love and leave tonight"
and it's funny how you're still the only one
I want to but can not talk to
life changes and life goes on
so do we

helt klart värd att se om du har 10min över


Nu har Nicpic åkt hem, han har varit snäll och hjälpt mig med potenser och grejer. Sen bjöd jag på glass och vi skrattade åt Kenny Starfighter. Fin kväll. Bjuder på en film jag och Vewelin gjorde i förmiddags. Hela klippet var 23minuter långt, men vi var snälla nog att rensa ut godbitarna till er. Hoppas ni får er ett gott skratt för det ska visst förlänga livet sägs det. jag tycker om er.
pusssss

just hanging


i samma halsduk som igår men med mammas jacka får det gå så jag låter solen lysa på


Nu i september kände jag att det var dags att plocka fram ballerinaskorna. Känns inte som det är någon idé att skriva var grejerna kommer ifrån eftersom allt är gammalt garderobsgömma. Jeansjackan är mammas gamla och jag älskar den!

de frågar vad det ska bli av mig men jag har inget ordentligt svar, räcker jag inte som jag är nu


När jag kom hem från skolan idag var klockan 18.00. Då är man inte så taggad till att sätta sig med skolböcker och djupdyka ner i potenser och statsstyren. Att sätta sig framför tvn eller datorn och glo på något obetydligt trams kändes inte heller lockande. Jag tittade ut genom fönstret och solen sken för en gångs skull. Jag sprang och hämtade kameran. När jag försvinner ut i naturen så är det bara jag. Jag kan sitta på mina stenar i timmar och bara titta, tänka. Jag slappnar av. Annars så känner jag ständigt alla måsten som trycker på, jag känner mig aldrig klar. Finns alltid fler läxor att göra. Men idag när jag var där ute på åkern med kameran i handen så fanns det bara jag och självaste stunden. Allt annat försvann. Jag tror det är viktigt att hitta en plats där man bara får lov att finnas till, stanna upp och njuta av livet en stund. Hur ska man annars orka?
pusssss

kommer du ihåg när vi var femton år och låg i stugan vid sjön, vi skrattade och busringde natten lång. Det var som om det aldrig skulle ta slut


fields of gold in days of cold


Jag tycker om platsen där jag bor. Jag tycker om hur färgerna skiftar när det blir höst. Jag tycker om att få vira in mig i en varm halsduk när det blir kallt. Jag tycker om att livet inte alltid är likadant. Jag tycker om att försvinna ut på ett fält när ingen ser.

kvällar du minns


skype är rätt bra, pratar med fint folk och sen mest för att jag gillar bilden. Det var augusti, Veronica Maggio sjöng Snälla Bli Min och jag levde för ikväll.

there are some places in this world where I feel free, at those places I just exist and that's all


det här är mina outfitbilder dom kanske inte är som dina men det är så det är

randig klänning Indiska halsduk Indiska vit tröja Carlings skor Converse

som spår av sommaren står de där i vår trädgård och vajjar med vinden, de tänker inte ge upp. Inte än.


men jag ber en bön att det här inte är allt


kryper ihop med benen mot hakan
lyssnar på köksklockans ständiga tickande
ännu en dag går mot sitt slut
varken glad eller ledsen
jag känner mig accepterande
det är så såhär det är
såhär ser jag ut
såhär är mitt liv
det är såhär jag är
okej
Godnatt!

här är mitt liv


pimp my dörra!
Några timmar senare är jag äntligen klar, känner mig helt okej nöjd. Personligt ska det va! Första halvan blev dock bättre, jag tröttnade på slutet haha.

make something good out of it


Vaknade upp och mådde inget bra alls. Missar viktiga lektioner vilket känns tungt men finns inte mycket att göra åt det. Har pluggat en massa spanska och känner mig duktig. Nu spelas goa gubbar på spotify och min dörr ska kläs med fotografier från mitt alldeles egna liv. Varför inte göra något roligt när man ändå inte kan göra något annat? just nu peppar Guns N' Roses – Sweet Child O' Mine upp mig, hasta luego!


happiness is all in our heads



I'm far from perfect and pardon me if I'm wrong
but isn't it the fact that I'm not perfect that makes me beautiful
the scars that I've got and the small details that makes me unique
the differences gives us personalities
it creates beauty

Happiness is all in our heads
and it doesn't mather what people think cause in the end
it's you who have to live with yourself an entire lifetime
it's all up to you

onödigt inlägg om allt som ingen bryr sig om

Gick till skolan och kände att det här ska nog bli en bra dag. Nu ska jag vara positiv. Möter naturarna i kapprummet. De var påväg till skogen tittar på mig och skrattar "Hanna vad gör du här?" Jag tänker att de bara vill driva med mig för att jag är i tid så jag svarar malligt "jag ska till skolan!". De skrattar igen och säger "Du börjar klockan 10, läste du inte på tavlan igår? Engelskan är inställd" "NI SKOJAR MED MIG?!" "HAHAHAHA nej"
Nu har i och för sig en timme redan sprungit iväg med Jessie J. Lyssna på den tjejen, grym röst!
Folk frågar fortfarande "Hur går det med pojkvännen?" inser att jag kanske är dålig på att hålla folk uppdaterade haha. Det har inte funnits någon pojkvän sedan i våras. Så nu vet ni.
Nu börjar klassrummet fyllas på, känns inte så ensamt längre.
Om ni undrar vad som hände med Ola Lindholms anklagelser för att ha tagit kokain, read this. Breaking news! Haha jag som trodde att han typ skulle skickas till alcatraz eller något eftersom det har uppmärksammats så extremt.


en fin vän till mig sa en gång något väldigt klokt

"En person med ett riktigt bra utseende är platt. Det som gör en person vacker är djupet utseendet får när det formas av personligheten. Det är tanken som färglägger formen. Det fysiska är bara ramen."

I'm just too cool for school


Jag känner mig fett cool för att jag fattar logaritmer, matteboken är min bff! Eller inte.....hatar potensfunktioner...men logaritmerna, jag gillar dom! Så jag är numera too cool for school därför har jag pluggat i princip nada på geografin. Jag har prov på onsdag. Då ska alla världens länder + huvudstäder sitta, även två kapitel om kartläsning, landskap, tidszoner och longituder. Utöver det har jag spanska, engelska och företagsekonomi. Känns bra! Det här går bra....det ska gå bra! Hej jag heter Hanna och jag är skoltrött. Som grädden på moset så drar lärarna nu igång en massa fördjupningsarbeten, men gött jag älskar er!
Förlåt för att jag är så gnällig....men jag måste liksom få ut min frustration någonstans. Den dagen jag tar studenten kommer jag vara den lyckligaste personen på hela jordklotet. Ha en fin dag och kämpa på!
pusssss

it's all over me just like you used to be


då världen vändes upp och ner


Jag var sju år hade varit i skolan och sedan åkt till fritids. Solen sken den dagen minns jag och jag hade haft en bra dag. Vi hade lekt någon rolig lek och jag såg framemot att mamma skulle hämta mig så jag kunde berätta om hur bra dagen hade varit. Mamma hämtade mig på kvällen. Innan jag hann berätta om min dag frågade hon med uppgiven röst "Har du hört vad som hänt?"
"Näe.." svarade jag förvirrat. "Det är ett flygplan som flygit in i en stor byggnad i USA, flera människor har dött" hon satte på radion där alla verkade prata om denna händelse. Jag som sjuåring förstod inte riktigt vad som egentligen hade hänt, jag förstod att det var något hemskt men jag var mest ledsen för att inte kunna berätta om den där leken vi lekt på fritids. Allt medans tiden gick har jag förstått vad som faktiskt hände den där dagen för tio år sedan. Men jag kan fortfarande inte förstå hur människor kan vara kapabla till att göra något så fruktansvärt, något så omänskligt.

garage-gille !


min fina flickor fick agera springtösor, de var så duktiga så!

allt ska deckoreras även gårdplanen!

redo att ta emot gäster

och gästerna kom

Pappas brödrar överlämnar sin present

sötaste kusinerna lika busiga som vanligt

mamma och hennes väninnor från högstadiet poserar glatt

pappas jobbegubbar ville också vara med och gratulera, med två guldfiskar som dom döpt till Stefan och Ulrika. Passande!

turturduvorna väntade med hungriga magar på maten

välkommen till bords

de lite yngre lekte på gården istället

mormor fick äran att skära spettekakan

glada kusiner!

dags för tipsrunda, här försöker de mäta en påse med malacosnören

upp till bevis Pappa, två slag sen ska spiken vara nere

gästerna tittade på med spänning, som tur var klarade han utmaningen
Göran skulle utmana, han lyckades sisådär.
Då vart det över. Pappa har fyllt 40 och han har haft sin fest. Kvällen blev lyckad och hela familjen sov rätt gott efteråt.

high on life

Klockan är halv tolv en fredagkväll. Hanna sitter vid köksbordet och skriver en textjämförelse till svenskan, hyjpat liv!

Bart me up!

you got mail!


Hur kul är det inte att få paket på posten? SKITKUL! Jag blev så lycklig när jag såg att fujifilm hade skickat hem mina bilder. Nu ska dörren återigen kläs in! Bilderna blev riktigt bra också vilket gör lyckan ännu större! Tyvärr insåg jag nu att jag hade felvalt några bilder men så går det när man gör något i en väldans hast, hursomhelst så är jag nöjd med de allra flesta fotona. Nu får jag en anledning till att städa rummet haha.
pussssss

god förmiddag!


Här sitter jag med en fet kopp te, dricker upp det sista som fanns kvar av  Java julte. Måste tjata på mamma så hon köper nytt, riktigt gott! Jag har åkt på en rejäl förkylning, gick bara och väntade på det. Den tiden på året nu ju. Så en kopp te värmer gott. Min första lektion börjar halv ett vilket är en helt okej sovmorgon. Två lektioner en fredag ska jag nog klara av. Hoppas ni alla får en riktigt bra dag för det är ni värda!
pussss

let's go simple and take one step at the time


sweater Carlings halsband H&M gamla jeans Gina Tricot fågelring JC läderskärp H&M

Inget märkvärdigt alls men det är så jag ser ut idag. Have it your way!


dear me you will get through



Så hör man den där låten på radion. Plötsligt är jag tretton år igen med kajal runt ögonen och instängd på mitt rum. Drömmer om framtiden, möjligheter. Tänk om man kunde lämna ett meddelande.
"Kära trettonåriga jag, du kommer alldeles snart bli kär. Sådär riktigt kär som du känner att du aldrig varit. Det kommer vara i helt fel person, men hans charm kommer ge dig en fet ego-boost. Du kommer över det efter ett år eller två. Du kommer få höga betyg så oroa dig inte. Och din glugg mellan tänderna växer igen av sig självt du behöver inte alls någon operation. Ta vara på tiden med girlsen, ni kommer att ha riktigt roligt. Gud finns, det kommer han att visa för dig. Du kommer att sjunga i lovsångsbandet, ohyes det kommer du! Men snälla få inte känslor för din bästa killkompis, det blir ändå aldrig ni slösa energin på något annat. De kommande åren kommer ge dig sjukt mycket erfarenheter, vissa bra och vissa mindre bra. När jag ändå är igång, du kommer träffa italienare i kalmar och de kommer stirra på dig, fall inte för deras smicker du kommer att äcklas av det efteråt. Tack för att du köper de där rödrandiga conversen på rean, jag har använt dom flitigt! När du väl kommer till gymnasiet väntar ett extremt jobbigt första år. För att underlätta det hela, HOPPA AV FRANSKAN, läs spanska istället. Då kan du i tvåan läsa italiano som du alltid velat. Killen som följer dig till skolan första dagen kommer betyda mer än du tror just nu han blir en av dina bästa vänner, du vet ju inte ens vem han är. Men du, stå på dig jag säger bara det, du kommer fatta då. Och du allt blir bra tills sist, du har bara en lång väg dit, jag är fortfarnade inte riktigt där än"

it's been a year and now everything reminds me of something I once had, something once so different


Jaa jag är glad fast ändå inte. Har massa grejer att fixa inför pappafirande på lördag. Just nu tar det upp hela min torsdagskväll. Suck. Jag som egentligen borde plugga spanska, engelska, svenska, matte, geografi och samhälle. Oj glömde företagsekonomi! Jaa man kan ju säga att skolan inte låter mig vara sysslolös i alla fall, det skulle ju vara en synd. Ebba fyller år idag och det är värt ett GRATTIS! Dum som jag är så hade jag glömt slå in presenten så hon får den imorgon (Ebba om du läser detta nu SURPRISE! jag hade faktiskt inte glömt det). Men det är fredag imorgon det känns bra, riktigt bra.
pusssss

daddy, daddy cool


Pappa fyller hela 40 år idag, gammal gubbe!
Han har önskat sig samma sak iår som alla andra år, choklad. Han brukar få sån där vanlig choklad som marabou tillverkar men nu fyller han ju faktiskt 40. Då får han ju ha ordentligt choklad! Så belgiska praliner fick det bli. Fina lilla pappa börjar bli gammal minns när han fyllde 30 då bodde vi långt ute på landet. Det där orangea rummet var vårat finrum, haha goa tider det! Nej nu ska jag återgå till geografin, prov om en vecka blöööööö.
pusssss

where is the moment when we needed it the most, you kick up the leaves and the magic is lost


Aj, det sved. Inte ens engelskan har jag kvar nu....Om jag bara kunde hitta den där motivationen till att plugga! Hatar att vara ett vg-barn. Men vad ska man göra? Jag kan ju inte sluta leva bara för att få toppbetyg....eller?

money can't buy you love but a small piece of happiness at the very moment


tre goda ting från H&M, outfiten till pappas lilla fest är fixad! Känns bra, en grej att bocka av från to do-list.

so i've learned how to smile in good days and in bad days, there's always some reason to be happy


Har haft två lektioner idag. Svenska 8.15-9.15 och engelska 13.45-15.30. Kändes jättelönt verkligen. Enda anledning till att jag åkte till skolan var för att jag behövde räkna matte och den lektionen blev inställd, typiskt. Men jag pluggade faktiskt en del spanska och engelska under min feta håltimme. Jag och Ebbish drog ner till stan för att fixa paketer och ett par nya örhängen blev det för min del. Silverfjädrar från Glitter 49kr!
Nu ska jag nog träffa nicpic en stund, fårse hur det blir med träningen ikväll. Annars har man ju alltid skolgrejer att jobba med. Ha en fin dag!
pusssss

sunny day


Grym gudstjänst i kyrkan med fullt band, ljussättning och bra predikan. Efteråt blev det thaimat, idol, skratt och tända ljus i Gabbe's basement. En riktigt fin söndag!

choklad, en mänsklig rättighet


Jag har verkligen hatat den här reklamen för nya flingorna Tresor. Suckat högt varje gång jag sett ett sådant paket. "Pfft inte fler produkter dränkta i choklad bara för att folk under 25 ska konsumera deras produkter och bli feta, jag pallar inte!" Dock vet jag inte riktigt var dessa starka känslor kommit ifrån men så var det i alla fall tills lillebror köpte hem ett paket. Första tanken var "Suck, varför lär han sig aldrig" men jag var ju tvungen att smaka.......dom var goda. Inte riktigt okej så jag blandar med vanliga k-special för att inte vara alldeles för onyttig på morgnarna. Haha, tji fick jag!

the greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return


Efter församlingskvällen i kyrkan drog vi hem till David som hade huset för sig själv. Jag ville se Star Wars men killarna ville se en George Clooney film, jag blev nedröstad. Clooney filmen sög och vi led oss igenom den. Trots att vi tjafsar och det blir lite hårda ord ibland så skrattade jag så jag grät. Man skulle kunna säga att dom är min andra familj helt enkelt. Vad som händer mellan bild nummer 2 och bild nummer 3 är att jag blir nedknuffad, jag fick inte va med längre. Trulululuuu fina killar.
pussss

har sprungit ända sen barnsben

Har varit ute i pappas garage hela dagen eller sen jaa jag kom hem från osbytown vid 10-tiden.
Spikat och hamrat som far min, sådan far sådan dotter. Städat en del har jag gjort det med. Pappa ska nämligen fira sin 40års dag här ute nästa helg så det är en del att fixa när man ska göra om ett garage till en festlokal. Näe nu ska jag gå in till huset, äta, slänga på lite smink och sedan bege mig mot kyrkan.
Hasta la vista hombres!

dom får säga vad dom vill men jag ska aldrig sluta gå jag kan höra deras skratt men jag vet att jag kan


kära sextonåriga du


Den här videon ser man lite överallt. Riktigt bra film om något så hemskt. Gråten bubblade upp när jag såg den. Kändes så klockrent att den dök upp just nu när en vän till mig och många andra precis fått besked om blodcancer. En kille på sexton år. Hela livet framför sig. Jag vet att många i hans närhet har det väldigt tufft just nu då han ligger inne på sjukhuset och särskilt tufft har han det nog själv. Vi är många som ber för honom och hans familj och ni får gärna be med oss!

just wanted to say that you're beautiful


i could write a book about all the things we used to do and how we all used to be


Träffade några av mina gamla favorittöser från högstadiet på stationen idag, det bringade glädje i mitt hjärta. Blir mer och mer sällan man hinner ses vilket är väldigt tråkigt. Tycker så mycket om dom!

om du hade sett mig nu


Jag är nervös, riktigt nervös. Jag ska besöka frisören imorgon klockan 10. Det har jag inte gjort sedan.....jul. Befarar att allt kommer åka av. Jag som sparat sen sjuan då jag fick för mig att klippa page. Det har äntligen börjat bli långt men slitet är det. På tiden att jag klipper det, skäms nästan. Tog några bilder för att jag ska minnas hur långt det var innan saxen släpptes lös. Jag ska i ärlighetens namn berätta att jag aldrig haft längre hår än såhär så jag är riktigt stolt! Får väl se vad som händer med det imorgon....to be continued!

vill hitta den rätte

utdrag ur min telefon, te-te-telefon
Hanna "Varför är jag så kräsen?"
Niclas "Om vad?
Hanna "Sånt jag verkligen vill ha"
Niclas "Vad vill du inte ha för att du är kräsen?"
Hanna "Nejmen tex jag har jättelänge velat ha en Beatles-tisha och jag har hittat jättemånga men aldrig någon helt perfekt så jag har aldrig köpt någon trots att jag verkligen vill ha en, går och väntar på att hitta den rätte"
Niclas "haha! du har en så romtiserad bild av det hela!"

we're running out of focus


Oskar viskar "Vill du blåsa i min panflöjt?"
Han är störig. Gör massa ljud nära örat när jag tittar bort, blir lika rädd varje gång. Så då slår jag lite på honom. Så går det om man går igenom antiken en tisdagseftermiddag som denna, oj torsdagseftermiddag! This is INT.

RSS 2.0