februari kom igen, ge upp!

Känns som att jag borde skriva något. Uppdatera, ta en bild. Försökte ta en webcam-bild men det är så tråkigt med bilder på mig. Jag är så trött på det. Ni vet, man kan lära sig hur man ska ta en bild för att man ska se så mycket snyggare ut. När jag ser alla bilder på mig som folk har kommenterat tänker jag "Men det där är ju inte jag". I verkligheten är jag inte alls sådär snygg, mitt hår är inte alls sådär fint, jag är knappast sådär smal och jag har definitivt större kinder i verkligheten. Så ingen egobild idag, det hade ändå bara tröttat ut er. Inte har jag haft inspiration, tid eller lust till att ta någon annan ordentlig bild, nej. Det jobbiga är att nu kommer skolan dra igång på riktigt igen, vi har haft det ganska bra sen jullovet men nu....nuså! Näe jag orkar inte med det här, känner mig helt gråtrist och dammig och gammal och tråkig och....alldeles...alldeles....näe du inte underbar här inte! Dålig sömn och återkommande illamående gör inte saken bättre heller, lite vår hade suttit fint (y)


låta solen värma


Inte jättebra första skoldag. Sov dåligt inatt och mått illa hela dagen. Åkte hem efter lunch igen, somnade direkt och vaknade inte förrän lillebror smällde igen ytterdörren vid fyra. Dock kändes det som vår i luften under förmiddagen, senare kom snön igen tyvärr. Fick reda på psykologiprovet, låg ett poäng under mvg-gränsen. Det är lite sådär skrattretande strörigt men det kommer fler chanser. Nu ska jag sova, mamma påstår att om jag lägger mig i tid så kommer jag att må mycket bättre och så slipper hon sjukanmäla mig hela tiden. Ska bli så skönt att fylla arton så jag får göra det där själv! Men tills dess får jag väl pröva om hon har rätt, godnatt med er!

Nowhere boy


Söndagsmys med en kopp gott te och en fin film. John Lennon innan Beatles, eftersom att jag typ är lite av ett Beatles fan så kan jag ju inte annat än gilla filmen och Aaron Johnson är freaking hot. En kille med brun kalufs och gitarr, please marry me!


någon vet hur man prioriterar



jag är sämst.....
och nu är lovet över också, jag vill inte.


vuxenpoäng


Jag har börjat samla på mig en himla massa vuxenpoäng. Just nu njuter jag av att städa undan efter kvällens fina gäster. Ett litet gäng kompisar kom över på hembakad pizza och det blev en ganska mysig kväll trots att många saknades. Men det känns så väldigt vuxet att lunka runt i det tysta huset och plocka undan glas och överblivet snacks. Ännu mer vuxet känns det när jag faktiskt trivs med att göra det. Kanske är för att jag har så fina vänner, men det blir en lång dag imorgon så....Godnatt!


this is gonna be a good life

starten på ett nytt liv..?

Dagens lunch bestod av keso, apelsin, äpple, banan och granatäpple. MUMS, faktiskt på riktigt! Har funderingar på att börja leva ett sundare liv, typ godisförbud och så. Men jag har inte riktigt bestämt mig än, farliga ord att skriva då kanske ni börjar hålla efter mig. Får fundera lite till!

I am so going to be there!


Den kristna student- och elevorganisationen Ny Generation fyller 10år i år och har därför hyrt ett lyxkryssningsfartyg för att fylla det med 2000 ungdomar och jag tänker lätt vara där! Du borde också följa med, biljettluckan öppnas IDAG. Mer info hittar du här.

good looking and fun talking


juli 2011
Det senaste dygnet har spenderats hos Mauuliiin. Vi blev båda lite chockade över att vi hade tid för att ses, såhär mycket. En liten nackdel med att umgås med Malin är att allt blir helt stört, fast näe det är ju ingen nackdel. Det resulterar ju faktiskt i många goa skratt. Det lite galna är att vi inte känt varandra särskilt länge alls och att för sådär 1,5 år sen tyckte jag att Malin verkade too cool for me. Jag tyckorr värkligen om henne!


like an old photograf in your pocket, memories in blue


håll så keft mads


Idag har varit en händelserik dag. Vi har kollat på friends och....kollat på friends. Ätit citronkaka som egentligen skulle smaka vitchoklad. Liten fail där men den var god. Nu ska vi snart åka till Annie...i pyjamas. Palla byta om, det är ju lov liksom.
Pussssss

En bra dag

Åkte in till skolan imorse för att skriva psykologiprov, det kändes riktigt bra. Svarade på alla frågor, vill få tillbaka resultatet NU. Åkte hem igen, käkade frallor med kokt ägg och skagenröra med mamis. Spenderade sedan dagen till att städa rummet, så nu kan man andas fritt här inne. Vewelin kom hit en stund och sen drog vi till kyrkan som alla andra fredagar. Vi var inte så många idag men det var mysigt. Bra undervisning och go bön. Nu sitter jag framför skype och lyssnar på en något störd vän som sjunger i duschen (ja camen är avstängd). Wow, veckans tråkigaste inlägg CONGRATULATIONS! Det här var min dag, pusshaj.


it was a failure with a feather


När jag ändå tidigare varit inne på ämnet "testa nya grejer" så tänkte jag nu testa att lägga upp egofilmer istället för egobilder. Det kanske blir nya grejen, vem vet? Här har ni första exemplaret!
Annars så har dagen mest gått åt till psykologiprov, mat och friends. Helt okej!

it's all covered in snow, waiting for life to turn into spring


Lite halvtråkiga bilder sådärja, solen försvann precis innan jag hann ut med kameran och något bättre än såhär kunde jag inte åstadkomma. Vår trädgård är vacker men bara under perioder som innehåller färg, vintern gör den inte rättvisa. Alla blommor, buskar och träd ligger i ide, begravda under de vita massorna. Den lilla färg som finns kvar känns grådaskig och livlös. Den väntar på att få blomma ut.

to another level

Jag och min buddy Vewe åkte hiss i malmö, so exciting!


Go new, go pink


Känner mig fett cool i min rosa star wars tisha som införskaffades igår under min och Ebbish tur till Kristianstad. För ett år sedan ägde jag NOLL t-shirts och definitivt inga rosa grejer, men ibland måste man prova på nya grejer. Vare sig det handlar om en rosa t-shirt eller nya tankebanor. En ny tankebane ska jag nog försöka prova nu, funkar inte att gå och deppa ner sig. Lite kreativitet behövs, särskilt här på bloggen! Lite studiemotivation behövs också, kom igen nu Hanna! Det var någon klok person som en gång sa "It's all about inställning sötnos", näemen det var ju jag! You gotta live it girl.


Slow down, calm down, there's nothing after you

Höj volymen, tryck på play, slappna av och njut!
There's nothing after you




it's more than I deserve

Visst en pojkvän hade väl varit sådär supermysigt och gulligt och fint och bla bla bla. Men nu är läget inte så, what to do? Jaa man kan ju fokusera på det man faktiskt har. Jag har superdupermegaunderbara, fina, vackra, roliga, grymma, begåvade, intelligenta vänner. Var och en av dom. Alla har de en särskild plats i mitt hjärta. Sen så har jag ju en himla fin familj också, en anning dryg ibland med det är ju min familj. Saken är den att jag är så grymt tacksam för alla runtomkring mig. I am so blessed! Nej jag har inte fått några rosor, choklad, fina kärleksförklaringar, gulliga kort. Men jag har fått privilegiet att ha underbara människor i min omgivning, det är mer värt än ett papperskort och jag önskar med hela mitt hjärta att jag gör mig förtjänt av detta privilegium. Att jag ger tillbaka lika mycket som ni ger till mig. Jag vet att jag många gånger misslyckas och inte alls är någon vidare trevlig person. Men jag försöker och jag tycker om er så hemskt mycket och det hoppas jag att ni vet, ALLIHOPA!


kärlek på posten

Det här låg i min brevlåda idag, ett litet paket från Elle. Finaste alla hjärtans dag-presenten jag någonsin fått. Längtar tills läxan är klar så jag kan börja bläddra bland allt nytt mode!
Glad alla hjärtans dag med er!


daddy, daddy cool

En dag på sjön med pappsen. En av fördelarna med att bo på landet. Nedanför vårt hus finns en fågelsjö och på vintern kan man åka skridskor där. Helt själva. Men nu är det alldeles täckt med snö, det här var nämligen i lördags.

i keep dancing on my own

  
Vaknade och tittade ut genom fönstret, världen var vit och vacker. Solen sken. Sen gick det utför. Åkte hemifrån kl 10, kom på ersättningsbussen halv 12. Lyssnade på två redovisningar för att sedan åka hem igen. Fick vänta en timme på tåget och sedan en halvtimme på bussen. Var hemma halv 16 efter en skoldag med en lektion 12.30-13.30, dröm scenario. Ja ibland är jag trött på att pendla. Nu borde jag plugga psykologi men det är så svårt att komma igång! Näemen hej tv:n!

because you are


skin white as snow


Grön långklänning, kofta & ring  // H&M
Randig t-shirt // Lindex
Fjäder örhängen // Glitter
vanliga och tråkiga affärer
"Vad fin du är idag Hanna du ser lite ut som en alv"
När jag stod på stationen och väntade på mamma
"Jag såg inte dig, du smälte in i omgivningen"

hairspray


Nelly var till och med avritad på program-omslaget, Gabbe var fascinerad!

Nelly sjöng öppningsnumret, gåshud på direkten! Jag var så stolt.

Min kamera är sämst så jag tänker inte plåga er med fler bilder men musikalen var UNDERBAR! Jag log igenom hela föreställningen och alla var grymt begåvade. Nelly är framtidens superstar, eller näe vänta hon är ju redan superstar!

I am home when I'm with you


Fin mat på fin restaurang med fina människor. Jensens Böfhouse är megafint för oss, vi äter vanligtvis på någon hamburgarkedja eller lokalt kebabställe. Det är vi det. Den här gången hade Vewe till och med bokat bord åt oss. Jag älskar att va med detta gänget, verkligen. Jag har sagt det tusen gånger och kommer säkert säga det tusen gånger till, det här är min familj. Grymt tacksam! Men vad var anledningen till att vi lyxade till såhär just ikväll? Joo, vi skulle ju på Heleneholmsskolans musikalpremiär för Hairspray där vår alldeles egna Nelly spelar Tracy Turnblad. We were so excited!

bland allt skit och skräp kan man hitta guldkorn

....på tumblr då alltså, bland annat den här!
Det här är så sant.


FIKA borde finnas på alla språk


En suddig fika på Madrix med fyra sköna klasskamrater. Jag drack chai-te, såklart! Det är såååå det bästa som går att dricka mmmhm. En vitchoklad-cheesecake satt också fint. En hel del konstiga samtalsämnen blev det men det vart roande. Bästa slutet på en skoldag med endast idrott och en timmes självstudier. För mig är det helt ok om våra lärare är borta resten av terminen.


något oviktigt

Imorse satt jag på bussen och på radion gick någon såndär "du är mitt allt och jag kan inte leva utan dig"-kärlekslåt. Låten var fin men den tråkade ut mig fullständigt, jag kunde inte alls relatera till den. Låten kändes så orelevant och innebörden gick inte att förstå. Den betydde ingenting för mig och det är inte första gången som jag känt såhär. Jag har jättesvårt för att relatera till vissa kärlekslåtar då jag inte alls kan känna igen mig i dom. Det är precis som om jag aldrig någonsin varit kär. Men visst har jag varit det, eller?
Senare under dagen såg jag på det vänner-avsnitt då Rachel och Ross gör slut och jag uppriktigt sagt, grät. Varför? Dels för att Rachel och Ross är meant to be, det bara är så. Men också för att jag kunde relatera till det, jag kunde känna den där smärtan kanske inte helt och hållet på samma sätt men jag kunde relatera till vissa delar. Jag kände igen mig i scenariot. Men hur blev jag en tjej som kan relatera till breakups istället för makeups? Hur blev jag en tjej som skriver texter om gömda tankar istället för lyckliga ord? Hur blev jag en tjej som känner igen mig mer i forever alone jokes än lovesongs? Hur blev jag en tjej som tror att true love bara sker på film och kanske ett fåtal lyckliga andra?
Jag borde kanske inte skriva det här egentligen, skrämmer mig lite då jag inte vet hur många som kommer läsa detta eller vilka som läser det. Tänk vad folk får reda på genom att läsa min blogg, läskigt. Men om ni inte bryr er om mina tankar eller mitt liv, då borde ni inte heller läsa min blogg. Jag bloggar ju faktiskt för min egen skull, om ni kan relatera till det eller om det bara är uttråkande..jaa det är ju ert problem. :)

we all need some laughter once in a while


Hahahaha, jag skrattar varje gång.
Men har ni någonsin tänkt på att skämten i barnfilmer knappast är för barn. Jag menar vilken femåring hade fattat det här? Jag hade knappt fattat det som tolvåring. Men det finns en viss tjusning över att se gamla dreamworks- och disneyfilmer igen, för nu förstår man skämten. Man skrattar inte bara när någon fiser, ramlar eller tappar alla tusen tallrikar i golvet utan man skrattar åt det som sägs också. Det känns väl bra? Vuxenpoäng skulle jag vilja säga!


somedays i wish we lived next doors


Hej jag heter Hanna och jag bloggar way to much. Ingen bryr sig, haha I know. Jag bara undrar om någon vet var man kan få tag på motivation? Vilja? Ork? Näe, inte det näe. Jag får väl försöka på egen hand. Man skulle ju kunna tänka sig att orken skulle finnas där nu när hälften av våra lärare är och reser med treorna vilket innebär 1-2 lektioner om dagen. Men tvi fick jag! Jag tror det har med vintern att göra, vinterdepp finns det ett begrepp som heter. Anyway jag avslutar den här dagen med en liten söt bild på två små flickebarn. Malin och Hanna heter dom, fyller 8 år i vår. Stora flickor. Näe nu måste jag sova, har ju trots allt två lektioner imorgon!

wish to see the ocean


ibland så skrattar jag åt fruktansvärt löjliga saker


making funny faces in sunny places


Sitter i köket och lyssnar på gospel. Försöker peppa till mig. Mina goda mackor och den varma chokladmjölken är slut. Jag försöker också plugga spanska men det gå no bien. Har en lektion idag 13-14, det är sådana här dagar jag hatar att bo på landet.


you break my chains so i can lift my hands


Varje gång jag hör den här låten bildas ett leende på mina läppar. Dansade till den när jag var liten, smög in i vardagsrummet och stängde dörren. Satte i skivan i pappas stora stereo och höjde volymen. Hela vardagsrumsgolvet blev min scen och den här låten var min favorit. Har aldrig sett videon innan men den känns som härligt 90-tal, haha. Take the shackles of my feet so I can dance.

uttråkad


Jag kan klaga i alla väder, var har jag tagit vägen. Gömmer mig från världen som om det var nödvändigt. Ingen letar efter mig här och ingen skulle hitta mig. Jag drömmer om andra färger och leenden som värmer. Längtar efter någon som kan stanna och inte lämna mig i ruiner. Löften som håller och glittrande sol, jag undrar om det kan finnas. Skriver för många rader och för många ord. Har helt tappat glöden, var har jag tagit vägen.

when you need something to dream about


Tre av mina favoritbilder från i somras. Bruna ben och långa solblekta slingor.
bild 1: jag och Gabbe i Lomma, David och Vewe var också med och vi hade en underbar sommarkväll.
bild 2: Anevik, Nisse och jag på Hörby marknad med några grabbar till, bonnig marknad men en fin kväll
bild 3: pappsen och jag på Cypern, varmt och gott!
 

jag måste leta i väskan efter mod, jag tror mitt hjärta blöder


Måste resa mig upp igen
gång på gång
glömmer bort vem jag är
ser deras lyckliga ansikten
en värld jag inte är en del av
det smärtar
och jag vill bygga upp min egen värld
men inte än
inte nu
jag har drömmar
jag glömmer bort mig själv
måste resa mig upp igen
gång på gång
göra något av den jag är
fortsätta trampa
fortsätta drömma
för hur det än är så kan jag inte låta mig själv gå till spillo

impressed


Satt ihopträngda i Josses tv-rum 8 sköna tjejer och en liten Oliver, framför melodifestivalen och hade dukat upp ett helt bord fullt med gotter. Bara för att man ska se melodifestivalen, det hör till. Förväntningarna var inte särskilt höga och Sean Banan kickade igång det hela med att vara allmänt dålig. Men sist ut så kom Loreen och hon var värd att vänta på! Scenframträdandet var helt nytänkande, det var bara hon på scenen. Bara hon! Hur många gånger har ni sett det i melodifestivalen? En artist utan mikrofon, utan dansare, utan bakgrundsljus. Och hon gjorde det grymt bra, hon sjöng helt fantastiskt och låten var asgo. Vi i soffan var överrens, Loreen ska vi ha! Så nu tycker jag vi skippar resten av deltävlingarna och skickar Loreen, med det säger jag godnatt!

good morning beautiful, how was your night

Ligger i mallanballans himmelsäng och morgonmyser. Eller jaa det är väl kanske inte morgon längre men vi har inte orkat förflytta oss, trivs rätt bra här.
image descriptionimage description


as she opened the door we shouted out surprise


En liten överraskningsfest för veckans 18-åring. Riktigt trevlig kväll med folk från lite alla möjliga ställen, samlade för Jessicas skull. Hennes reaktion var obetalbar, man skymtade tårar i hennes ögon. Det är så himla roligt att uppmärksamma någon såhär lite extra och särskilt när man ser hur otroligt glad personen blir. Jag hoppas Jessica blev nöjd med kvällen för det blev iaf jag! Grattis än en gång!

what's up with your face dude?


Världens bästa ställe, my bed. Lyssnar på en kunnig kille på skype som snackar om ekonomigrejer och drömmer om att plugga beteendevetenskap. Har varit på fn-rollspel hela dagen, skallen blir slutkörd men det är kul. Imorgon är det utskottsförhandlingar på söderfyran, kavajen på! Liten snabb update sådär, godnatt!

confessions by a teenager


Jag älskar frukost när den ser extra god ut, när den är något utöver den vanliga frukosten fastän jag egentligen inte är någon storätare direkt på morgonen.

När jag börjar äta min frukost ser det alltid ut såhär. Varför? För att jag har beslutsångest.

RSS 2.0