everything happens for a reason

Laverne i scrubs dog precis och här sitter jag och gråter i tv-soffan. Blödig tjej.

whatever


chillar hos jecklankecklan

Fräscha tjejer! Nyduschade och glada.
Först stranden sen Helsingborgs festivalen med några andra fina filurer, bra dag. Bra dag!

looking from a window above it's like a story of love

Ikväll drömmer jag om fina fönster att betrakta världen genom, krukväxter som behöver vattnas, fönsterkarmar att dricka te i, gardiner som fladdrar i sommarbrisen och kärlekssagor. Sånt där som bara finns på film.

bakken

Det här var inte idag och inte igår men det var nu i sommar och det var kul.

jag är ingens och ingen är min

Jag har blivit lite av en ensamvarg. Frivilligt eller ofrivilligt är en fråga utan svar. Jag är inte vem jag en gång har varit och förmodligen inte heller vad jag en gång kommer att vara. Men jag klarar mig bra. Jag har lärt mig att leva utan de som en gång var viktigast. Ingen har fyllt deras plats men alla har tagit en bit. Ibland känns det bra och ibland känns det kasst. Men jag är ingens och ingen är min. Jag är min egen, jag är Hanna. Godnatt.
 

i ain't asking for much

ZZ Top fyllde Öja slottsruin med toner av blues denna måndagskväll. Pappa och jag var där för att njuta av de skäggiga gubbarnas musik.

since i first saw you in 2009, i've been in love

Planen just nu är att hitta skola och boende i Paris. Det är svindyrt och jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det. Jag har ett år på mig att fundera ut något smart. Det ska gå, det måste gå. Jag vill komma iväg till en ny plats. Nya människor. Ny stad. Ny omgivning. Ny situation. Klara mig på egen hand. Börja ett nyt liv.

the best mirror is an old friend they say

Ben and Jerry's, romatisk film, fåniga skratt, störda miner och djupa samtal. Ibland så bara behöver man en enkel tjejkväll med gamla goa kompisar.

i've got this stylish friend

Second hands and tamnack thai, that's how you make a good day.

i've been praying for sunshine

looks like it's paying off!

god's perfection


thursday's charm


arbete pågår

Man kan väl säga att bloggen är ett renoveringsprojekt just nu och renoveraren tar semester lite när hon vill. Därav de små justeringar som ni kanske märkt dyker upp lite då och då. Jag sitter sällan vid datorn och jag har sällan tid till att göra om hela bloggen (jag vet sällan hur jag vill ha det). Så därför är den här bloggen inget som är särskilt läsvärt nu under sommaren och därför görs den om lite hipp som happ. Vi får se när bloggeriet återgår till vanlig ordning men tills dess hoppas jag att ni njuter för fullo av sommaren trots det icke så njutbara vädret. Puss och kram!

so i bought a pyjamas today but seriously who cares

för en hundring på rean!
(i know, mitt halvdana mobilbloggande är supertråkigt. but i'm too cool to give a shit)

daffy

Hon är ganska fin, typ finaste som finns. Fast trög.

trevligt med sällskap

Sådana här tillfällen önskar jag att jag alltid hade kameran i bakfickan och kunde fånga en sån där riktigt fin sommarbild. Tyvärr fanns bara mobilen till hands men det var ett fint tillfälle i alla fall. Solen sken, jag läste en bra bok under äppelträdet och en gul nyckelpiga hälsade på. Jag vill ha mer sommar.

I'm gonna miss it though

I'm heading off to my last day at work and I just want you to know that it feels so good, mhm so good!
 

everyone needs a why


many of the things you can count, don't count. many of the things you can't count, really count. -Einstein


maybe I forgot about you and the things you do

Sådär såg jag ut två dagar innan jag fyllde vuxen.

unexplored city

Vi ville utnyttja våra sommarkort och åka till en plats vi vanligtvis inte åker till. Vi gav Ystad ett försök. De små söta husen, rosorna, affärerna, hamnen och gatorna gjorde oss inte besvikna. Måste säga att det är himla mysigt att bara dra iväg sådär en dag med sina vänner och ta dagen som den kommer. Att hitta på något man inte brukar göra är en ganska kul grej faktiskt. Små äventyr i vardagen

alla barnen såg switchfoot utom hanna för hon jobbade

Ibland suger livet rätt hårt. Dessa grabbarna spelade igårkväll på Gullbrannafestivalen utanför Halmstad. Grejen är att dom är så grymt bra och jag missade det. Men vad gör man inte för pengar, en lördagskväll ger ju ändå hyfsat bra betalt.

ain't no monkeys in my family

För en tia kan du få komma hem till mig och se på aporna.

jag drömde att jag spelade vackra melodier och jag var lycklig

 
Jag drömde att mina fingrar gled över tangenterna och bildade vackra meoldier. Jag har hört att anledningen till att man inte kan dö i drömmar är för att man aldrig upplevt döden, då borde detta betyda att jag kan spela piano. Att mina fingrar vet hur de ska glida över de vita och svarta tangenterna, att mina fingrar vet exakt var de ska trycka för att skapa symfoni. Jag testade imorse men mina fingrar var lika vilsna på pianot som en stadsbo på en grusväg. Det var bara en dröm.
 
 
 

working girl

 
 
Förrutom det faktum att jag missar teorilektioner och konserter som jag väldigt gärna vill gå på så gillar jag mitt jobb. Har jobbat två dagar och jag trivs riktigt bra. Jag har funderat sedan tidigare på att jobba med ungdomar så att få sommarjobb på fritidsgården var helt perfekt. Nu får jag världens bästa chans att testa på livet som fritidsledare, kanske är det något för mig kanske inte. Vi får se efter dessa två veckorna, godnatt! 
 

frukost är godast med sällskap


messy world

Jag hatar när det är rörigt, trivs inte alls. Men jag hatar att städa ännu mer så då är det alltid rörigt. Tur att Mallan kommer snart för är det något jag hatar ännu lite mer är att ta hem folk till ett stökigt hem. På tal om snart, jag har nog lite brådis nu. Peace out!

hurra hurra hurra

Det var fest i Ry för hela familjen Wilson, främst för pappa Wilson som fyllt 50 och fröken Wilson som fyllt 18. God mat, tält, fint väder, massa folk och mina högstadiegirls. Det blev en riktigt bra kväll med många kramar och mycket skratt.

RSS 2.0