hejdå Sverige!

Sitter just nu på planet mot Istanbul för att där byta och sedan åka vidare till Bombay eller Mumbai som det numera heter. Det här är alltså förinställt (när jag skriver detta har jag panik över resväskan som fortfarande gapar tom). I alla fall, jag är sjukt taggad och kommer förmodligen överrösa er med bilder när jag är tillbaka. Jag kommer förmodligen inte ha tillgång till att blogga under resan men ni får ha det så himla bra, kommer sakna er allihopa! Puss och kram!
 

underbara säng

Ska äntligen gå och lägga mig, har längtat efter denna stund så länge att jag inte ens tänker tvätta av mig sminket. Godnatt.
p.s. jag har fixat flikar, wiho! inte helt hundra ännu but still! d.s.

fikar ute

Det är oktober och vi satt ute och fikade. Det var inte ens kallt. Mamma sa "Det här är vardagslyx!" och jag kan inte göra annat än att hålla med. Fin liten familj jag har, pappa kom förbi efter ett tag också... han kände nog lukten.

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

 

bli inte som jag när du blir stor, bababaaa

Imorgon vankas det prov, våra kunskaper kring judendom och kristendom skall prövas. Idag klockan 20.04 tog jag första steget att öppna boken. Jag hoppas innerligt att jag inte överskattat mina kunskaper inom detta ämne för i så fall blir det här en lång kväll. Upptäckte tacksamt nog att vår lärare skrivit goaste "att-kunna-listan" någonsin, så det ska nog gå bra det här. Lagom engagerade webbcam-bilder och det är ju tur att jag är så förbaskat effektiv och inte gör tusen saker samtidigt.

when everything else seems to die


we're not awake until the sun goes down

tackar ebbster för bilder, och sovplats!
Anton fixade förfest för klassen, där alla bilderna är tagna. Alla var sjukt snygga och kreativa. Nu efterhand önskar man att kameran hade följt med. Efter ett tag drog vi i alla fall vidare till Harry's och årets första studentfest. Woop woop. Lite galet och drygt med en timmes kö but after all rätt go kväll. Jag har världens bästa klasskompisar (jaa, ni andra är också världens bästa). Det är rätt sjukt dock att det är vi som tar studenten i år och att det är vi som går på studentfesterna och inte längre är tvåor/ettor som längtandes tittar igenom bilderna från det ljuva studentlivet på facebook.

med dig är jag stark

Med dig kan jag göra allt, Gud. Han slutar verkligen aldrig att förvåna mig och jag kommer ständigt på mig själv med att göra grejer jag aldrig tidigare trott var möjligt. Har btw hälsat på min nya kusinvitamin idag, så puttenuttliten och söt. Hon somnade i min famn och då kände jag mig stolt. Annars har det varit en alldeles förträfflig helg men nu är det tillbaka till allvaret. P L U G G . Massa plugg.
  
p.s. bloggen lider, inspirationen sinar, snälla säg mig vad ni min lilla men fina skara trogna läsare
gillar här på bloggisen så försöker jag fortsätta med det istället för att tramsa runt såhär d.s.

a woman should never feel anything less than beautiful

När världen bombaderar mig och jag längtar efter att bli smal då brukar jag titta på bilder av Marilyn. Hon var världens vackraste kvinna utan att vara skinny bones, det känns rätt så gött.

hannas vanliga stress- och kaosliv

Sitter just nu med två tjocktröjor och mössa på mig. Fryser ändå. Kaosar lite eftersom jag har för mycket att göra nästa vecka, både roliga och jobbiga grejer. Yann Tiersen i öronen, det känns bättre. Har dessutom hand om lovsången på söndag, helt själv, och jag kan inte spela något instrument. Det kommer ju gå...bra. Använder mammas dator för hon är inte hemma och där hittade jag den här gamla webcam-bilden. Glad och långhårig, sån jag vill va. Fast jag är rätt glad ändå åker till Indien nästa vecka. Puss och Godnatt.

to have and to hold, a lover of the light

Höstvädret kan vara sådär fruktansvärt deprimerande med allt regn och rusk men sen kommer de där fina kvällarna med det underbara ljuset och färgerna. De kvällar som bara hösten kan ge, de kvällar som man längtar efter när den börjar närma sig. Kylan ligger som en dimma över landskapet och solen låter sina ljusstrålar ge värmande färger och plötsligt ser allt så levande ut. Så fint. Det är sådana dagar jag trivs som allra bäst här ute i ödemarken. Känner mig som hemma.

@Jecklan's

Fokuserade studenter. Hey homework, let's go! 
Snart kommer Mallanfiddelii också, hur ska detta gå?

today is a good day


på vinden som ingen visste fanns

Idag råkade skolan ut för en eldsvåda i elskåpet utanför INT3a:s hemklassrum detta ledde till att all el slogs ut i hela K-byggnaden och den är fortfarande inte återställd, det luktade dessutom inte alls gott. Som de tre detektiver vi är upptäckte då att det fanns en trappuppgång alldeles bredvid vårt klassrum. Detta skulle utforskas. Vi hittade inget mindre än ett ventilationssystem och mystiska papplådor! Den här skolan slutar aldrig att överrumpla oss. För några veckor sedan hittade vi båstoaletter i c-korridoren, sådana gamla hemska faciliteter fanns tydligen även på HTS. Tragiskt.

det går över tills du gifter dig

Värsta dagen på väldigt länge, nästan allt som skulle kunna gå fel gick fel. Varför berättar jag detta? Jo, för att inte drabbas av "visar-upp-mitt-perfekta-liv-bloggsyndromet". Så nu vet ni, mitt liv är inte topnotch. Jag har också superkassa dagar, typ som idag. Slutkontentan av dagen blev i alla fall att jag har världens bästa föräldrar som gör livet en hel del lättare att leva. Hurra för dom! Hoppas ni däremot haft en bra Kanelbullens dag och käkat massvis med bullar, jag åt tre nomnomnom. Nu har jag dock pluggat samhälle så det står härliga till, förtjänar lite sömn. Puss på er!

too cool for school


I was here, i lived, i loved

Om någon frågat vem jag hade velat byta utseende med hade jag utan tvekan svarat Beyoné. Grym tjej. Och denna låten alltså, jag hade också velat sjunga den och veta att jag har gjort något. Gjort en skillnad. I was here, I did, I've done.

mama, who invented poverty?

Att plugga samhälle c är intressant men också tungt, helt sjukt vad bra vi har det. Vi lever i vår lilla välfärds-bubbla medan 1.3 miljarder människor i andra delar av världen lever på maximalt 1 dollar/dag. Världen är inte rättvis, inte ens lite.

måndag

Jag käkar grymt god broccolipaj och lider av "prov-på-fredag-ångest". Idag är det exakt tre veckor till indienresan. Annars så har jag det allmänt bra.

RSS 2.0