Trettionde

Tisdag aka Valborg. Känner mig trött och väldigt likgiltig. Har inte riktigt förstått grejen med den här dagen men jag tror det blir en bra kväll i alla fall, så småningom. Hoppas ni alla är rädda om er ikväll, puss.


those little things

De där små sakerna i livet som mammas vigselringsprydda händer eller symaskinen i ljuset av aprilsolen en söndagseftermiddag, det är dem som gör det. Det är de där små sakerna som är livet.

hej, tom


nothing beats an old friend and a good chat

Riktigt riktigt kass dag som slutade väldigt väldigt mysigt. Illamåendet började tränga på redan i måndags, igår kom förkylningen och idag anlände huvudvärken. Illamående, förkylning och huvudvärk är ingen rolig trio. Jag blev soffliggandes i princip hela dagen, fick gjort lite spanska och lyckades senare ta mig till affären för att handla mjölk. På kvällen kom Emma förbi (på egen risk) och vi drack kaffe/te. Det är så skönt att träffa Emma även om det går lite för långt mellan gångerna för vi har alltid lika lätt att babbla på. Antar att det blir så efter 12år. Vet inte om jag är friskare men jag är i alla fall lite gladare.Godnatt!

Hold your head up High and this pain will die

Jag har en sån innerlig och extrem längtan efter att bara göra ingenting helt utan ångest. Att få känna mig fri att göra vad jag vill. Veckan har knappt börjat och jag har redan krupit ihop snyftandes i fosterställning minst två gånger, för att jag inte orkar helt enkelt. Det känns som om jag ligger och patetiskt sprattlar på bottnen av en brunn. Någonstans långt däruppe sipprar ljuset in men jag kan inte nå det, jag måste lyckas kravla mig upp hela vägen. Men jag vet inte hur.
Det är för mycket nu. Och det hemska är att alla är såhär trötta på skolan. Vem jag än pratar med så ser jag uppgivenhet, frustration och trötthet i deras ögon. Det sägs att man ska ta vara på gymnasietiden men den här känslan av ångest, panik och stress är inget jag vill ta vara på, inte ens lite. Så snälla, låt det bara vara över snart.

Fast forward


i'll be your clown

Well, she knows how to sing.
 

bonjour mademoiselle

 

my dearest veronika

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har haft en riktig feel good-dag. Malmö bjöd på härligt vårväder och vi hittade den ena balla vintage-affären efter den andra. Det gjorde nästan ont i hjärtat att gå därifrån tomhänt men jag hade lovat mig själv att inte handla något annat än det jag behövde (äcklig balklänning). Vi lunchade på Kafé Agnes och avslutade dagen med bio. Vill du se en hyfsat förutsägbar men go futuristisk sci-fi film, se Oblivion med Tompan! Well, det här var en liten kort resumé av min dag. Hur var din?

Miss u gurl

Pratar med Malin som kollar på livestreamade kattungar. Hon är lite knäpp men säg det inte till någon.


don't fall recklessly headlessly in love with me cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity

Hanna pluggar. Hanna saknar den röda färgen. Hanna älskar att det är vår. Tanken med detta var mest att fylla ut bloggen och dessutom gillar hon bilden, Hanna alltså.

drömmer


n i t t o n

Dags att sova. Som nittonåring. Sista året som tonåring nurrå, thing's about to get real. Måste ju passa på att va extra rebellisk och hopplös medan jag kan. Btw jag fick tallrikar i födelsedagspresent. Peace.

Rekord i fika

Gått upp 10kg minst pga alla dagens kakoooor. Känns ändå fett värt det. Älska livet.

Varje år räknas

Dagen börjar bra, går upp i sista sekund. På köksbordet ligger en liten hög med presenter "vi tyckte det var synd att väcka dig, grattis på födelsedagen, ha en bra dag puss!" Åh vad jag tycker om dom. Jag hann precis med tåget och Josse bjöd på morgonfika till dagens ära. Kommer till skolan och får grattisrop och kramar, Ebba hade till och med fixat en present. Jag är bortskämd med fina vänner!


har du sett malmö har du sett världen

Turistade lite sådär en lördag, kollade fiskar och gamla tv-apparater. Bland annat. Jag kan inte bestämma mig för om museum är överskattat eller underskattat, vissa utställningar kan faktist vara riktigt intressanta. Man kan ju hoppas på att man lär sig lite också, blir lite mer allmänbildad och sådärva.

fredag, igen.

Det var längesen jag langade webcam bilder från klassrummet! Får lite vibbar från den gamla goda tiden då jag hängde här både morgon och kväll på grund av dålig kollektivtrafik, och nej den har inte blivit bättre mina föräldrar har fått köra mer bara. Det är jag glad för, här vill man inte sitta mer än nödvändigt! Som vanligt skulle jag kunna utnyttja tiden till att plugga men min självdisciplin är ju som känt urkass. Btw, äre bara jag som tycker att livet typ springer förbi en? Veckorna går superdupersnabbt! Man får nästan försöka springa ikapp för att hänga med, galet. Snart står jag där i den vita klänningen och fula mössan. Woop woop, ha en bra helg!

i wish i could dress like that

Seriöst jag har drömt om en sådan klänning i evigheter! Matchat med de där skorna och röda läppar blir det ju bara ännu bättre. Pallar inte att hon dessutom har typ ballaste frisyren. Jag ska också bli sådär cool någon gång.
 

för bra

Jag hade fått en chock och smält av på mitten, allvarligt. Lilla tioåriga Hanna att det skulle bli såhär bra. Dock bör ingen nämna hur mycket läxor hon får att göra, låt henne leva lite på hoppet va.


Mumfords @copenhagen

DOM. ÄR. BÄST.
Jessica är också rätt bra och denna kvällen var också rätt så ultrasupermegabra.


las islas canarias

Tänkte att ni kanske ville se några bilder från mitt påsklov, hihi.

ge mig litta kaffe

Livsglädjen strålar om mig idag. Jag överdriver inte det minsta när jag säger att högskoleprovet gick skrattretande dåligt. Och jag skrattade faktiskt hela dagen åt det tills nu, nu inser jag vad det innebär. Ännu mindre chanser att komma in på utbildningen och dessutom håller jag på att sabba mina sista kurser. Det är ju inte så himla smart Hanna. Get yourself together woman. Som grädde på mosen mår jag sådär illa igen och jag känner att nu går jag och lägger mig en stund!

back to reality

Ja då var vi hemma igen och här får ni en bild på min bror ifrån Fuerte Ventura. Lite såhär känner jag inför högskoleprovet imorgon, världens dummaste påhitt och så ska man betala för det också. Palla! Vi har i alla fall haft en skön och varm vecka på Lanzarote (och en dag på Fuerte Ventura). Jag våndas lite över att dra på mig jeansen imorgon, dels för att jag inte haft dom på mig under hela veckan och dels för att jag gått upp en massa äckliga kilon efter all mat. Men nu borde jag verkligen sova så att jag i alla fall har någon lite chans att klara mig igenom alla delproven. Det känns gött att vara tillbaka, puss!

Sneak peak

Har det ganska bra, kan man väl säga.


RSS 2.0