jag ska räkna alla stjärnor och sova gott

Det här ska symbolisera att jag vinkar godnatt till eder alla. Älskar björnar. 
Har typ gått och blivit sjuk så jag ska förmodligen gosa med min nallebjörn hela morgondagen fast han ser fett creepy ut. Hunden har bitit av hans ögon, stackars Bamse! Jaa näe men joo, godnatt!

vårkänslor som pirrar

Irrat runt i Kristianstad på högskolemässan och alla andra ställen där vi inte skulle vara. Yra som hönor. Men solen sken och trots att vi inte såg någon krokus kändes det som vår. Halleluhja! Tycker om att hänga med fina Ebbster, over and out.

Rätt bra att inte glömma vara glad, och tacksam


söndagsångest

Såhär mycket söndagsångest har jag inte haft på typ ett halvår. Första skoldagen på tre veckor imorgon och jag vet att nu ska projektarbetet snart lämnas in, och alla andra arbeten som jag inte är klar med. Jag hade hoppats på att motivationen skulle dyka upp nu när jag vet vad jag vill plugga till så småningom men ikke! Här är vi fortfarande hopplöst odisciplinerade och skoltrötta som vanligt. Skärp dig Hanna!

en liten förklaring

Jag funderar på att stänga ner här ett tag. Jag har blivit så dålig på att använda kameran och att formulera ner mina tankar i ord. Det är precis som att all kreativitet och inspiration sprungit iväg och gömt sig på ett ställe jag aldrig kommer hitta. Dessutom tycker jag det är så svårt att veta vad jag vill dela med mig av och vad jag vill hålla för mig själv. Hur mycket av mina bilder är egentligen okej att visa och hur mycket av mina tankar är egentligen okej att dela? En annan faktor är väl att jag borde fokusera mer på mina studier, lägga manken till ni vet. Jag tänker inte ta bort bloggen det hade varit alldeles för drastiskt och jag hade bara ångrat mig. Förmodligen kommer jag fortsätta att uppdatera här men inte alls lika ofta. Om jag känner mig själv rätt kommer kreativiteten och inspirationen krypa tillbaka när världen börjar bli grön och snön försvunnit. Vi hörs.

för femhundrasjuttioandre gången


streets of bradford


Love me

Allt blir så mycket enklare när man börjar tycka om sig själv, just sayin'. När man börjar inse att det där ansiktet som glor tillbaka på en i spegeln är helt okej ändå. Folk tycker om henne, det finns de som tycker att hon ser bra ut. Hon där, i spegeln. Fast det allra viktigaste är ju faktiskt att jag tycker om henne och det gör jag. Inte alltid, men oftare än innan. Och det är bra. "Du ska älska din nästa som dig själv" vilket innebär att jag måste älska mig själv också inte bara alla andra.


eighteen years

Hon fyller år idag, finaste Veronika. Och jag borde börjat byta om och fixa till mig för längesedan. Vi ska nämligen ut och äta ikväll för att fira henne lite extra. Jag vet att bloggen är supertråkig så jag tänkte att ni för titta på denna fina bilden, för hon är ju faktiskt väldans söt. Grattis!

alla hjärtans dag

Vi bäddade ner oss i min bäddsoffa, Malin och jag, med alla täcken och kuddar som vi kunde hitta. Tittade på Friends och mumsade på chips. Vi bakade också en alldeles för god kladdkaka, man tröttnar aldrig på det. Mysigt att få hänga med Malin på en veckodag sådär bara för att vi vill. En bra alla hjärtans dag helt enkelt. LOVE!

araku valley

Jag hooppas inte ni tröttnar på att jag postar bilder från Indien med jämna mellanrum, för jag kommer förmodligen inte att sluta. Hittar nya favoriter i arkivet hela tiden.

Love of my life


as long as you're with me

Mitt liv är lite kaos ibland, jag är lite kaos ibland men jag har det så grymt bra. Mitt liv är bra. Det är mycket som händer och jag får lite (ganska mycket) panik emellanåt men allvarligt, jag är så lyckligt lottad. Vill liksom bara få ur mig det att jag är lycklig. "Med Jesus i båten kan jag le mitt i stormen.." finns det en gammal barnvisa som går, rätt sann ändå. Jag sitter här och fryser och fattar knappt hälften av vad jag skriver i labbrapporten men vad gör det liksom, YOLO. Näe nu räcker det Hanna, puss på er och glöm inte att jag rådiggar er allesammans!

Dags att vakna Hanna!

Småkusiner är livet!


our last night in Mumbai

För det första saknar jag Indien, för det andra saknar jag att hänga med dessa goa människor. Det är tortyr att kolla igenom bilderna från den bästa resan jag någonsin gjort. Jag vill så gärna åka tillbaka.

Spontant

Igår drog jag in till Lund med Ebbster och Rebecca för att kolla in second hand affärer. Kom hem med en resväska, en mössa och ett extra hål. Ibland blir det bara så helt enkelt. Jag vill tillägga att jag tycker hemskt mycket om mina klasskamrater som peppar mig till att göra sånt här, mamma blev också glad. Imorse vid frukostbordet sa hon "Du ser ut som ett drägg". Hoppas ni alla får en fin fredag, puss!


det är en såndär kväll ikväll


United kingdom

 

Högertrafik och kladdkaka

Kändes rätt gött med högertrafiken igen och Linus bjöd på något av de svenskaste som finns, kladdkaka. En väldigt svensk tisdag helt enkelt som jag avslutar i soffan framför favvisen Aladdin.


please, just let me move

 

set a fire down in my soul, that i can't contain

Några bilder från mobilen tagna under de senaste dagarna i Bradford. Vi har haft det så himla bra! Tror att jag talar för hela gruppen när jag säger att Life Church i Bradford är en kyrka som vi gärna besöker igen kanske till och med redan i Augusti, hoppas hoppas! Jag känner mig så välsignad över att kunna åka iväg såhär och att få göra det tillsammans med min lilla familj. Love living, live loving.

RSS 2.0