Kassettband & flygbiljetter

Efter jobbet köpte jag kassettband och flygbiljetter. Känns helt okej. Nu ska lyssna på Bruce varje gång jag kör till jobbet och längta efter Rom med Ebbster i augusti. Jag är lycklig.


en söndagskväll

Det var Olas tur att bjuda hem på middag och han hade gjort världens godaste smörgåstårta alldeles själv. Dessutom hade han plockat bär från trädgården och gjort en mumsig sommarpaj till efterrätt. Man blir seriöst tjock av att umgås med folk för det enda man gör är att äta men det är inte mig emot! Så himla roligt att fortsätta träffa klasskompisarna, för jaa jag tänker fortsätta kalla dem mina klasskompisar. För alltid.
 

summerbreeze

 
 

that's how you finish a good night

Med tända ljus, gott te och fin vän ute på altanen. Hade inte träffat Malin sen min student så att få spontanhänga med henne en hel kväll på helsingborgsfestivalen och sen fika mitt i natten på hennes mysiga altan var guld värt. Vet inte hur jag ska klara mig när hon drar till Barcelona ett år, fina Malin.


without growing apart

 

We all been painted by numbers

Lagom kassa iphonebilder som lite utfyllnad, the sounds var bra i alla fall.
 

just do it

Ni vet hur folk brukar säga att det är bra att röra på sig? Dom har rätt! Nu är jag inget praktexemplar, tvärtom, jag borde röra på mig mycket mer. Men jag bättrar mig och det är faktiskt riktigt gött ibland. Ikväll när jag kom hem från jobbet var jag på lite dåligt humör så jag pluggade i hörlurarna och knöt skorna. Sommarkvällen var perfekt att springa i, inte för varm inte för kall och dimman låg som ett vackert täcke över åkrarna. Världen kunde knappast vara vackrare. Att få göra av med överskottsenergin till peppande musik ute i den fina naturen gjorde mig faktiskt på bättre humör. Jag borde göra detta oftare.

 

det här med att tanka

Okej, det är faktiskt inte världens lättaste. I alla fall inte med vår bil. Man ska luta munstycket på ett speciellt vis, hålla det mot tanken några sekunder, sen ska tydligen locket öppnas automatiskt och det ska klicka två gånger. Problemet är bara att jag aldrig lyckas få locket att öppnas. Jag har alltså hållt mig borta från bensinmackarna sen jag fått körkort. Bara det är ju en merit, att lyckas ha sluppit tanka bilen sen i januari. Jag är stolt. Men igår var det kris och jag stod säkert 10min och locket vägrade öppnas. Det började fyllas på med väntande bilar bakom mig och jag blev mer och mer stressad för varje sekund. Till sist gav jag upp och körde därifrån med lika tom tank som jag kommit dit med samt en aning sämre humör. I förmiddags när jag skulle köra hem ifrån jobbet behövde jag VERKLIGEN tanka. Let's give it a shot. Det gick såklart inte. Som tur var stod inga väntande bilar bakom mig så jag kunde stå där och muttra irriterat för mig själv för att det där förbannade munstycket aldrig gick upp. Alla andra kan ju tanka en bil, varför kan inte jag det?! Mina tusen patetiska försök till att tanka bilen tog så lång tid att jag fick sätta in kortet igen och knappa in min kod. När jag väntade på att kortet lästes en andra gång bad jag en kort bön. "Gud nu får du hjälpa mig, låt mig klara av att tanka bilen, snälla". Kortet godkändes, jag lyfte munstycket och förde det mot locket. SOM ÖPPNADE SIG! Tanklocket gick upp, på riktigt. Jag klarade att luta munstycket på rätt sätt, finally, och jag kunde tanka bilskrället. Sing halleluhja, praise the lord. Amen.

gokväll

Idag har jag jobbat, hängt med pappsen, köpt en hängmatta, gått en runda med hunden, myst i min favvotröja och druckit te. Känns som en lagom produktiv dag. Spenderat lite för mycket tid på tumblr kanske men det är rätt schysst att få drömma sig bort ibland- För er romantiska kan jag rekommendera futurewedding, massa ögongodis. Och nej jag tänker inte gifta mig inom de närmsta femtio (lite överdrivet kanske) åren men ibland är det faktiskt himla kul att kolla. Nu borde jag nog krypa ner under täcket, imorgonbitti är det jobb igen! 

langos, munkar, kaffe, godis

Mamma och pappa tyckte det skulle vara trevligt med en familjeutflykt till Sjöbo marknad. Vi åkte dit, och åt. Kan inte påstå att vi köpte något särskilt, till mammas förfäran köpte dock både jag och lillebror träörhängen á la african style. "Ni förstör era öron!"


mitt sommarparadis

När arbetspasset inte börjar förrän kl14 hänger där jag där jag trivs som bäst.

 

tumblr

Ifall jag fått drömma hade jag velat springa runt såhär hela sommaren. 

Trivs som fisken i vattnet

Spenderade min lediga dag vid havet med mamma. Vi tog med oss tidningar och gofika och bara gottade oss så länge solens strålar värmde. Finns få saker som är bättre än att ligga på stranden och höra vågorna slå, känna solen värma, inspireras av senaste numret Elle och bara låta timmarna gå. Att bara få finnas till helt enkelt.

 

ett steg närmare framtiden

Idag kom antagningsbeskeden. Jag kom in. Jag hade inte sökt sådana där häftiga program som så många andra, fyra år civilekonom, fem år teknisk matematik, eller tre år astronomi osv. Jag hade sökt en termin fred- och konfliktsvetenskap för att jag helt enkelt tyckte det lät intressant. Det var ett steg stort nog för mig. Bara tanken på att plugga på universitetet i Lund i höst gör mig lite vimmelkantig. Kommer jag verkligen palla? Men samtidigt tror jag det är nyttigt att testa på hur det är att studera vidare för det kommer jag så småningom att tvingas göra, på ett sånt där häftigt program. Men jag börjar här och så får vi se vart det leder, jag ska bara våga tacka ja nu också....

det är dagarna som går

Som är livet. Drömmer,jobbar, skrattar, badar, gråter, äter, pussas, lever, bajsar och andas. Försöker hinna träffa vänner mellan arbetspassen så mycket jag kan men tiden räcker liksom inte riktigt till. Jag har dock en helt okej sommar so far, hoppas på att det bara blir bättre. Gårdagens simpla outfit och dagens urgoa lunch på wookhouse.


drömmande ögon

Karameller och karuseller, lustiga hus och doftande brända mandlar. Bakken är ett paradis för de små. Inte ens under fikapausen då de skämdes bort med milkshake och mjukglass kunde de slita ögonen från de fartfyllda maskinerna.
 

if I lay here, if I just lay here

Vår trädgård är som allra vackrast nu, när allt blommar.
Särskilt honungsrosen vid uteplatsen som vi använder alldeles för sällan.
Utnyttjade sommarkortet och åkte en hel massa tåg. Det hör liksom sommaren till.
 

hur livet än blir så kommer jag alltid att tro

 
 

RSS 2.0