bästa dagen

Klassen hyrde in en fotograf under studentdagen och vi fick tillgång till bilderna nu i helgen. Bilderna är helt underbara och jag får gåshud varenda gång jag bläddrar igenom dem. Bästa dagen någonsin. Jag vill bara uppleva den om och om igen.

åhus

Cattyz och jag tog bilen till Åhus för att se när grabbarna spelade beach soccer, dock inte Henrik och Isak men ändå. Till en början var det ganska trevligt, alltid roligt att hänga med Cattyz, men sen kom regnet och vi var rätt glada när vi fick värma oss i bilen på väg hem igen. Jag känner att sommarvärmen gärna får komma nu, det räcker med regn.
 

kaffe&kaka

Det bästa med sommaren är att man kan spontanträffas några timmar en kväll bara sådär och dricka kaffe. Det finns inga läxor som måste göras och energin till att faktiskt vara social finns där. Ikväll åt jag lite för många kakor med Emma, även om läxorna varit dryga så har jag skolan att tacka för henne!


What do you want?

Jaa jag har också firat midsommar och det var gött. Var i en stuga med några polare vid havet men jag har inga bilder or whatsoever men jag tänkte dela med mig av dagens klokaste från tumblr.


once in a lifetime

Jag vet att jag borde skriva något men de gångna veckorna har varit så oförskämt bra att jag inte vet var jag ska börja så jag låter helt enkelt bli. Dessutom har jag en good feeling för denna sommaren även om mitt jobb kommer kännas väldigt tungt emellanåt kommer jag njuta av varje ledig stund och jag tänker fylla dem med gott sällskap, glass, böcker, strandhäng, kvällspromenader osv. Life is just getting started.


keep calm


och så var det bal


Godnatt


Tomorrow is the big day

Det här är helt sjukt. Imorgon ska jag gå upp 04.30, ta på mig min vita klänning och min fula mössa. Imorgon ska jag ha den bästa dagen i mitt liv.


det är nu det händer

Det händer inte mycket här på bloggen men det händer alldeles för mycket irl för att jag ska ha tid för att blogga. Nästa vecka kommer det nog trilla in bilder från det ena och det andra. Jag har i alla fall bästa tiden i mitt liv just nu, bara så ni vet.

put a necklace on


om

 

we were born to late into a world that doesn't care


so we went to london

Vi åkte som sagt till London i torsdags och kom hem igår. Det har definitivt varit den bästa helgen på länge, långt över förväntningarna och de var ganska höga från början. Jag orkade tyvärr bara släppa med mig kameran de två första dagarna men det blev några bilder i alla fall och här är ett urval av dem. Så himla supderduper tacksam för underbara vänner och en fantastisk resa. Bästa sättet att inviga studentveckan (veckorna) på. 

Last night in London


RSS 2.0