see you sunday

Om sådär en halvtimme kör jag till tåget och sen bär det av mot LONDON. Har aldrig varit där tidigare och är så himla pepp, kan inte riktigt fatta att vi ska åka till London idag. På riktigt liksom. Allt har gått så fort och hela grejen känns väldigt spontan men jag gillar't!

det gör dig bara starkare

Att saker och ting aldrig någonsin blir som man tänkt är ett faktum. Här sitter jag med oväntat låga betyg, en dator som blivit totalt återställd där tre års information och bilder är puts väck, ett projektarbete som gått åt skogen, ett värkande hjärta och framtidsdrömmar upp över öronen. Även om den här dagen är långt ifrån min bästa dag så är jag glad egentligen. Jag tänker i alla fall vara glad. Imorgon åker jag till London med fem härliga klasskompisar och nästa vecka börjar studentfestligheterna. Livet är en fest just nu och kommer att vara det konstant två veckor framåt. Just idag är kanske ingen fest men det gäller att kasta bort självkritiken för ett slag och fokusera på glädjeämnena i livet och inte enbart det som gör ont. Men samtidigt måste man låta det få göra ont och idag gör det ont. Idag får lov att vara en dålig dag men imorgon tar jag nya tag. Imorgon börjar den bästa tiden i mitt liv, hittills.
 

kladdiga unge

Passade bland annat denna kladdiga unge i helgen. Det gäller att slicka skålen ordentligt, inget får gå till spillo!

Godnatt världen

Jag är livrädd för allt med graviditet, förlossningar, framtida barn osv. Men när hon sitter där i ens knä, helt tyst och bara är sådär söt och gosig. Då kan man inte låta bli att smälta lite (läs: mycket). Småkusiner är praktiskt, man får gulla med dem i lagom dos och lämna tillbaka dem när de blir för jobbiga.


ikväll minns jag högstadiet

Min konfaklänning till vänster och skolavslutningsklänningen från nian till höger. Klänningar jag faktiskt önskar att jag använt mer men som jag inte alls känner mig bekväm i. Den ena är för stor och den andra för kort. Du vet det blir ju liksom aldrig riktigt bra.

lanzarote, april 2013

"De andra lämnade stranden för duschen mycket tidigare men jag kunde inte slita mig. Älskar känslan av att vara helt inne i en bok, det var så längesen jag hann med det senast. Frukost på Tiffany's, en gammal klassiker och jag njuter av varje sida. Jag önskar att jag var lite som hon, Holly. Sådär fängslande. De kyliga vindarna tvingade mig att ge upp. Jag slog ihop boken och drog upp sarrongen ur min tygkass. Jag sneglade upp på solstols-pojkarna samtidigt som jag reste mig. Den ena sneglade tillbaka när jag svepte sarrongen runt min bikiniklädda-kropp. Vinden blåste i både håret och det lätta tyget. Det är inte det att jag tror att jag är något särskilt mycket att snegla på men jag gillade tanken på att han kanske tyckte det. Han var mörkhyad, iklädd endast ett par blåa badshorts. Hyfsat vältränad och hans rastaflätor var ihopbundna i nacken. Jag kunde inte låta bli att tycka han var snygg och fantisera lite lätt i Dirty Dancing-anda. Jag borstade av sanden från tårna och trädde på mig flip flopsen. Det var det här jag hade längtat efter, att bara finnas till."
 

framtiden i min hand


i might not be the right one


mammas gamla

Har tänkt slänga denna blusen i evigheter eftersom jag aldrig använder den men så idag hände något och nu sitter den där. Man bah va?


du borde vara här

Jag tänkte ta lite coola outfitbilder idag och låtsas vara råsnygg för jag diggade dagens ihopplock av plagg men det regnade när jag kom hem så ni får en gammal ful bild istället. Detta var ett patetiskt försök till att vara djup och estetisk, lite svår liksom. Den är alltså till alla er som säger att jag alltid blir snygg på alla bilder, fotogenisk my ass.

hurra hurra hurra

Skrev mitt näst sista prov idag så nu är vi glada. Mamma låtsas att hon tycker det är tramsigt med egobilder men egentligen vill hon bara va med, man får vänta ut henne sen kommer smilet fram minsann! Det är torsdag och helgen kunde inte kommit snabbare! Jag försöker vara ute så mycket som möjligt och fånga solstrålarna. Försöker att njuta av livet mitt i all stress och förvirring. Grejen är ju den att man gör sin egen lycka, faktiskt.

and boys


bare with me, please

Okej, jag vet att bloggen är sämst just nu. Bare with me please, I'll be back soon! Det är bara sådär extremt mycket att göra i skolan och grejer som händer hela tiden. Så fort det lugnat ner sig ska jag försöka få tid till att göra sånt jag tycker om som att ta en fika med en gammal vän, plocka fram kameran, klura ut en snygg outfit eller skriva på bloggen. Just nu finns det liksom varken tid eller ork. Men det är som sagt bara några veckor kvar nu, det ska jag banne mig orka med. KÄMPA NURÅÅ! Och du med!

nelly

snyggebild från valborg 2012
Fick för mig att jag skulle hälsa på Nelly igår så jag tog bilen och körde den en timmes långa vägen för att hänga med min fina vän. Blir inte att vi ses särskilt ofta sen hon började på folkhögskolan så jag kände att nu var det dags, jag hade dessutom inte hälsat på henne i Glimåkra sen hon flyttade dit i höstas. Lite illa. Träffade henne för första gången på ett läger när jag var 13år, galet vad tiden har gått och ibland är det faktiskt så att den som har känt en längst är den som förstår en bäst.

stay - rihanna ft mikky

She kind of says it all. That feeling when you don't know how to breathe and there's nothing but dejection in your eyes. You're just laying there trying to figure out why it all started in the first place cuase now everything seems like a mess and you're not really sure how to feel about anything.

Hollywood

Bjuder på två bilder från gårdagens studentfest medan jag taggar naturkunskapsprov såhär en tisdagsförmiddag.


home

Skaffat en sidekick tumblr-blogg bara för att underlätta mitt läxplugg liksom, hehe. För alla er som längtar efter att flytta hemifrån klicka klicka klicka klicka här.

Kompis det går bra nu

Eller inte. Vill bara bli klar, nu. Allt är kaos. Får flashbacks till sista terminen i nian, allt handlar om att hålla sig kvar. Att höja sig är inte att räkna med, det gäller bara att inte sjunka. Men vi lägger på ett filter så ser det göttigt ut i alla fall. Det är hipster att plugga, säger vi.

Roadtrip till donken

Alltså skolan är mest bara pest och pina just nu men jag har nog världens bästa klasskamrater. Tack vare dom som man liksom pallar ta sig till skolan. Idag firade vi håla och solsken på donken med mcflurry magnum, fett värt.

spring time

Hard work work. För alla utom lillebror Bakis och hunden Latis.
My view, första gången det går att sola i trädgården det här året!


RSS 2.0