17 år

Det är inte okej att så bra människor inte ens får lov att fylla 17. Du gjorde verkligen avtryck hos oss alla och vi såg upp till dig fast du var yngst i gänget eller kanske just därför. Det känns som att det alltid är de bästa människorna det drabbar för jag har inte ett enda ont ord om dig. Jag tror dock himlen håller världens partaj för dig idag, men vi minns dig och fattas dig det ska du veta. Jag ska ta fram ljuset jag fick av dig i studentpresent och låta det lysa för dig hela dagen precis så som du gjort för oss. Grattis på födelsedagen Zeyna.

please waste your time on me

 

Birkenstock & pappas jeans

 

Skåne

Vi tog bilen till café annorlunda, stens huvud och haväng. Bara några av Skånes alla guldkorn. Man borde göra dagsutflykter oftare. Så mysigt.

Drar västerut

 
 

Förberedelser

Vi fixade en överraskningsfest för Josse i all sin enkelhet vid Tjörnarpssjön. 11 månader har hon varit i Tyskland. Nu får vi ha henne hemma i en månad i alla fall.

Morgonstund har guld i mun

Egen tid. Ibland är det så värt att lägga tid på sig själv. Att göra den där mysiga, fina frukostbrickan att ta med sig ut i trädgården för att bara njuta av att vara fri trots att det bara är jag och hunden. Dricka mitt kaffe i lugn och ro, läsa några kapitel ur boken som inte hinns med annars och låta solen värma kinderna innan en tar tag i den här lördagen.
 

RSS 2.0