Bråvallafestivalenmorgonstund

Tjena babyface. Sitter ute på pappas kontor och väntar på att skrivaren ska skriva ut den gyllene biljetten (varför gör jag alltid detta i sista sekund?!?) och har snott mig en kopp kaffe från hans personalrum. Fyra timmars sömn fick jag ihop inatt så koffeinet behövs kände jag. (Observera nya jeanskjortan a lá 90-tal, 39 spänn på röda korset halleluhja.) Ha en underbar helg allihopa för det ska jag ha, puss!
 

i waited for you, for i'm broken

Okej, det kanske är dags att börja packa nu. Klockan 7 imorgonbitti kör vi från Hässleholm mot Norrköping. Helt sjukt att det äntligen är dags, det kändes så avlägset när vi bokade biljetterna i februari. Time sure does fly away. Packa var det ja, så länge kan ni få lyssna på denna grabb. Blir nästan lite tårögd när jag tänker på att jag ska få se honom live om bara några dagar.

tusen mil

 

 

I mammas levi's

 
 

Ler dumt

Vad har Hanna gjort i helgen? Jobbat. Första jobbhelgen denna sommar men definitivt inte sista. Fine, att jobba midsommar är kanske inte det roligaste men helt ärligt så trivs jag rätt bra ändå. Jag har definitivt haft tuffare sommarkneg. Så tänk positivt, jag har ett jobb och det är dessutom helt ok! Att hänga med äldre hela dagarna har sina guldstunderna helt klart.

shit va jag hade drömmar

Jag är helt såld på Timbuk's nya album och denna låten är heeelt fantastisk. Lyssna lyssna lyssna och kolla videon, så fin.

that's what friends are for

Jag vill bara få ur mig att jag har så himla många fantastiska människor i mitt liv och att jag är så grymt tacksam. Tänk att få vara vän med så många coola, kompetenta, omtänksamma och roliga individer. Alltså så mycket kärlek.

finns det något bättre än sena sommarnätterkloka barn


sjung om studenten

Så himla många fina som tagit studenten detta året. Jag tror att jag åtminstone firat 8 stycken och jag har varit alldeles för dålig på att ta bilder på dem men här får ni en fin en på fantastiska Veronika som sprang ut igår. Man säger ofta att man är som "syskon" i sin relation till varandra men när det gäller Veronika och mig så är det inget vi bara säger. Det är verkligen så. Vi bråkar, vi skrattar, vi gråter och vi delar det allra mesta i livet. Jag önskar henne och alla andra studenter all lycka och välgång i livet. Hurra hurra hurra!

förstör

 
 

morfar 65 år

För att fira Morfars 65 år fyllda grillade vi allesammans ute i fäladen för några helger sedan. En av jordens vackraste platser ute hos Mormor och Morfar. Jag hade för en gångs skull kameran med mig, det blev några bilder på småkusinerna såklart och även en på morfar i sin brassestol som han knappt lämnade under hela dagen. Varför röra på sig om en inte behöver liksom.

Furuboda

Spontant strandhäng med dessa två och Hanna kom förbi senare också. Bästa picknick-korgen hade vi med oss och lät timmarna passera lite för fort så det blev stressigt iväg till Vewes sommarshow men så blir det ibland. Så glad att Ebba är hemma från Uppsala i sommar.

under löven

På sommaren är vår trädgård min absoluta favoritplats, min fristad. Hur hektiskt livet än blir är vår trädgård alltid lika vacker och rogivande. Jag vet, jag låter som en 40plusare mitt i livet men så får det va tänker jag. Pappa kom hem om i förmiddags och vi drack kaffe i lilla grottan, Daffy gjorde oss också sällskap (svarta klumpen vid pappas fötter).

Det här var min klass


Första terminen på universitetet avklarad och den har gått så sjukt fort. Det har helt klart varit en rolig vår och så många nya människor en har fått lära känna. Mina förhoppningar är dock att det blir en ännu bättre höst men först sommar.

RSS 2.0