här är livet bekymmerslöst


och så gjorde jag det

Inlägget jag refererar till handlar om livet i Oslo hösten 2013. Jag skrev det mest otänkbara trodde jag. Att om ett år från då, när min första termin drog igång, vara på andra sidan jorden. Den 12e februari 2015 flög jag till Bangkok. Nu nästan 10v senare är jag i Indonesien.

be still and know that


och så fyllde jag 21

Och lika glad för det är jag. Läste igenom min dagbok som jag skriver under resan häromdan, jag citerar - "Mer än såhär kan jag inte önska mig av livet, det vore smaklöst girigt".

days of borneo


aldrig yngre än såhär, vill samla alla dagarna


där de bygger husen på vattnet

Har chillat på ön Mabul de senaste dagarna. Sovit, ätit, snorklat, spelat spel and repeat. Vi fick se ett helt fantastiskt korallrev med hur coola fiskar som helst. Oförskämt många sköldpaddor, de är så himla fina. Och dessutom en valhaj. Vår guide blev helt till sig, han hade sett en i hela sitt dykarliv och det hade totalt synts till tre valhajar runt Mabul. Vi som bara var ute på en liten snorkeltur, ibland ska en minsann ha tur. Nu är vi påväg vidare igen, nästa ställe, nästa plats att upptäcka.

flyger vidare, börjar nästa kapitel

Käkar flygplatsfrulle. Typ det dyraste vi har gjort här i Vietnam. Idag flyger vi Hanoi - Kota Kinabalu med mellanlandning i Kuala Lumpur. Känns skönt att slippa 8h bussresor som omväxling.

en bild på ingenting från en balkong i hanoi

är konstant skitig. har fått birkenbränna. köpt en blommig kjol. längtar lite hem till toapapper och varma duschar. drömmer om att äta något annat än vitt bröd till frulle. men har det faktiskt himla gött ändå.

RSS 2.0