Drar vidare
strandhäng osv


De två senaste dagarna har bestått av strandhäng i dess största bekymmerslöshet. Vi har dock tagit oss till två olika stränder på ön och idag var vi på Klong Prao (se ovan). Så lugnt och härligt. Imorgon ska vi dock försöka ta oss ut till djungeln, får se hur det går! Hela ön Koh Chang består typ av djungel och största delen är en nationalpark. Här är alltså ganska vackert på sina ställen. 

ThailandOne night in Bangkok och nu har vi (efter 7h buss och 1h båt) hittat till ön Koh Chang, som ska betyda elefantön. Thailand är so far inte vårt favoritland direkt men nu är vi tydligen här. Coolt.

får jag fresta


Ikväll har det känts lite som en lördagskväll. Hela familjen var samlad runt middagsbordet och satt kvar längre än vanligt. Det bjöds på pressad potatis och pestogratinerad laxfilé och jag njöt av varje tugga. Sen blev det såklart efterrätt, chokladmousse med extra allt. "Någon som fyller år?" undrar du säkert nu. Men icke, det är den traditionsenliga avskedsmiddagen. Imorgon går flyget till Bangkok och Sydostasien och jag tänkte inte komma hem förrän om sisådär 3 månader.

att klippa lugg är alltid en bra idé tills den ska växa ut
if i had a million dollars

 

a little party never killed nobody


Ingrid fyllde 20 och ställde till med fest, tema exotiskt. Kul kväll.

kanske är det idiotiskt av mig


Lagom ambitiösa selfies medan jag väntade på att ta tåget (som jag såklart missade) till Malmö och mina favoriter David och Gabbe. Det är många som en ska hinna krama nu.

något för garderoben

 
 

En helt vanlig måndag

Som de flesta andra dagar sen jag slutade plugga har jag jobbat. Jag har också varit väldigt huslig och lagat både mat och efterrätt. Brorsan tjatade sig till en kladdkaka och jag upptäckte alldeles för sent att kakoan var slut. Jag fick improvisera och det blev en del skeptiska kommentarer men den gick tydlingen att äta ändå. Och då bör det tilläggas att vi var bara tre personer som åt.
Till middagen letade jag efter créme fraiche i kylen och hittade en som gick ut den 24e januari, jag tänkte att det är väl bara den 29e idag men frågade brorsan för säkerhetsskäl. "Det är den andre februari, du får nog slänga den." Shit pommes, där stod jag framför kylen och insåg att det är februari för sjutton och om 10dagar flyger jag till Bangkok. Det var ju sjukt.

RSS 2.0