sådana där sammanträffanden

Ersättningsbuss hem mitt i natten och såklart skulle han också med den bussen. Han satte sig mittemot oss. Vi pratade och jag tänkte mest "Gash vad snygg han är!"

preparing for lonely

I've heard so many promises that I'm finding words hard to believe. I am okay but I've got scars and deep down inside I'm afriad of falling back. Falling back into being worthless. But most of all I'm afraid I'll never fall in love, never ever.....

.

gräver ner mig, tänker aldrig komma upp
lever mig in i musiken, som om det var mig de sjöng om
det kommer kvällar som den här ibland
då jag tillåter mig att sjunka lågt
känna mig ensam, vara nära till tårar
och drömma om en annan tid, en annan plats

tänk om jag blir sån

skrik och dåligt humör, låt mig inte bli som hon
fnys och irritation, låt mig inte bli som han
hårda ord som ekar i väggarna
jag har lärt mig att hantera
har lärt mig att stänga av
pluggar in hörlurarna och fantiserar mig bort
till en fristad där det är harmoni
där det bara är jag och katten som inte finns
spelar en gammal skiva där jag kan alla låtar
men jag är rädd för att ha blivit infiltrerad
ha blivit markerad, påverkad och omedvetet målad
till allt det jag absolut inte vill bli
alla egenskaper som finns i mina gener, allt det där jag jämt har sagt
"sådär ska jag aldrig bli"
tänk om jag blir, precis så
bäst om jag lever själv
jag och katten

just so you know, who ever you are

You don't have to understand every word I say, you don't have to know my every way, you don't have to get me. But you will have to accept me. You have to have patience and really love me, because I'm not easy if you come real close. I write random texts about someting that just crossed my mind and I send them away without giving a second thought. I do things right out of the blue if I just get the feeling that I want to. I can cry rivers and laugh until my stomach hurts. I will probably reject you several times even if you'd be the one I wanted the most. And I wont let you get inside my walls without struggle but once you're in, I'll give you everything. But I'll frequently remind you that you could have found someone much better than me. I will be a mess, just so you know who ever you are.

en helt vanlig dag

idag har jag andats i arton år, jahapp.

arton

lite av ångesten jag hade som barn sköljde över mig sekunderna efter nollslaget. 18 år. vuxen. allt det där jag aldrig ville bli, vuxen. jag såg resten av mitt liv passera, alla år som jag ännu inte upplevt. alla år som vuxen. jag kan lätt få panik nu igen men om jag tar några djupa andetag och bara accepterar. jag är 18 år. här är mitt liv och här är jag. det här är min situation. igår hade jag rättigheter idag har jag skyldigheter. life goes on.

if i could make one wish for my own life

i would like to fall in love...

hursomhelst så saknar jag dig nu

Jag tänker på dig ofta numera. Som om allt kommer tillbaka. Den där sommaren spelas som en gammal film mot pannbenet. Alla sena nätter och kvällspromenader i ett öde Lund. Den där glassen du bjöd mig på med chokladsås som smakade päronglass. Skratten som ekade mot husen.
På klassåterträffen sa han "Hanna du har ju skaffat pojkvän!" och du tittade ner i bordet som om du försökte spela oberörd. Du slutade höra av dig och jag träffade någon annan, det tog slut för längesen nu och plötsligt är du som håller mig vaken om nätterna igen. När Melissa Horn sjunger "Du är nog den som jag borde vara hos" är det dig hon sjunger om, du är nog den som jag borde vara hos. Det blev aldrig någonting mellan oss den där sommaren men det var heller aldrig ingenting. Där fanns spänning och outtalade ord, fjärilar i magen och attraktion. Vi kom närmre och närmre men plötsligt började sommaren ta slut och jag skulle resa bort. Det var då du försvann, som om du tänkte om. Det fanns något som höll oss isär, olikheter. Måhända att jag romantiserar ihop det hela såhär i efterhand men det var något med dig som alltid fick mig att le. Anledningen till att du spökar i mitt inre är kanske bara för att jag känner mig ensam. De var övertygade om att vi skulle vara ett par innan sommaren var slut, det blev aldrig så och kanske har vi haft vår chans. Det var då eller aldrig. Hursomhelst så saknar jag dig nu.

.

De hör av sig när de har en fråga, behöver hjälp eller känner sig ensamma. De säger att de bryr sig. Att de tycker om mig. De säger att jag är bra, att de aldrig kommer försvinna. Men när jag känner mig ensam, behöver hjälp eller har en fråga då finns det oftast något roligare att göra än att svara Hanna. För Hanna finns alltid där. Hanna kan jag prata med någon annan gång. Jag undrar om jag någon gång kommer bli den där andra tjejen. Inte hon som alltid varit kompisen, inte hon som "har bättre koll på mig än vad jag själv har", inte hon som alltid svarar, inte hon som kan vänta.

jag är flickan som aldrig går och lägger sig

Sitter uppe och ser timmarna passera. De säger att man behöver sömn men jag klarar mig ändå. De frågar vad jag gör. Inget vettigt egentligen. Ikväll pratar jag inte ens med någon. Bara sitter. Bloggar, redigerar bilder. Kollar tumblr, kollar tumblr, kollar bloggar, kollar tumblr, kolla tumblr, facebook, tumblr, tumblr. Jag tog en fin bild idag, det får mig att vilja fotografera ännu mer. Har alltid velat det men sådana här tillfällen tänder gnistan. Jag vill bli bra på att blogga, skriva intressanta saker, ta fina bilder och klä mig snyggt. Jag tror jag spårar ur nu, var ju inte det här jag började skriva om. Juste, sova. Godnatt.

RSS 2.0