if only you could have given me something

And now you're gone. We will probably never meet again but your face is printed as a memorie in my head just like a picture on a white sheet. It was nothing but still something anyhow now it's over. I just wish you would have given me something more than just "what could have been".

Hej Gud

Jag är med dig nu, föralltid.


likgiltig

Har letat efter rätt ord att beskriva mitt sinnestillstånd men har inte hittat det. Förrän nu. Ordet bara dök upp sådär helt plötsligt "likgiltig". Det är precis vad jag är. Ibland väger jag till och med över mot irritation, frustration och uppgivenhet när jag hör folk prata om det eller när jag läser om det. Tro. Gud. Jesus. Kristendom. Jag har inte varit i kyrkan på ett tag nu och min bibel ligger mest och dammar. Jag ber en kort bön varje kväll men har svårt för att hålla fokus. Jag bara mumlar rakt ut i luften. Det är nästan som om jag inte vore kristen. Kanske är jag otacksam men jag har svårt för att hålla Guds ord när detkänns såhär tomt. När hans närvaro är lika frånvarande som allt annat jag önskar mig. Men han är närvarande, alltid även om du inte känner det...ja jag vet. Jag vet allt det där. Jag lever som kristen på rutiner just nu, för jag vet allt. Jag bara tror inte, för tillfället.

att låta någon leva med mig skulle vara egoistiskt


.

det har sagts att jag förtjänar mer
men ibland undrar jag vilken del av mig det är dom ser

låt det va som i en film

Det känns för bra för att vara sant så jag tror inte på det men ikväll går jag i alla fall och lägger mig med ett leende på läpparna och några fjärilar i magen.

kan inte fatta hur du gör

Du har tappat lite av mystiken, blir inte lika varm när jag ser dig längre. Du hälsar och jag ler. Men jag märker att entusiasmen minskar när du är bland folk. Jag är inte lika snygg, inte lika cool, inte lika bra. Kan inte fatta varför du har fångat min blick såhär, så fort du är i närheten kan jag inte låta bli att snegla. Känns bra att du flyttar snart så jag kan återfå fokus.

RSS 2.0