tjockehelg

Min helg har varit helt okej.
I fredags åkte vi hem till framor o farfar för att fira farfar. Rena tårt och kakkalaset. Rullade nästan därifrån ;)
Lördagen började med en vanlig skoldag , öppet hus för föräldrar och blivande sjuor. Segt är nog ordet som beskriver det bäst.
Direkt efter skolan stack jag och en kompis in till nova. Eftersom vi var grymt hungriga käkade vi chicken noudles på wookkitchen såklart, alltid lika gott! Gick runt i alla affärerna och köpte oss varsin chokladmilkshake, yummi!
Vi avslutade naturligtvis novaturen med skopunkten! Det blev ett par skor, hahaa I löööve shoes!
På stationen fick vi sen stå och vänta på tåget i hela 40 min! GRRH!! Ibland blir man bara så sjukt trött på det här vädret, skånetrafiken och snön!! Vi köpte drickyoghurt medans vi väntade som jag slukade med detsamma.
Väl framme i vår lilla by gick vi till ica och köpte glass och chokladsås för att sedan dra hem till en kompis och ha myskväll med Girlsen. Där bjöds det på chips, godis, choklad, glass och åter chips. Vi tittade på the stepfather rätt okej film. Men en riktig tjockedag blev det.
Idag, söndag, har jag bara varit hemma och skall förbli det hade jag tänkt, är ritigt trött.
Men en sak jag måste göra är fixa mitt gymnasieval det ska vara bekräftat imorgon. PANIK!
Nä inte riktigt jag vet vart jag ska söka, tror jag.....
puss!


senapen och tanthuset

Nej senaten och reprensentanthuset ska det ju va! Pluggat på USA:s politik större delen av eftermiddagen, lagom roande. MEN har varit på friskis och svettis med mamsen precis och stutsat runder. Riktigt skönt att röra på sej! Min träningsvärk som jag lidit av sen i onsdags kommer jag nog inte bli av med på ett tag ^^  men det är det väl värt. Det bevisar ju att jag faktiskt har lite muskler där nånstans :P Nu njuter jag av årets första semla ska sedan plugga lite till på senapen och tanthuset, engelska och sedan lite matematik.
Imorgon är det helg, wonderful!

peace out :*


flanell

Blev så glad när mamsen rotade fram en gammal oversize-flanellskjorta ur garderoben.
- Den tar jag! :D  sa jag direkt. I och med att mamma hade när hon var ung, 80/90-talet nån gång, så är det ju ingen som har en sådan nu, inte likadan iaf. Jag gillar att ha lite udda grejer som ingen annan har. Personligt liksom ;) och alldeles gratis i det här fallet!  Me like big time!

Me not like den avskyvärda träningsvärk jag har haft i benen hela dagen, förstod plötsligt hur sjukt otränad jag är. Pinsamt Hanna, pinsamt! Får nog ta tag i det där med träning. Eller rättare sagt jag måste! eftersom jag har tackat ja till att spela med några tjejer på beachandbollen i sommar dock i motion-gruppen men ändå! Beachhandboll - Me like!  hahaa om ni får tillfälle att spela det nån gång så, Go for it!


besviken

Visst var jag förberedd på att dassbiblarna skulle förstöras men det känns ändå surt att se folk stå och spela fotboll med en bibel i korridoren och sedan riva ut sidorna och sedan sparka på den lite till. Jag förstår inte hur dom orkar, jag menar om jag hade sett en bok/tidning på dassen i skolan hade jag antingen inte brytt eller bara bläddrat lite i den för att se vad det var och sedan hänga tillbaka den. Men vi är ju alla olika.
Dagen har annars varit som andra, hade friendsmöte men annars as usual.
Nu har pappa precis åkt och lämnat mej ensam hemma med direktiv om att ha en köttfärslimpa klar kl18 :O . Hur ska jag klara detta? Allting går utom småglin och tennsoldater har jag en kär vän som brukar säga, får väl försöka tro henne.
Med lite Johnny Cash och en lättläst receptbok ska det nog gå vägen hoppas jag ;)
Ha det BÄST!

dassbibeln !

Idag har min lilla Ny Generation-grupp hängt upp biblar på skolans toaletter. Vi hade några biblar på lager som vi inte riktigt visste vad vi skulle göra med, så tänkte vi att dassen dom använder vi ju alla så varför inte hänga upp dom där :D
Så det gjorde vi idag. Jag har redan sett en bibel flyga genom skolans korridorer tillsammans med en snöboll och sedan kastas i papperskorgen -.- . Inte jätte peppande precis men nu har vi hängt upp dom iaf, Let God do the rest! :) All we can do is pray .
Ha det finfint

Girlsen <3

http://www.youtube.com/watch?v=og-7gG1x-2c

Vi skulle göra ett projekt på engelskan i skolan. Jag och några av tjejerna från Girlsen, alltså vårt lilla tjejgäng i skolan, bestämde oss för att skriva om Spice Girls. Resultatet ser ni på länken, check it out! :D


fredag, PEPP

Black and White party i malmö vart det idag, kalasgött! Bra musik, snacks och härligt folk! Me lika :D
Åkte dit med några från gänget, jag insåg plötsligt hur grymt mycket jag saknat dom under lovet. Alla har varit bortresda och vi har inte varit hemma samtidigt. Så det var härligt att träffa dom igen.
Imorgon blir det den årliga släktträffen,  har planer på att smita iväg efter maten till en poolare. Får se hur det blir med det. På söndag kanske det bär av till malmö igen på konsert med Kalle Christanson, i United. Har inte bestämt mej än. Men helgen kommer inte att bli händelselös iaf, det ska jag se till!
Ha det superbäst!

nojjor

Det fanns en tid då jag inte oroade mej det minsta om dubbelhakan, de stora fötterna, breda höfterna, små brösten, bullkinderna, tråkiga ögonen, tjocka fingrarna, feta låren, fula vaderna, breda axlarna, tjocka armarna. Listan kan göras lång. Överdrift? Förmodligen, eftersom alla nojjor som alla andra har oftast är överdrivna är väl mina också det. Och jag vet att det är så idiotiskt att bry sej om lite skavanker här och var, jag menar vem är perfekt?
Dom flesta av oss har vi våra komplex som ingen annan tänker på enbart vi själva. Jag har också själv alltid sagt att det är insidan som räknas. Jag bryr mej inte så mycket om hur andra ser ut, jag har väldigt svårt för att säga att någon är ful. Jag tycker inte att det finns fula människor, vem är jag att avgöra vem som är snygg och ful? Vi är alla Guds skapelser och varför skulle allsmäktige Gud skapa något fult? Just det! Och jag säger inte att jag tycker att jag själv är ful och oftast så lyckas jag inbilla mej själv att jag ser ut som jag gör och att jag duger! Men på senaste tiden har jag börjat jämföra mej för mycket med andra, så löjligt! Jag oroar mej också för det som det just nu pratas väldigt mycket om bland mina vänner. Vem, när och hur man ska gifta sej och träffa Mr/Miss Right osv osv. Kommer jag att hitta någon som inte bryr sej om min fel och brister? Någon som kan leva med mej trots min brist på perfektion? Trots mitt utseende?
Töntigt, fånigt, löjligt, jag vet, jag vet men jag kan inte sluta tänka så men jag antar att jag måste försöka bättra mej eftersom att de här tankarna inte får mej att må bättre och inte någon annan heller för den delen.
Skärp mej!


2010

HA ETT GRYMT GOTT NYTT ÅR!!

Jag har haft världens bästa nyår uppe i jönköping på Unite10. Grymma talare, massa Gud, härliga vänner, mycket folk över 1000 pers. ÅÅh så BRA!
checka bilderna på http://www.palle.se/ unite10


RSS 2.0