it's always there, reminding me of something once so different


Jaa då var det dags att packa igen, vid det här laget så vet ni väl vilken problematik det innebär för mig. Grejen är den att jag om sådär 3 timmar måste bege mig mot Bosarp. Dags för årets läger! Det betyder att jag har 3 timmar på mig att packa, duscha, byta om, jag sitter fortfarande i pyjamas för tusan! Och så ser jag lite ut som ett mumintroll, haha! Men jag är ganska glad för jag hade en väldans trevlig kväll på Helsingborgs festivalen igår, fina tjajor, rix fm, von benzo, bugga med främlingar och så lite regn. För er som inte har några planer ikväll så spelar Petter, jag hade garanterat varit där om inte lägret dykt upp. Oj juste PACKNINGEN! Jag har inte ens plockat fram resväskan -.- jaja vi hörs om fem dagar!
PUSS!

it's not just a game


titta Josse sover, haha naw lilla tösabiten somnar alltid!
En kväll hos Martinsson. Kubb går inte att spela, och det här med att man spelar för att det är kul BULLSHIT! Man spelar för att vinna. Att vi sen körde killar mot tjejer gör ju inte saken bättre, rivaliteten bara tar över helt! Vi tjejer ledde faktiskt men smidig som jag är råkade jag träffa kungen innan alla killarnas pinnar var nere, you know what that means......Det andra laget vinner. Det sved i mitt hjärta måste jag säga. Annars var kvällen väldans trevlig!
pussss

when the rain finally stops pouring there's no other place I'd rather be


Regnet det bara öser ner men en dags uppehåll fick vi, YIPPI! Detta skulle naturligtvis utnyttjas så min lilla familj packade strandväskorna och körde till Haväng såklart. Vattnet var iskallt som det alltid är på den sidan men jag älskar ändå det stället. Går inte en sommar utan att vi åker dit.

pray for norway


saturday night fever


you don't know me just because you know my date of birth, I'm more complicated than that


blus loppis skärp H&M jeans Only

early morning while the city sleeps


Hade som sagt lovat följa med Ebba på loppis i Lund tidigt, tidigt! Jag försov mig. När klockan ringde 06.20 fattade jag ingenting. En stund senare kollade jag på klockan av någon konstig anledning. 06.52! Mitt tåg skulle gå 07.20 från stationen och det tar en kvart att ta sig dit med mopeden. Ibland tror jag faktiskt att jag är superwoman för tro det eller ej men jag hann! Tror dock jag hade Gud på min sida för moppeturen som brukar ta ca 12min gick idag på knappt 9min, buhyaah! Vi tog oss ner till esplanaden och fyndade lite grejer på loppisen. Min loppispremiär och Ebba tyckte jag skötte mig bra, score! När vi fyndat klart satte vi oss på Espresso house och käka frukost. Väldans mysigt! När vi fått krubb i magsäckarna gjorde vi Lund. Gick runder tills klockan slog 13 då vi åkte hem igen. Galet mycket man hinner med om man går upp tidigt. Det var finfint att träffa bästaste Ebba igen, vi hade en del att ta igen så mycket prat blev det. Nu ska jag nog ta mig en tupplur innan jag bör ge mig iväg in till byn för att laga tacos till mina fina ungdomar haha.
pussss

just as simple as that


hahaha jag tyckte dessa bilderna på Alice, Gabbe och Simon var ganska roande men sen är jag ju ganska trött också. Lillebrush, Martinsson och JK var också närvarande och det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt! Kollade på film Missing sen skrattade vi åt Ultimate Survival och diskuterade sedan allt hemskt som hänt i Norge. Ofattbart, går inte att greppa riktigt.
Nej jag borde verkligen sova nu. Ska på Loppis med Ebbish imorgon tidigt, tidigt!
Godnatt!
pusss

so there's more, you just gotta see the whole picture


nej jag har inte bara slappat framför tvn och glott på Friends hela dagen, jag har städat rummet också ;)
och nu bär det av mot stanstorp för film med mina egna friends! Tänkte cykla men vädret är alldeles för opålitligt, oj tiden tickar!
pussss

f.r.i.e.n.d.s


Fick två säsonger i julklapp kände att det var dags att se dom. Så idag kollade jag klart på säsong åtta och första disken på säsong nio är avklarat. Jag är stolt! Om det är någon serie jag skulle vilja leva i så är det denna! Helt underbar! De får mig alltid att skratta, varje gång. And you know what they say, ett gott skratt för länger livet ;)
pusss

a monkey needs to dance so do you


Jag är jättesur för att himlen inte är sådär blå och för att solen gömmer sig bakom de där gråa molnen, moget!
Jag som vill ligga på stranden och steka, suck. Så nu sitter jag bara här och häckar. Klinkade på keyborden innan och sjöng så det ekade i hela huset men mina pianokunskaper är ganska begränsade så jag tröttnade snabbt. Väntar på att cattyz ska måla klart sina staket och hopphinder så att jag kan tvinga henne att åka och bada med mig. Får se hur det går, ny lyssnar jag på Johnny Cash. Det gör det hela lite bättre. Näe kanske ska försöka ut och springa medans det faktiskt är uppehåll.
pussss

sometimes I forget, then you remind me again and it all becomes so clear. You're by my side, forever


let it shine on me, let me be a part of it


Ramlösa station

take pictures while your young and believe that your smile can stop the world for at least one second


I måndags efter jobbet åkte jag upp till Helsingborg för att umgås med två blåögda blondiner, väldigt trevliga sådana! Stannade där ett helt dygn och hade bara sådär riktigt roligt. Måndagskväll följde jag med och spelade fotboll med deras ungdomsgäng, i regnet! Sommarregn är ganska gött faktiskt. På tisdagen hade solen en bra dag och sken hela dagen så att intruducera Råå vallar för mig var ett måste. Om jag fattat det rätt är det ett av deras favoritställen, vilket är förståeligt. Jag älskar havet! Bilderna är självklart därifrån. Eftersom jag är lite efter har Malin och Jessica redan skrivit allt på sina bloggar, känner mig som en copycat haha! Men jag måste poängtera att jag verkligen trivs i deras sällskap, så sjukt goa tjejer! och tänka sig, för ett år sedan hade jag knappt sagt hej till dom. Nu umgås vi som om vi alltid har gjort det, sweet!
pussss
p.s. inlägget "Confessions by Gabbe" är självklart skrivet av the two blondes.....d.s.

CONFESSION BY GABBE

Hej detta är Gabriel som skriver. Tänkte erkänna en ganska stor sak idag. Jag vill att alla ska få veta.
Jo som ni kanske vet har jag känt Hanna i hela mitt liv och alltid betraktat henne som en god syster.
Men sanningen är den att alla tjejer jag haft har bara varit en täckmantel av min kärlek till dig Hanna.
Jag skiter totalt i vad alla tycker och tänker om mig nu, men här är en bild jag gjorde, jag är stolt över vår
vackra bebis. Jag hoppas vi får en fin framtid tillsammans! Vill du bli tillsammans med mig? Jag tycker om dig!
Btw... jag var snyggast i skjortan! ;)
/Din beundrare

when it's raining outside


Drog in till kyrkan med några sköna filurer för att kolla på film och mysa, svårt att göra något annat i detta skitväder. Sjukt gött att ha fri tillgång till kyrklokalen för där finns en projektor, en stor vit vägg och feta högtalare! Som bio typ fast gratis, amen! Source Code fick det bli, och jag gillade den! Hängde inte riktigt med i allt men den var bra! Bjuder på två bilder på Nisse och hans berömda urringning. Killen är störd men vi gillar honom! Nu måste jag sova imorgon väntar nya äventyr och jobb!
pussss

hard as steal, but if you do it right I might just start melting


svart t-shirt Only skjorta pappas gamla örhängen present från Girlsen köpt på H&M svarta converse

life is better with friends



Några bilder från gårdagens kalasande. Jag och Emmaklämma firade våra födelsedagar, bättre sent än aldrig right ;) Vi bjöd på grillat kött, grillspett, grillade majskolvar, klyftpotatis och en massa vattenmelon. MUMS! Vi har en massa restar i kylen så jag ska nog kalasa lite på det snart mohahaha. Till efterrätt blev det först grillad banan med choklad och efter den lilla tipsrundan hallon och passionscheesecake. Vi hade gjort allt själva, måste säga att jag är ganska stolt över oss. Det blev en ganska fin kväll ändå. Tyvärr var inte alla Girlsen närvarande, saknade Moa som befinner sig i staterna och Annapanna som är på Öland. Hoppas på att kunna återsamla alla innan skolan drar igång igen det borde ju gå! Härligt att hålla kontakt med grundskolefriendsen ju!
pussss

goodmorning beautiful


eller ja Goodday awful hade väl varit mer passande egentligen haha. Alla töserna har lämnat området, all disk har blivit diskat och återfått sina platser i skåpen och jag är lagom pigg. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Ligger i soffan framför tvn, tror att jag kollar på fab 5 inte riktigt säker. Kvällen igår blev lyckad så jag kan slappna av. Har absolut nada planer för den här söndagen. Jag tror att jag behöver relaxa litegrann, somliga säger att det kan vara bra att göra det ibland. Resten av familjen är i Åhus och hejar på lillebrush som spelar handboll så jag har total lugn och ro här hemma. Ganska skönt. Hoppas ni har en riktigt fin söndag!
pusssss

and so it goes on, day by day


Då vart det slut. Inget nytt från Hogwarts att se fram emot. *snyft* Men filmen var riktigt bra! Fast jag tycker ju alla HP-filmerna är grymma i och för sig. Dock tyckte jag att slutet var lite dåligt gjort, jag hade sett framemot det så himla mycket så jag blev lite besviken menmen jag ska inte skriva för mycket om filmen med tanke på er som ännu inte sett den. Det var däremot härligt att få spendera lite tid men några av tjejerna från högstadiegänget, vi träffas alldeles för sällan numera enligt mig. Men det blir väl så antar jag, det händer så mycket runt omkring. Nej nu har lilla söta Emma somnat borta på soffan ska inte sitta här och knappra mer. Känns dumt och störa hennes sömn, har dessutom mycket att stå i under morgondagen!
pusssss

lägg ett ägg som är stort och vitt, lägg ett ägg som är bara ditt


Hanna och Emma bakar kaka och kände för att ha lite passande bakgrundsmusik, vad skulle då vara bättre än Galenskaparna som sjunger om ägg? Inget, nä juste!


all good things come to an end


Dom har växt upp, jag har växt upp. Alla böckerna är publicerade och lästa. Alla filmerna är nu utgivna och sista delen ska ses ikväll. Blandade känslor, jag har längtat galet mycket efter denna filmen men nu är allt slut liksom. Det är sorgligt. Jag tillhör lite av en Harry Potter-generation. När jag var yngre hade jag en mapp på datorn full med bilder på Ron och Hermione. Samlade på dom. Jag tyckte dom var så söta ihop och gick bara och väntade på att de skulle bli ett par. Dom tog tid på sig minsann! Fast egentligen hade jag en liten crush på Ron, det är något med rödhåriga killar, det är något med Ronald Weasly! Haha! Jag är taggad inför att se den ikväll med Girlsen, alla säger att den är riktigt bra så jag hoppas sista delen lever upp till mina förväntningar!

sometimes you realize that you've forgotten what you once had and then it hits you, hits you hard


Vart och hälsade på hos Malin, evigheter sedan sist. Kändes lite underligt att åka dit men det var sjukt gött att få träffa henne igen. Vi gjorde typ inget vettigt alls käkade och pratade och pratade och pratade. Så härligt! Tittade såklart lite på Centralskolan och Robins Zlatan. Finns det något roligare? Knappast!
"man ska aldrig be om ursäkt!"
"men om man spiller kaffe på någons vita lakan, eller trampar ihjäl någons sniglar påväg hem, då kan säga förlåt...........förlåt malin...."

Det är gött hur pass bra kompisar vi blivit på knappt ett år, lite galet faktiskt med tanke på vilka fördomar vi hade om varandra innan haha så töntigt egentligen. Men jag hade en riktigt riktigt trevlig eftermiddag/kväll, din tur att komma hit nästa gång! för jag vet att du läser mohaha!
pusssss

all she ever dreamed of was to become someone beautiful not just in looks but also in being


pardon the way I stare, there's nothing else to compare




Jag har precis avnjutit en tallrik med glass och jordgubbar och en kopp kaffe, vardagslyx! Lyssnar på Tingsek så underbar! Jag älskar hans tolkning av Can't take my eyes of you, tryck på play ovan och lyssna på sann örongodis. Försöker hitta ackorden han använder men utan framgång och jag är fruktansvärt dålig på att planka låtar så jag har letat upp Four Seasons version. Gör min egen tolkning av den istället. Haha låter hemskt men jag ska lära mig det här med att spela gitarr, JAG SKA! Sådär har jag i och för sig sagt i 3år nu, det går sakta sakta sakta men säkert framåt. Återgår nu till spelandet,
pussss

been down this lane so many times before and i told myself I would do it no more


Sitter i min gamla klasströja och myser. Sjukt skön är den! Vädret är inget roligt alls och jag är jätteförkyld. Grrrreat! Försöker just nu skriva ihop en ordentlig handelslista för jag och Emmish drar snart iväg till City Gross, ossa ossa! Harry Potter premiär idag och jag ska inte se den, fett illa gorilla! Vet inte om man ska skratta eller gråta till att sista filmen nu har släppts, nu äre sluuuut. *snyftar* Man har ju växt upp tillsammans med Dumbledore's armé litegrann. Läst alla böckerna, sett alla filmerna. Förrutom den sista såklart. Den ska ses på fredag med Girlsen! I've got high hopes! Nej nu ska leta upp ett par strumpor, skriva klart listan och sen iväg till CG.
Ha en meningsfull dag!
pusssss

a day without laughter is a day wasted


Ojojoj idag har jag varit duktig. Jobbat en timme extra, kunde ju inte lämna jobbet halvklart. Dock har det resulterat i att ryggen värker, har oljat trädäck i några timmar. Skulle egentligen till Lomma med några fina kompisar men jag har liksom ingen ork i kroppen, är väl fortfarande helt slut efter Gullbranna eller nått. När jag kom hem upptäckte jag att huset behövdes städas, så jag har dammsugat litegrann men eftersom jag har tagit i sönder dammsugaren gick det inte så bra...den sög typ upp sig själv till slut. suck. Huset är lite renare iaf men jag är fortfarande lika seg.Kanske ska sova en stund. Nic kommer hit senare med lite film och ska försöka muntra upp mig därav fina bilden. Haha ha en fin dag allesammans!
pussss

i was born too late into a world that doesn't care


weheartit

Såg filmen An Education idag i min ensamhet, det är lite wow-varning eftersom jag aldrig kollar på film själv. Helt okej film faktiskt, såg den mest för att jag hört att kläderna skulle vara underbara. Jag blev icke besviken! Så underbara söta klänningar, snygga frisyrer och stiliga kostymer! Varför levde man inte under 60-talet istället, så snyggt!

less than perfect


so i've got all theese things inside of me but I got no time for dealing with things, no time for me


Klev ur sängen 15.26 idag och det är inte alls riktigt okej. Ganska förståeligt kanske eftersom att jag under hela helgen sovit ungefär så mycket som man borde sova på en natt. Men ändå, jag har aldrig sovit så länge tidigare, galet. Måste ju erkänna att jag var grymt hungrig när jag gick upp men hade ingen ork eller lust till att göra något. Värmde en billys pan pizza och satte mig framför smallville. Laddade sen upp de sista bilderna från GF på facebook och det är typ vad jag har gjort idag. Känt mig som en zombie. That's kind of it.
pussss

jesus loves electro @GF


friday I'm in love

Glimtar från fredagens GF. Leeland konsert, sockervadd, uplugged i OSbygrabbarnas förtält, partey i osbygrabbarnas husvagn, förfest utanför Jesus Loves Electro's stuga med Andreas Wijks Jönköpinggäng, mer konserter med Downhere och Jesus Loves Electro. Fler bilder kommer på tha facebook ;)




skulle vilja bli någon annan, tack



ey, lyssna!

forever I am saved


vewes bild eftersom det är den enda bilden hela gänget är med på

Ja då var vi hemma igen, sitter än en gång i min svarta lilla soffa med datorn i knäet. Redigerar bilder från årets Gullbranna festival och lovar att bjuda på några inom kort. Måste säga att standarn på musiken var HÖG iår, riktigt många grymma artister som jag aldrig hört talas om tidigare. Massa med ny musik till mina spotify listor, YEAY! Men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst. Ska bli skönt att få duscha i varmvatten och sova i en riktig säng under helt tak ;)
pussss!

Let's turn it up to ten!


gf förra året

Okey om en kvart lämnar jag hemmet för fyra dagar framöver. Gullbranna festivalen, here we come! Väskan är NÄSTAN färdigpackad. På spotify spelas Kiss – Crazy Crazy Nights PEPPA PEPPAR!  Jaa jag känner mig ganska redo, ska bara borsta tänderna också. Ha det alldeles underbart!
PUSSSSSS!

visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min



jahapp dags att packa igen då, klockan är nu 01.24 och min väska är inte ens nära färdigpackad. Jag drar hemifrån klockan 10 imorgon! ÅRH! Varför kan man inte proppa ner hela garderoben i en liten minibag och sen bara pysa iväg....det hade jag gillat. Jag har iaf skrivit en packlista för att inte glömma något, hatar känslan av att man glömt något. Fast jag är ju faktiskt ganska taggad ändå. Vart ska jag? Jo det ska jag tala om! Jag och gänget ska dra iväg på festival en bit utanför Halmstad, Gullbrannafestivalen. Var där förra året och blev muchos nöjda så nu är det dags igen, YIIHAA! Ush måste sova, får väl packa klart imorgon istället. Uppstigning klockan 8 SENAST!
pussss


and maybe you're gonna be the one that saves me





HÖRBY MARKNAD!
Varje sommar är det Hörby marknad som gäller. Och nej det är ingen liten plutt marknad, gatorna är proppfulla. Leksaksstånd, godisstånd, strumpstånd, ålastånd, läderstånd, fruktstånd, det säljs verkligen allt! Såklart en himla massa maud också! Ni må tycka det här med marknad och hörby är mest bonnigt och patetiskt men jag gillar det. Det hör liksom till, har besökt marknaden varje år så länge jag kan minnas. Jag gillar stämningen, sommar, sommar, sommar! Att sen ha sällskap av några alldeles för fina grabbar är ju bara en enorm bonus, life is good!
pussss

klipp och klistra, se det gnistra




pyssla, pyssla, pyssla! Jag och Emmiz har varit sjukt kreativa idag, haha! Lagom seriösa också, det blev iaf roligare än en facebook-inbjudan sådetså! Hoppas girlsen uppskattar våra små kort (a)

going back in time, wondering how it could get by so fast




på en filt ute i trädgården med finaste Emmaklämma, skulle planera en massa men vi gled iväg på andra saker typ som barndomsminnen istället. Under 11år hinner man med en hel del, vi var galet fantasirika under våra yngre år!  Haha oj vad vi låter gamla nu men sjukt kul att gå igenom elva år av minnen. Härliga tider!

who's gonna save the world tonight, who's gonna bring you back to life


grymt söt musikvideo till en grymt härlig låt, you go Swedish House Mafia!

keep it up, never stop!


Jessicas bild som jag tog mig friheten att redigera lite, hihi

De har länkat en massa filmer till mig under kvällen som dom har spelat in och de fick mig att skratta mer än en gång! Fick mig också att inse hur mycket jag saknar Jessica och Malin som bor i Långtbortistan. Trots vissa omständigheter så är jag sjukt glad över att få ha lärt känna dessa filurer. Det var dock alldeles för längesen vi sågs, blir inte så ofta längre tyvärr. Men snart så!
Kolla gärna in deras gulliga bloggar! Jag läser dom varje dag kan jag meddela, sjukt underbara tjejer! Keep it up girls :)

testing, one two three!

Följ min blogg med Bloglovin


höhö testar bloglovin i brist på annat. Lyssnade för övrigt på Alicia Keys nya album urtrist! Verkligen! så jag bytade bort henne mot Salem, gamla goda Salem! Allt blev genast mycket bättre, I lööööööve him!

something once so good


7min kvar tills affärerna stänger,
mamma: "ska vi snabbt in på Gina?"
hanna: "när vi skiter i det"
mamma: "okej då"
hanna: "eller näe, vi går in!"
inne i affären kommer expediten fram: "vill bara påminna om att vi stänger om 5min"
Jag fick syn på en långklänning bland alla reavaror, hann inte prova den men slog till ändå. Den sitter inte perfekt men kostade bara 99kr så jag är nöjd. Nu har jag fixat outfit till min och Emmas lilla BBQ Seventeen med Girlsen därför ni får nöja er med en sneakpeak så länge ;)


you're the god of this city, you are


Jobbade halva dagen på B&B. Städade rummen efter gästerna, hängde ut tvätt och vattnade blommor och lite sånt. Ganska mysigt sommarjobb. Åkte hem och käkade lunch och tog sedan tåget in till Lundatown för att gå på rean med mamsen och lillebror. Lund är så galet mysigt! Det finns så fina små bakgator och gulliga caféer och grejer, jag älskar Lund! I alla fall på sommaren! Bjuder på två bilder, en på fina Lund och en på nöjd lillebror med munnen full av kanelbulle och cocan i högsta hugg.
pussss

back to the 80's back to soul


fyndade en rosa kjol på rean, endast 30 riksdaler på H&M! I know it's kinda "back to the 80's" men jag gillar't! Annars kan man ju tänka flammingo om man gillar det bättre ;) Resten av grejerna är också införskaffade på H&M förrutom skorna som är mors gamla, vintage ;)

jag vill ha magi i min vardag, bara vanlig magi


weheartit
snartsnartsnartsnart kommer sista delen ut! Gissa vem som längtar? Jagjagjagjagjag! Oj förlåt jag kanske ska förtydliga för er som inte fattar bilden, sista Harry Potter filmen såklart!

would you please clear up your mind cause it's all like a circus and i guess i'm just being naive


Tog tåget med lillbrorsan till United i Malmö där Gabbe och Anevik väntade på oss. Vi gick på deras söndagsmöte, det var nice. Gabbes syrra som är en gammal vän predikade, riktigt roligt att höra faktiskt och duktig var hon! Gud är God var dagens tema och det är han sannerligen jag hoppas du är medveten om det. Efter gudstjänsten åkte vi till en thairesturang, Green Mango, och käkade. Riktigt god mat måste jag säga! Lite starkt, hade en lite eldsvåda i halsen men ack så gott! Hade varken kameran eller mobilen med mig, kändes lite naket haha. Men jag hade en riktigt trevlig kväll, fina killar det dära! Nu borde jag sova, får alldeles för lite av sömn nu för tiden. Illa, sommaren som skulle va till för att vila upp sig, Jag är alltid tröttare efter loven än vad jag är innan, som det kan gå.

raindrops keeps falling on my head, dododoo


genomdränkt av skyfall och ska på snart sätta sig i en biosalong i 2h, vad gör man?
Improviserar!
Fick några konstiga blickar och jag kände mig lite som mr Bean när jag stod där själv under handtorken. De andra kom och skrattade åt mig sen.

now every little second is time and every word seems to rhyme, I follow every word like streetlights


Drog in till Lund med gänget för att gå på Nova. Jag skulle inte handla något bara vara sällskap men det gick ju sådär....köpte en klänning, en kjol och tröja. Det var på rean dock så jag höll lite i pengarna iaf. När vi skulle ta oss från Nova tillbaka in till Lund öste det ner och åskan hängde precis över oss. Coolt! Dock blev vi blöta, mest jag. Mina skor var blöta resten av kvällen sen, ni skulle sett mina fötter när jag tog av skorna sent på natten, SJUKA RUSSIN FÖTTER! Haha! Äckligaste jag sett på länge. Resten av händelseförloppet orkar jag inte förklara så noggrant, vi skrek, bråkade, skrattade, gnällde och till sist åt vi pizza och gick på bio. Ösregn och ingen mat gör oss ungdomar lite griniga uppenbarligen. Dock är vi så pass bra vänner nu i gänget att vi kan bråka och skrika på varandra utan att det förstör vår relation, sweet! Jag orkade inte ta upp kameran och fota men David hade letat upp den när vi satt på tåget så en liten bild får ni iaf, tacka David ;)
pussssss

it's time for you to fly on your on wings

Elinn har packat sina väskor och lämnat boet. Gänget drog till Malmö för att kolla in hennes nya place. Sjukt mysigt! Jag som redan längtade efter att flytta och skaffa egen lya, kan ju inte säga att det blev bättre nu haha! Jaja den tiden kommer.

Trappugången, godkänd!

David inviger med dans!

Popcornen blev svartcorn så Elin försöker få ut röken ur det lilla köket, haha

chilledill in the livingroom!

checking the view

Anevik blev utelåst på balkongen, stackars liten...

lilla söta fröken fräken ifrån fryken

Kom hem 4 imorse efter en skön kväll med gänget, pics kommer sen, vaknade sedan tjugo över nio av att lilla fröken kom in i rummet och sa "Haaannaaa fjukost!" Tur för henne att hon är så söt. Vi testade wecamen, måste ju lära henne allt jag kan! På översta bilden ser man att hon böjer ner huvudet och viftar på ögonbrynen, gissa vem som lärt henne det? Lite övning bara sen kommer killarna falla som furor!
Nu röjjer hon runt bland alla min väskor och upprepar "DEN ÄR MIN!" Känner att jag får nog städa sen.....

they're trying to tell me how to feel but my heart don't take commands trust me I know



kofta
H&M linne H&M skärp gammalt chinos Åhléns skor Skopunkten

goodnight sweetheart


well, vi somnade visst i kyrkan.......

RSS 2.0