gult är inte fult


Idag har vi skippat skolan för att springa runt i gula västar och dirigera bilar på Siesta. På förmiddagen var det ganska folktomt men efter lunch började det fyllas på och det var faktiskt ganska kul att agera parkeringsvakt. Vi har lett mot en massa främlingar och stått på en väg i 8h. Dock var inte regnet lika uppskattat, vi såg ut som en bunt blöta hundar när dagen var slut. Men imorgon är vi helt fria från arbete så då blir det till att njuta av festivalen! Nu är jag trött i både ben och rygg och är sådär härligt utmattad efter en hel dag utomhus. Ska packa väskan och sen krypa ner i sängen. För jag förtjänar minsann en riktigt god natts sömn efter åttatimmars arbetspass!

förra veckan sken solen


Förra veckan sprang vi runt halvnakna och stekte i solen. Köpte lass med glass för 30 kronor på Bjerners och solade i parken. Ebba och Rebecca är förresten supersöta, jag tycker om dom. Sätter guldkant på skoldagarna.

vaniljhjärta


Mamma "...ett hjärta till Hanna för att hon är så duktig.."
Ja jo, ibland. Men för att leva upp till detta lite i alla fall så ska jag inte äta vaniljhjärtat förrän både historian och psykologin är inskickade. Är i princip klar men vågar inte trycka på knappen "skicka", är på nått vis övertygad om att det inte kommer räcka men jag vet inte hur jag ska göra det bättre. Hatar att göra grejer som hela ens betyg hänger på. Bajs.


taggar siesta


....med klubbrabatt på H&M. Två nya linnen, nya brillor och en liten plånka att ha cash i.
Jag är nöjd och Lennon är söt.

and I don't wanna fall in love, with you


Hittade en cover på en av mina favoritlåtar som min nya favvis James Vincent McMorrow gjort. Kan knappast bli bättre.


puss

Jag vet bloggen lider, dålig uppdatering. Förlåt men jag har så sjukt mycket plugg och har inte tid att fixa bilder, skriva texter, det blir bara halvdant och tråkigt. Jag är i och för sig inte särskilt produktiv i mitt pluggande men det blir inte bättre av att jag lägger tid på bloggen. Vi får se när det går uppåt igen. Hoppas ni alla kämpar på nu i slutet av terminen, you can do it you can do it twice!

ifall ni undrar


Blev lite hungrig och det stod ett öppet keso-paket i kylen. Gottegottegottegott.

livsnjutare


// frukost //

// lunch //
Jag måste erkänna att jag älskar att anstränga mig lite extra för att få njuta av livet en stund även om jag är själv. Jag är lite av en livsnjutare, jag lägger gärna 10min extra på att koka det där matvetet för att det är godare än att käka några slöddriga snabbmackaroner. "Man måste få unna sig" är en vanlig fras och det måste man faktiskt så länge det inte påverkar ens hälsa rent för mycket. Livet blir mycket roligare om man deckorerar sin vardag, som att orka skiva tomat till frukostmackan.

put on your best smile, you're only here for a while


Hemmagjord kaffe mocha och spanska, det är min tisdagskväll det! (och samhälle, historia, svenska, engelska, psykologi)
Men jag är ganska glad ändå för de nyinlaggda resultaten på schoolsoft är mycket bra, mycket bra. Varför kunde jag inte presterat så bra hela året? Men näe, sån är inte jag. Lite g här och där, en hel del mvg men mest vg så det är ju där jag hamnar till slut, oftast. But there's more to life than some letters on a piece of paper. Elloooorrr?

chocolate mocha


Älskar mina och Ebbsters små fika stunder. Den här gången skippade vi Madrix och köpte barnsligt gott från starbucks på pressbyrån istället. Vi satte oss på torget bakom ett himmelskt doftande munkstånd, det var torghandel och massa grader varmt. Efter ett tag kom ett tungt regn och svalkade våra upphettade hjässor. Det är skönt att ta en paus i allt plugg och bara umgås, skratta och peppa inför siesta nästa vecka. Ibland måste man unna sig lite guldstunder även om man har ett berg med läxor som väntar där hemma.


it doesn't stop for anybody, time you know


aggressioner



Livet är som en dans på rosor.


gårdagens lunch


En stor fet skagensallad med räkor för endast 55 riksdaler, det du!


when life takes you to places you've never been you have to make choices you've never made and you feel oh so alive


Har haft en helskön eftermiddag med Jecklan i Lund. Vandrat på kullersten, ätit gott på grafitti och druckit milkshake under en magnolia. Här är tre random valda bilder kommer kanske upp fler sen när jag har tid.

solskensregn, fina vänner och ett skruttigt växthus


En väldigt spontan men väldigt väldigt mysig kväll. Det regnade ute så jag pimpade till vårt gamla skruttiga växthus som egentligen bara fungerar som förråd och används till sådana här tillfällen då och då. Men med lite tända ljus och filtar så blev det väldans trevligt. Tycker om att träffa tjejerna från högstadiet och dela livet, drömmar och framtidstankar. På nått sätt har vi ju följt varandra hela vägen och det försöker vi att fortsätta göra. Den här gången var vi dock bara halva skaran men det gjorde inte så mycket.

drömmer om en annan tid, en annan stad där hjärtat har sin lag

Pssst......Ifall du vill får du gärna kika in hannastroem på instagram!
Idag har jag spenderat förmiddagen på second hand med fina vänner, handlat lp-skivor och kaffeburk. Rengjort utemöbler och dammsugat, nu ska jag föröska få lite pluggande gjort. Högen med läxor ger mig panik och illamående, ångest och stress.....sommarlov du är välkommen nu. Har iaf en kväll med finfina flickor och grillat kött att se framemot. pusshaj.

antidepressiva läkemedel

Det allra bästa man kan göra när man känner sig low är att sova och sedan spendera en hel kväll med de man trivs allra bäst med. True words. Godnatt!                                      

stupid is as stupid does


Jahapp då vart det bara jag och killarna som reparerar ventilen kvar i klassrummet. Finns inga ord för att beskriva hur skönt det ska bli att slippa spanskan varje onsdagskväll i trean. Egentligen slutade jag redan klockan elva men jag är fast här framtills kvart i 6. Dumma spanska! Men lite vettigt har jag fått gjort under denna megahåla typ som att dricka chailatte med Ebbster på Madrix, lånat en massa böcker till mitt psykologiarbetet och skapat evenemanget till ungdomskonferensen i augusti. Kom dit det blir göttigt! Nu har jag nästan tagit kål på alla mina håltimmar dags att se över glosorna bara, peace out!

gröna kontraster


En heldag med självstudier den spenderades hemma och jag tog tillfället i akt att lära mig använda min kamera. Idag var jag till och med så duktig att jag använde manuellt fokus. Bilderna är kanske inget att hänga i granen precis men kul är det! Jaa jag kände mig extra konstnärlig i min gamla keps från högstadiet.....

good girl

Igår var en såndär bra dag, inte för att det hända något speciellt utan mest för att jag var duktig. Hade en lång sovmorgon men istället för att sova gick jag upp klockan nio och gjorde havregrynsgröt till frukost. Jag satte mig sedan och pluggade geografi tills det var dags att åka till skolan vid 11-tiden. På eftermiddagen pluggade jag lite till och sprang en runda. Istället för att äta den vanliga kvällsfikan bestående av kakor gjorde jag en smoothie på lättyoghurt, banan och hallon. Det allra märkvärdigaste var när jag gick och la mig 22.30. Det mina vänner händer aldrig! Kanske är det här starten på ett nytt och hälsosammare liv? Vi får väl hoppas det!


all the wonders of the world


Varje gång jag tittar ut genom fönstret är det som att jag upptäcker våren för allra första gången. Jag blir lika chockade och glad varenda gång jag ser vår trädgårds alla färger. Våren är sannerligen det bästa jag vet!

för att det är på riktigt

aftonbladet

E m m a


Fin tjej som förgyllde min lördagskväll. Det tackar vi för!

Godnatt, jag tycker om er!


PUSS!


there must be a higher love

Hanna gör det igen, klantar till det ordentligt så nu lutar det åt en arbetslös sommar. Jag ber en bön om överseende och håller alla tummar om att nästa besked ska vara glädjande. Jag påminns om mitt förinställda lilla blogginlägg jag gjorde igårkväll, "I will be handling all your problems today, I will not need your help", kul att man kan tala till sig själv sådär. Jag hade ingen tanke på det igårkväll, att jag själv skulle behöva just de orden idag. Nu lever jag på tron, ha en fin fredag allesammans!


good morning, beautiful


det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder


Man skulle kanske kunna säga att jag hade dåliga kläder på vägen hem. Ser ut som en blöt hund men jag är glad för det. Har varit en bra dag ändå, trots regnet. Det har faktiskt inte stört mig alls. Jag gillar sådana här dagar då jag bara är Hanna rakt upp och ner. Inte trött, inte arg, inte sur, inte överdrivet glad utan bara Hanna. Inget speciellt liksom. Jag tänkte skriva lite faktiskt, längesen jag satte mig ner och skrev något ordentligt bara för skojs skull. Ha en fortsatt bra dag och glöm inte paraplyet!


i've had enough with tears and i hope my smile makes you feel like a jerk

Regn och hallonmousse på en onsdag. Mysigt värre. Om du vill göra världens enklaste hallonmousse själv så kötta ner lite mascarpone, hallon och florsocker i mixern. Häll gojset i glas och deckorera med lite vad du vill. Jag hackade nougat, mörk choklad, walnötter och toppade med hallon. Mumsigt blev det. Men nu ska jag krypa ner under täcket i tid för en gångs skull och drömma om sommarregn som smattrar försiktigt mot rutan......pusssss                                                                 

redan onsdag


Ola ser ledsen ut. Jag frågar "Hur är det Ola?" Han svarade "Dom har tagit min ananas.." och lite senare hör jag "....och jag gillar inte skinka". Nånstans där inser jag att jag helt har slutat lyssna för nu har Ola pratat färdigt och jag har ingen aning om vad hans poäng var. Någon har tagit hans ananas och han gillar inte skinka. Mitt svar blir något i stil med "Stackars liten". Det borde vara straffbart att vara såhär trött och tankspridd. Fokusera Hanna! Det värsta som finns är ju folk som frågar utan att lyssna på svaren, som tur är var Ola också trött så han skrattade mest.
 


bättre än orginalet


fri som en fågel

Jag vill kasta mig ut i livet. Boka sista minuten och se vart jag hamnar. Åka runt, bo på billiga små vandrarhem och beställa den konstigaste rätten på menyn. Vandra längs stranden tills det blir mörkt. Hyra en bil med löst tak för att kunna känna vinden i håret och sjunga med när favoritlåten spelas på radion. Jag vill möta nya människor, skapa relationer och alltid ha ett hem vart jag än hamnar. Skriva fina texter och låta kameran knäppa bilder på varje sten och hus. Tappa bort känslan för tid och rum. Besöka kyrkor och möta Gud i varje stad. Hänga ett hänglås på varje bro, lämna något efter mig på varje ställe och ta något med mig från varje plats. Sätta kryss efter kryss på världskartan allt eftersom tiden går.

so many different looks in you


one year around, genom mobilen

lyckligt lottad


Måndagen blev helt okej ändå. Lyssnade på en trevlig föreläsning av Blondinbella, vilket blev min enda "lektion" idag. Nicpic fyller 18 år så jag och Linus bestämde oss för att följa med honom hem och baka kladdkaka deluxe. Vi hällde i allt vi kunde hitta och jag rullade sedan hem. Myspys bilderna är från malmö festivalshäng i somras, även om ingenting är som i somras är det ändå trevligt att hänga med grabbarna. Speciella typer men ack så fina. Dessutom har jag spenderat 3h med mamma vid köksbordet och bara pratat om den skrämmande men spännande framtiden. Klockan är snart 11 och jag tänkte börja plugga nu. See yah!

Monday, bloody monday

Nu är jag arg. Riktigt arg. Inställda lektioner och försvunna arbeten är inte bra information efter en sömnlös natt. Dessutom har jag en riktigt bad hairday. BAJS. Bra start på dagen, jao.


driving slow on sunday morning


Helgen har varit ganska stressig med allt farande fram och tillbaka. Så idag fick jag äntligen sova utan att känna att jag hade någon tid att passa. Jag sov till 12.30 och känner mig nu tröttare än tröttast. Snygg morgonfrippa har jag skaffat mig också. Men nu gäller det att ta sig i kragen och få något gjort. Jag har en resväska som ska packas upp, vinterkläder som ska stoppas undan och en hel del läxor att få gjorda. Halva dagen har redan gått och jag har inte prickat av en enda punkt. Hoppsan!


it's not what it looks like


Girls night out. Började kvällen med tårar till filmen The Vow med hunken Channing Tatum. Efter det blev det fika och djupa samtal på Espresso house. När fiket sedan stängde hade vi ingen vidare lust att åka hem så vi var lite spontana. Det är sådana kvällar man minns och ikväll var en sådan kväll. Godnatt.


Kärlek och sånt

Familjen Nyström har fått sitt första barn. Skämtosido vi satt och mös i sängen och upptäckte att det här var ännu en "familjen Nyström-bild". Vi är så sämst men jag tycker om oss ändå.
om du inte riktigt fattar kan du kika in detta inlägget


benalmádena


Hade visning för mamsen idag med alla bilderna från Spanien. Jag tänkte att jag ska vara lite snäll och ge er en liten minivisning också, i typ sämst upplösning men ändå! Resan blev verkligen över förväntan och jag njöt varje sekund.

fångar solkatter


lite Spanien-feeling
Jag inviger min sommarlista på spotify för säsongen och när jag kom hem vid sex-tiden la jag mig ute i trädgården för att låta solen värma mitt ansikte. Min engelsklärare påpekade idag att nu är det minsann bara fem veckor kvar av terminen. Var tog tvåan vägen? Jag må låta gammal men hela detta året har bokstavligen flugit förbi. Sommaren är på g! Men nu har jag faktiskt en hel del läxor att ta tag i så adjöken med er!

tog några bilder på channing häromdan



Eftersom bilderna från spanien dröjer så får ni dräggla lite åt den här snubben så länge.


gött å leva


Här bryts inga traditioner, för tredje året i rad åkte gänget till Immanuelskyrkan i Malmö för att fira valborg. Vi fick himla god mat, nice möte, go dans och feta konserter. Självklart var vi också i pildammsparken för att titta på elden. Kvällen avslutades i Gabbes källare där vi skulle prata natten lång men en efter en däckade vi och klockan 10 imorse fick pappa hämta mig. Ett långt men trevligt valborgsfirande.


valborgshäng i stadsparken


Några snapshots från gårdagens eftermiddagshäng i statsparken i Lund. Vi hade med oss några fler kompanjoner men de fastnade inte på bild. Där var smockat med glada ungdomar i parken och solen visade sig från sin bästa sida. Helt okej!

RSS 2.0