keep your focus



Här planeras det födelsedagsfirande....eller..... men jodå det går framåt. Sakta men säkert. Nu skriker pappa måste göra sallad. Btw lyssna på Timbuktus nya om du vill ha skön musik och samtidigt få dig ett gott skratt.
pussss

bake a cake, find a blanket and let's just have a picnic in the garden


photo: vewe


för hon har blommor i sitt hår som bara jag kan se


Jag och Vewe hade picknick ute i min trädgård, käkade glass, kladdkaka, jordgubbar, citronmuffins och drack Bobs hallonsaft. Fett gott! Vi drog sen till Vaxsjön för att bada med grabbsen, härligt med svalkande kvällsdopp och lite volleyboll på det så blir kvällen fulländad. Vi körde hem till mig igen, gick en lång promenad på åkrar och grusvägar. Plockade blommor och pratade om framtiden. Tillbaka i huset gjorde jag varm chokladmjölk och så fikade vi på nattamacka. Nu ska vi njuta av klassikern Mean Girls. Fin kväll!
pussss

du stod i dörren och sa, är det här allt jag blir så dör jag



forget what we're told, before we get too old





Blev en tur till Västra Hamnen där jag och Ebbish mötte upp några fina filurer. Vewe hade köpt longboard, är fett avis och Calle och Oskar hade sina med sig. Inte okej att vara sådär cool, jag vill ju också! Men nu borde jag sova imorgon är det jobba som gäller sen kommer förmodligen Vewelin ut hit och på kvällen vaxsjön. Jag älskar sommaren! ah juste, sova var det ja!
pussss

my favorites


Har kommit hem från Nic nu, älskar att ha sommarkortet! Det är nog det bästa SKånetrafiken någonsin gjort. För 475kr åker man hur mycket man vill med kollektivtrafiken i hela Skåne under hela sommaren, helt perfekt! Det gör att jag tycker om dom litegrann ändå, trots alla sjuka väntetider i vintras.
Njuter av ett Pigall, det är nog det bästa Marabou någonsin har tillverkat, så sjukt gott!
Näe nu får jag nog se till att ordna upp lite hör hemma, snart kommer Ebbish och hälsar på. See ya!
pusssss

Ayia Napa














YOU'RE MAKING ME THINK TWICE

okey har gett mig på att börja fixa bilderna från cypern, en del kommer att komma upp på bloggen. Förmodligen lite då och då, blandat med vad som händer just nu i mitt liv. Har en massa bilder från Åhus också, ojojoj. Jag borde sluta fotografera!
Men nu ska jag duscha sen iväg till Niclas, men oj först ska lite bilder från byn där vi bodde upp. Bajs jag är alltid så stressad! Och Emma fyller år idag, glöm inte säga grattis!
pussss

what a wicked thing to do, to make me dream of you


borta bra men hemma bäst


Okey så jag är finally hemma igen efter en vecka på Cypern. 35 grader i skuggan är najs men jag tål det inte riktigt, jag är inte gjord för så varmt klimat. Veckan har flygit förbi och allt känns som en enda dag. Gick upp halv 9, satte upp håret i en knut drog på mig ett par shorts och linne. Dags för frukost, fede buffé eftersom vi hade all inclusive. Efter frukosten var det bikinin som gällde, bada i poolen, sola, bada lite till sola, gå ner till havet, bada, sola och sen var det lunch efter lunch var det samma visa igen...bada..sola..bada.  På kvällen skulle man klä upp sig lite smått så då släppte jag ut håret , målade lite färg på öganfransarna drog på mig en klänning och gick ner och käka. Kände mig allmänt snygg och det tyckte nog de cypriotiska kökspojkarna också eftersom de log med hela ansiktet, frågade hur min dag varit och önskade mig en Bon appetite och följde mig med blicken medans jag gick tillbaka till min plats. Haha finfint (Y).
Dock sjukt skönt att vara hemma, nu blir det att packa om och dra iväg till Åhus där gänget har firat midsommar i en stuga. Uppdaterar mer sen med bilder och grejer är lite stressad just nu därför det blir lite halvdant.
PUSSSSS

little miss sunshine



Min solstråle, allas favoritunge i egen högperson. Idag har hon stolt visat upp mormor och morfars gård för mig. Rundvisningen bestod mest av två ord "muu" och "bajs". Muu betyder ko och bajs betyder jaa bajs. Lite roligt att lillkusinen på två år ger mig en guidad tur på gården som alltid funnits med i mitt 17-åriga liv, fast det kan ju inte hon veta såklart.

if I could start again a million miles away I would keep myself I would find a way


helt ärligt så har jag satt på mig en massa gammalt skit jag inte använt på evigheter och ser ut såhär! Nu pyser jag iväg och firar mormor, peace out!

how does it feel, to be on your own



Okej, jag ska bekänna en sak. Jag är fruktansvärt dålig på att packa. Hur gör man?! Alltså att vika och lägga ner i väskan klarar jag av men att välja ut kläder i förväg som jag ska ha på mig...DET GÅR JU INTE! Jag är impulsmänniska in i benmärgen när det gäller kläder, jag tar på mig det jag känner för att ha på mig just den dagen. Att välja ut i förväg är ju skitsvårt, olika kombinationer av kläder och accesoarer...som att lägga pussel i mörkret. Men jaja jag får väl ge det ett försök till. Jag har ju inte direkt något val. Så som ni förstår kommer ni se mindre av mig här på bloggen ett litet tag framöver men jag kommer tillbaka, promise!
Nu ska jag leta upp något annat än den här oversize skjortan jag sprungit runt i hela dagen, ska grilla hos mormor och morfar ikväll eftersom mormor fyller hela 61 år. Fina mormor, grattis!
såklart spelas Bob Dylan i mina högtalare, det är fint det!
 
push play and let the music flow!
pussss

I'm so lucky I'm so glad that I got you, I wanna thank you for being my friend, merci!


började kvällen med ett mål på BK

de tre musketörerna påväg till Lomma beach

gick genom hamnen

David - fotar med iphonen, Vewe - står och ser snygg ut, Gabbe - försöker febrilt lägga ut handduken på sanden

feel the water!

hello there!

det skulle bli en fin bild men killarna fulade sig så det här var det bästa vi kunde åstakomma idag

beautiful!

rätt chill bild men gaaanska så arrangerad, av honom själv

David höll mest till i buskarna, hittade små gångar som han kröp runt i

well......yeah.....

hoppa från sandynerna, "crazyyy" som killen själv skulle uttryckt det

vår egna trubadur för kvällen

ibland måste man få lov att låtsas man är madicken

David skämdes och började läsa tidningen för på andra sidan....

.....stod gatumusikanterna och gal

I really like this pic for some reason så den får avsluta min bildbomb. Orkar inte skriva någon meningsfull text om hur fin kvällen har varit, det framgår nog utifrån bilderna. Nu är jag trött och ska sova.
pusssss


so I've found a reason to stay alive

När jag körde hem idag började jag sjunga på några rader från denna låten om och om igen, helt okej låt ändå. Videon är kanske ingen höjdare men just nu är det den här jag villl lyssna på och du får gärna lyssna med mig om du vill.

take me down to the paradise city where the grass is green






this is my paradise!
Minns att jag lovat visa bilder på stället där jag bor, den här vildvuxna trädgården gömmer sig bakom huset jag bor i. Och jag älskar den! Egentligen inget märkväridgt en massa äppleträd och gräs, lite blommor här och där. Jag försökte räkna våra äppleträd en gång, det var hopplöst jag tappade bort mig nånstans vid 20 för då kom jag inte ihåg vilket träd jag hade räknat. Det är mest mamma och pappa som sköter den, kan säga att den var ännu mer vildvuxen när vi flyttade hit för 7-8 år sen. Well nu har ni fått liten sneakpeak på hur det ser ut, mitt alldeles egna paradis ;)
pussss

lookin for some comfort



Chillin with my bro (H)
Har spenderat kvällen i kyrkan med finfina vänner, film på storskärm. Först ut var Knight and Day, film numero två blev Gladiator. En himla massa frosseri av chips, choklad, melon, popcorn and so on! Gott men farligt, farligt. Sitter nu i sängen med Nalle King, yes that's his name, och chillar. Reflekterar över frågor som dök upp under kvällen och taggar ner helt enkelt. Fint sällskap är han, säger inte så mycket men himla gosig! När jag var yngre var jag övertygad om att gosadjuren kunde prata, så jag ställde frågor och kollade dom djupt in i ögonen. Och där djupt, djupt inne kunde man se om nallen svarade ja eller nej. Förmodligen var det mitt undermedvetna som valde huruvida nallen svarade ja eller nej men vem vet, kanske de där söta små djuren har en egen vilja. Jag tror Nalle King tycker att vi borde sova nu, jag håller med! På med pyjamasen och sen bums i säng!
godnatt
pusssss


just a shadow in your life I walked in and I walked out, I guess you don't even notice that i'm gone




linne Carlings jeans Gina Tricot korshalsband JC

tumblr

Hanna testar tumblr för hon har inget bättre för sig. Du hittar mitt lilla expriment här 

have the time of your life


I can open your eyes take you wonder by wonder


Det är något med den där filmen asså! Jag och lillebror kollade på den idag för 456736784e gången. Jag tröttnar ALDRIG! Fast sen så älskar jag ju alla disney filmer men den här leder nog ligan. Jag kan se den om och om och om igen. När jag är hemma hela dagar typ när jag är sjuk eller långa lovdagar så är det Aladdin jag tittar på, alltid! Om du inte har sett den.....shame...on....you. Se den :)


through good times and through bad times

för att korta ner dagen i fyra punkter så har jag:
* sovit
* skalat potatis
* strykt kläder
* snackat bull och krängt chips med Emma och Cattyz
Mycket givande dag måste jag säga, okej kanske inte de tre första punkterna men den sist nämnda! Det är skönt att få träffa girlsen ibland, har hängt ihop sedan förskolan. Det är ganska lång tid det! Härligt med vänner som håller. Slänger upp en bild med värsta sämsta kvalitén men titta så söta vi var för sådär 5år sedan och skulle iväg på ett borgen-disco. HAHA, det är minnen det! Jag tycker mycket om dom, mina små flickor!


one of those late nights by the lake



and now does your life begin






David Anevik tog studenten så jag och tjejerna drog oss in mot Hässleholm för att titta på utspringet och flakåkningen. Alla skolorna i Hlm tog studenten denna dag, fett med ös och fett med folk var där. Jag blev ganska sugen om man säger så, men två år kvar! Idag var dagen Aneviks, GRATTIS MANNEN!



athazagoraphobia


don't think you are, know you are


blev ingen grillning med klassen för min del, hann inte med det. Känns lite sorgset.
Men har precis kommit hem från Hässleholm. Tittade på Matrix och åt glass i Niclas soffa. Promenerade en massa i regnet. Träffade Linus mitt i nattregnet. Så min kväll har varit muchos trevlig i alla fall. Men eftersom gårdagens natt bara innefattade 3 timmars sömn känner jag att min kropp nu skriker efter sömn. Jag har dock fortfarande ett leende på läpparna eftersom jag nu har sommarlov, lycka! Och btw ifall ni vill fullända min sommar genom att ära mig med ert sällskap lite då och då är det bara att höra av sig, jag vill träffa er alla!
nej gå och lägg dig Hanna!
pusssss

summer's knocking on my door and i'm gonna let him in, can't keep him waiting



school's out for summer !






lite bilder på fina klassisar från dagens skolavslutning. wow vad snabbt det går att lära känna 30 pers och tycka så mycket om dom, allihop! Bjuder även på ett tal jag, Ebbish och Rebeckish skrev på engelskan.
It’s been a year now since we took our first steps into this basement. Our first scared steps into the unknown.  In this basement they started to give us homework after homework and together they build a mountain of homework’s, a mountain I couldn’t climb, but you raise me up so I can stand on mountains.  It’s a little bit funny how wonderful life is when you’re in the world. Together we’ve done so much fun shit in our days, the unknown became so much better than I could imagine. Nowadays there ain’t no sunshine when you’re gone. And the truth is I can’t do this all by my own no I’m no I’m no superman. So I’m begging hold my hand and never let me go, take a leap of fate into the unknown cause we are the world we are the children we are the once who make a brighter day. We are the future and when we get older we will be stronger they call us freedom just like a waving flag. So wave your flag and sing forever intare, I wanna be forever Intare. And you should know that Forever and ever you stay in my heart.

they call us freedom just like a wavin flag


ÅÅÅHH SOMMAR SHALALALAAAA SOMMAR!
SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR
förlåt men jag är så GALET GLAD över att det är sommarlov! Visst har jag haft ett bra år, ett lärorikt år, ett jobbigt år, ett händelserikt år, ett hemskt år, ett underbart år men jag är så glad att det är över och att jag nu kan njuta av nästan 10veckors total frihet! Hur firar jag detta? Jo i mukiskläder, med en stor portion god mat till min fina sommar lista --> summerish OCH ett stort glas MJÖLK. CHEEERS!
Ska förmodligen iväg och grilla med klassen sen, eller ja dom gör det nu men jag behövde hem om och sen har jag musikskolan tjugo över fyra, får inte missas igen!
Det regnar, hostan sitter kvar och det gör ont i varenda liten magmuskel när jag hostar pga träningsvärk från utsparken och träningen i tisdags, jag har sovit 3h inatt och jag känner mig inte helt kry men jag är så glaaaad!
Jag vill önska er en GLAD SOMMAR!
pussssss

stand by my side I'll be next to you


tillbaka hemma hos Ebba efter 4timmars rumpskakande. Trött i ryggen och fötterna stinker. Vi är blöta av regn och svett. mumms! inte överdrivet med folk där, men jag älskar att dansa så jag hade det väldans kul iaf! Längesen man fick släppa loss sådär, gytt. Nu knaprar vi på frysta hallon och russin, lyssnar på en massa fina lugna låtar för att få ner pulsen. Blir nog inte mycket sömn inatt haha. Skolavslutning imorgon, loving it.
Godnatt!
pussss

UTSPARK !









Pappskallarna förfestar hos Ebbish!
Let's DANCE DANCE DANCE!
vad drickar Hanna på en förfest? Jo MJÖLK! true story!
nu är vi peppade så nu drar vi, peace out!

ready to shake the stress away


vitt spets linne monki ljusa jeansshorts med snörning solo grått linne H&M höga jeansshorts BikBok

hey there little miss sunshine


Hej jag heter Hanna och jag är sjukt sliten.
Har haft en lektion halv 13. Engelska, alla mina söta klasskompanjoner hade skrivit tacktal till klassen. AAHHWW! Alla var så gulliga och Oskar, Elin och Rebecka avslutade ju såklart sitt tal med att sjunga en liten låt:
"Don't blame it on the sunshine
Don't blame it on the moonlight
Don't blame it on the good times
Blame it on Hanna!"
Oväntat, haha! Eller inte, allt som händer i klassen är alltid mitt fel "The christian one" haha, goa dom är mot mig!
När alla hade hållt sina tal stack jag och Anton ner till Mattiasvallen för att kolla på fotbollsmatchen mellan HTS och Linné. Linné vann, suck.....
satt sedan fast på tåget i 40minuter, underbart! och nu sitter jag här hemma med min trötthet och min hosta, väntar på att mammas köttfärssås ska bli klar. Sedan blir det iväg till Hlm igen, det vankas utspark ikväll och jag har lovat Ebbish att hänga på. Det kan nog bli bra.
pusssss

to cool for school or maybe to school for cool


Fick tillbaka np i matte b idag, jag kan säga att jag blev glad och nöjder. Som jag har slitit med matten nu på slutet, då känns det så gött att sätta det där vg:et på provet och visa att jag kan minsann! Jag minns hur depp jag var när jag fick den där ig-varningen som blev min andra i början av terminen men nuså! Vg i slutbetyg, aaaaahh känns bra (y) har Niclas att tacka faktiskt, får hitta på något bra sätt att ge killen credit.
Den andra ig-varningen gällde franskan och ni som känner mig vet ju varför det gått som det gått med den biten. Men jag har faktiskt lyckats att skrapa ihop ett G i franskan och det är så fruktansvärt skönt, nu får jag mina poäng! Däremot tänker jag icke fortsätta med möget, utan till hösten blir det italienska för mig! Får väl se hur det går, det blir en il-kurs också vilket gör det hela svårare. IL står för individuellt lärande och kursen är efter skoltid, göttish! Men jag vill läsa ett språk, jag måste läsa ett språk och jag har inget annat alternativ sugigt men det får gå!
Gymnasiets första år har varit jobbigt, sjukt jobbigt, hela detta året har varit jobbigt. Skönt att det är över, allt. Tvåan kommer bli värre men då tar vi nya tag med nya krafter!
Bonne nuit!


forever remains left behind


there's a big city in my pocket







Jag och Ebbish drog iväg till Malmööö efter skolan eftersom vi slutade redan 11. Vi köpte vars ett par skjorts och ett linne, jag införskaffade även ett nytt nagellack till min samling. Bra köp! 
En tjej som jobbade inne på Gina Tricot sa när jag skulle gå in i provrummet "Vad fin du är i den där klänningen, du passar jättebra i den!" och klänningen är inte köpt på gina utan på H&M. Jag blir så glad av sådana random kommentarer, det gör mig lycklig! Var frispråkiga!
Vi satte oss sedan på en grönplätt på Gustav Adolfs torg och diskuterade livet medans vi drack is-chai och kaffe. Rätt så fint! På vägen hem mumsade vi sedan i oss en liter jordgubbar. Kort och gott har jag haft en väldigt väldigt trevlig dag. Fick även träffa söta Nelly en stund, det uppskattas!
Som sagt en väldans trevlig dag!
pusssss

she's been trying to keep it up but your words are not making it any easier




för en timme sen smattrade regnet mot mitt fönster och det blixtrade till med jämna mellan rum. jag tycker sånt väder mest bara är mysigt. jag borde verkligen sova, skola imorgon. fast i och för sig alla betyg är typ redan satta. meningslöst. inga höjdarbetyg heller och det gör lite ont ibland att inte vara så duktig längre. men nu är sommarlovet inom räckhåll, tre dagar kvar. det ska jag nog klara av. har haft tankar på att byta, göra något annat. något som är mer jag. men vad tusan skulle det vara, haha. ärsh två år till på plugglinjen ska jag nog klara av. att betygen inte blir särskilt höga får vara skit samma man kan ju inte vara bäst på allt....fast något hade ju varit ganska smickrande. har jag sagt att jag är en hopplös medelmåtta. jajemen.
nej nu borde jag verkligen sova innan jag börjar skriva något djupt och alldeles för personligt. jag orkar nog inte ens gå ner och borsta tänderna. wow. det händer aldrig annars. sjukt osammanhängande.
godnatt!

happy birthday dear abbe!








Abbdullah fyller 17 bast imorgon och det skulle självklart firas!
Vi samlades i Molins trädgård för att äta gott, umgås och uppmärksamma Abbe lite extra.
Han har aldrig firat sin födelsedag tidigare så det var riktigt kul att få vara med på hans dag.
Killen är verkligen värd att firas!


when it fades, there's nothing left


everybody's gone surfin, surfin U.s.a



JK flyger iväg till Amerikatt idag och jag är ju inte alls avis..... bara sådär megamycket. Kommer sakna henne men hon förtjänar att komma iväg och se landet med de stora möjligheterna. Jag vill också åka dit någon gång, man hör ju så mycket om stormakten i väst överallt och hela tiden. Någon gång blir det min tur att flyga dit. Någon gång!

in the summertime when the weather is high


glass på hardy's !

söte David, och denna bilden fick jag absolut inte publicera haha tvi fick han!

Davidarna vid Dagstorpssjön.

Det blev inte havet men boysen körde mig iaf till sjön och tog ett nattdopp. Jag och Klingan fick hoppa i före och skvätta lite vatten på Davidarna för att de skulle byta om och kasta sig i vattnet. Lite mesiga är dom. Haha. Men dom hoppade ju i till slut efter tusen om och men.
Härliga sommarkvällar!
pusssss


if there's a place on this earth where I would like to be right now it would be on a beach listening to the sound of the waves feeling the wind in my hair

it's to far away!

weheartit

Now, I am the man


kofta H&M hängslejeans H&M solglajjor H&M vitt linne Gina Tricot korshalsband JC converse
H&M är rätt bra!

life is like a box of chocolate you never know what you gonna get




Drog in till Hässlehåla vid 13 tiden för att käka på Wokhouse med Niclas och några av hans kompisar. God mat, roligt folk och en teletubbie. Alltid roligt att träffa nytt folk. Alla var siesta! besökare, åh vad jag också hade velat vara där! Men jaja det finns så mycket annat jag vill att mina money ska räcka till så siesta! hamnade för långt ner på prio-listan. Idag har jag iaf hört dunket från konserterna och pratat med en massa siesta! människor. Efter lunchen följde jag med Nic till Pannkakskyrkan och stod där fram till åtta på kvällen. Pannkakskyrkan är olika kyrkor i stan som gått ihop och bjuder folk på pannkaka och kaffe, gratis! Under hela helgen står dom utanför festivalområdet och bjuder folk på pannkakor och är öppna för samtal om tro och livet i allmänhet. Sjukt bra grej! Det var roligt att få va där och hjälpa till lite.
Jag drog sen vidare hem till Gustav för grillning med gänget. Mina ben blev sönderätna av myggor. SUCK.
Well, det var min dag. Imorgon är en ny dag och jag har absolut NOLL planer för dagen. Läskigt. Jag är inte van vid att ha en lördag helt fri, det känns sorgligt. Ahja jag hittar nog på nått.
Ha det fint!
pusssss

let the pictures speak




hahaa två bilder tagna direkt efter varandra på Alexs student, minns inte vad Jakob gjorde men jag är sjukt trött och tycker därför att detta är jätteroligt. Ibland kan bilder vara så talande!
Sitter annars här i min soffa hemkommen från Osby, lyssnar på James Blunt, skickar wierd sms till Niclas, facebookar och snörvlar. Andas gör jag också eller försöker, dumma förkylning! Nu mår jag illa också blö. Jag borde nog sova, haha godnatt med er!
pusss

just call my name i'll be there in a hurry you don't have to worry


tummen ner (N) för att jag gått och blivit fett förkyld, allt är den där dumma blåstens fel!
tummen upp (Y) för att det är lov och för att jag ska dra till Osby nu och grilla och glo på en himla masa filmer med fett fint folk. Längesen jag umgicks med osbyfolket, blev så glad när dom bjöd in mig. Sånt gillas!
Have it your way!
pussss

sjung om studentens lyckliga dar


Min fina barndomsvän Lovisa som klarat sig igenom nv på Bollerup, well done girl!

Kusinvitamin Alex, skön kille som gick media. Jag tror dock hans framtid ligger inom musiken, sjukt grym på gitarren!

Underbara Elin som läst tre år samhälle media, you go girl!

Asså studenter är så roligt, jag älskar att gotta mig i andras lycka! För lyckliga är dom, ständigt ett leende på läpparna! Tre härliga människor som jag önskar det allra bästa i livet! Jag har känt alla tre sen jag var liten och nu helt plötsligt tar dom studenten, vuxna människor! Det är galet, jag tror vi börjar växa upp minsann. Själv har jag två år kvar men jag kan inte låta bli att drömma om den där dagen. Studentdagen. SWEET!
Efter studenterna avslutades kvällen i Gabbes källare framför filmen Syskonen Bordelaires olycksaliga liv, fin film och ett fint slut på en alldeles förträfflig dag! Godnatt!
pussss

before she falls asleep



tell her a thousand times that she's beautiful
and she won't believe you
tell her once that she's a disaster
and she'll believe you for a lifetime
she did not grow up with the best of self-confidence.
fact is, she had none.
sometimes she falls back. forgets who she is, and starts believing in what people used to say.
but the real problem is in what she sees everytime she stands in front on that mirror.
the view has not changed, it's still the same as it allways has been.
but as I said when theese thoughts controls her mind, she forgets who she truly is.
a child of God
goodnight


RSS 2.0