alltid min lillebror

Dagens bästa är min bror som kom och mötte mig med hunden när jag vandrade hela långa vägen från busshållplatsen och hemåt. Senare fick vi syn på att vår kusin fått hem ett marabou vit choklad i sin brevlåda, vit choklad-fantaster som vi är så blev vi helt lyriska. Detta måste vi smaka! Så köpte han hem två chokladkakor som vi smaskade på (vi sparade den ena, faktiskt!). Han är fin min lillebror, med munnen full av choklad.

you can't place me in the corner, in fact you can't place me anywhere cause I'm not yours to place


Jag är riktigt riktigt riktigt trött men ändå nöjd! Har gjort riskettan och en grymt god pastasås. Ett steg närmre körkortet och ett steg närmre attbli bra på matlagning. Det känns liksom helt OK! Nu ska jag fylla i visumansökan som ska skickas till indien och sen pluggaaaa, ingen mjukstart här inte!

sensommarfika



Två fina tjejer som gör skolan en aning roligare. Här med varsin ischai på vårt favvo-ställe Madrix efter skolan, vardagsmys!

no other place I'd rather be

Säga vad man vill om att bo på landet men det finns få platser som är så vackert och jag önskar att jag en dag lär mig att ge verkligheten en ärlig chans på bild. Så länge får ni nöja er med det här, jag fick i alla fall en härlig kvällspromenad.

john hughes did not direct my life


Your life has complicated you but you know just what to do, the light you give is not in you


en bortglömd mobilsommar

Sommarben och glad vän i Helsingborg
svettig efter springtur och glad efter hämtat hem Daffy
Fika med mamsen på Sköna Bönor, fylld kundvagn på Ikea med JK
en skön dag vid det stora blå
 området där jag bor
söt lillebror i Ängelholm, söta flickor i Malmö
 
 
 

allas våran timbuktu

Malmö festivalen, bästa tjajorna, Timbuktu och Damn! Alltså det kan ju knappt bli bättre! Dock ser jag en aning manlig ut men vad gör det när man är lycklig, puss!

just watch it

After watching it.....He's sexy and I know it!
men näe körkortsteori var det!

falling for simplicity

Enkelt, oh så enkelt.
t-shirt Zara // jeans Cubus // skinnjacka H&M // converse

tallest man on earth

Grym kille! Blir lite kär, bara lite....

this place feels more alive

Mitt nya schema består mest av en massa luckor, varje onsdag börjar numera 14.45. I vanliga fall hade det blivit en ganska ensam förmiddag hemma men idag satt jag och Daffy bänkade framför barnkanalen, Richard Scarry's äventyr. Supermysigt och inte alls så ensamt. Hemmet får så mycket mer liv med ett djur, och jag gillar't!

känns helt okej

Jag har blivit tjejen som klär sig i  tshirt & jeans, aldrig borstar håret och sätter på thé hela tiden.
Idag ringe väckarklockan 10.00 och jag slets ur min sömn. Jag var helt borta ur tid och rum. Vad var det som ringde? Varför ringde klockan? Vad är det för dag? Vad ska jag göra idag? Var är jag? Det tog ett bra tag innan jag kom på att jag börjar skolan idag. Första dagen på mitt allra sista läsår. Ja du läste rätt, mitt S I S T A läsår. Hur knäppt är inte det? Skolan som aldrig tidigare tyckts ha ett slut, det har alltid kommit ett till år efter sommarlovet. Så har det hållt på i 12 år. Framtills nu. Mitt sista sommarlov har varit, nu har jag 177 dagar kvar sen är det slut. Life as I know it ends.

the start of something new

Borrowed this one from Sem's facebook, thank you!
Bilder från hela helgen ligger ute på ReUnite's facebooksida och det har varit en helt fantastisk helg! Sjukt bra undervisning, go lovsång, härligt folk och riktigt schyssta engelskmän som kom hit till lilla Höör för att fixa detta tillsammans med oss. Jag är så tacksam!

eftermys

 
Har fyra personer inneboende under helgen, nu har vi käkat nattamacka efter en bra start på Launch Conference. Grymt bra möte!
Dock är det tidig uppgång imorgon så vi bör nog sova nu, godnatt med er!

sneakpeak from launch friday night


getting ready for launch!


sjukt pepp

Idag kom tre av engelskmännen som ska hålla konferensen med oss i helgen och vi är riktigt peppade. De andra tre kommer på torsdag och förberedelserna är i full gång. Bandet övar, kyrkan deckoreras, ljus ska sättas upp, muffins bakas och det är full rörelse. Jag kommer nog spendera i princip varenda minut i kyrkan framtill söndagkväll, det sliter men det är så himla roligt att få göra något sånt här. Och jag hoppas att ni alla kommer! Registreringen öppnar 16.30 på fredag så det är bara att dyka upp. Hela konferenspasset kostar ynka 150kr, endagarspass 100kr och kvällsmötet på lördag 19.00 kommer att vara gratis. Det här kommer bli så grymt bra!
 

jag vill, jag vill, jag vill


vad skulle jag göra utan dig


för att göteborg är fint

Vi packade våra väskor och tog tåget upp. Stannade två nätter och tog tåget hem igen. Mysigt att komma iväg bara sådär för en helg med goa vänner och världens finaste mamma.

american gigolo

klassiker på fyran, rätt snygg ändå
 
 
 
 
 

Utkast: Aug. 12, 2012

Let's just pretend for a while that I was yours and you were mine
That we lived an other year and seasons never changed
We'd stay up all night and sleep all day
Talking, laughing, loving, living
Let's just pretend that I was what you wanted and you were what I needed
We'd hold hands and live next doors
Walk down every street cause we had all the time
Believing, sharing, hoping,  giving
Let's just pretend, for a while

onsdagsmys

Filmmys med lillkusinen med massa popcorn. Mot Madagaskar!

swedish tradition, kräftskiva

Mitt livs första kräftskiva och jag måste säga att det var en bra debut! Emma hade fixat allt toppenbra. Kräftorna var lite kluriga att äta och jag föredrar nog räkor ändå, lika mycket ätbart men tar hälften så lång tid att skala. Men det bästa med kvällen var ju att jag fick hänga med mina högstadiegirls och två (tre) medtagna pojkvänner. Ett extra hurra för efterrätten, pannacotta är ju helt himmelskt!

so i've become a batman-fan

Förrutom att helgen varit full av det gamla gänget så har det blivit en himla massa batman. I fredags kurade vi ihop oss i Gabbes källare framför the Dark Knight, igår såg vi the Dark Knight rises på bio och för att komma i stämning tittade vi på Batman Begins på gammal hederlig VHS.  Den nya filmen var riktigt grym faktiskt, en aning förutsägbar men det gjorde inget. Helt klart värd att se!

we're still young

Har inte hängt så mycket med mina favvisar denna sommaren men den här helgen har varit full av dom. Här är några bilder från gårdagens besök på Jernkällaren, god mat och mycket skratt.

kvällsfunderingar

Jag uppdaterar rätt dåligt därför att det är rätt tråkigt att varenda dag läsa om vad Hanna ska hitta på för aktivitet. Särskilt tråkigt eftersom jag har typ noll bilder. Sen är den här sommaren inte alls lika händelserik som tidigare somrar, den kan tyckas vara tråkig men det är ganska skönt att bara ta dagen som den kommer. Inte behöva packa en enda resväska! Men nu är det snart bara två veckor kvar av denna lyxvara som kallas frihet. Det känns helt okej. Jag längtar verkligen inte tillbaka men sista året på gymnasiet kommer nog bli rätt fett ändå. Godnatt, puss!

juleboda

Ursäkta denna gigantiska bildbomb men jag använde kameran ordentligt för första gången på väldigt länge och det var så väldans roligt att jag bara måste dela med mig! Annars så var det en fin och bra kväll på stranden med familjen.

RSS 2.0