find someone to laugh with and make the days to yoursDet går en tjej i min klass som heter Ebba. Jag tycker hon är sicktuff. Det är typ vårt nya ord. Det betyder ultramegaawesome eller nått, det är iaf positivt. Ebba gör dagarna på int lite roligare. Jag och Ebba brukar skratta så att vi storknar... vad nu det betyder. Vi är väldigt lika jag och Ebba, vi är pingusar. *MWEEH MWEEH*
Ebba du är braaa tralalalaaa.

Jaa jag kände bara för att säga det, så att så är det gott folk!

((:


take my word my way aroundjaa jag gillar H&Ms nya kampanj GET WARM, du hittar den här.
Den randiga stickade tröjan till vänster inhandlades igår, myyyyysig, för endast 149kr. ME LIKE! Önskar att jag tagit den på mej imorse för nu sitter jag och fryser, jättemycket. Jag känner för att frossa i STICKAT STICKAT STICKAT, precis som jag känner varje höst. Allt e så mösit dåe ((:
Nu är det bara 2 dagar kvar och sen är det LOV jag jublar lite inombords.

would you mind to be around cause when you're not I do mind

Ännu en lärorik dag på Int!
Gabbe och Jasse satt och diskuterade vad de olika färgerna representerade och hade ett väldigt djupt samtal vid matbordet.
Jag och Ebba hade minsann också kommit fram till lärorika saker idag, jaadå.
Vi har idag kommit fram till att Femman och Sjuans (Tillbaka till vintergatan) konversationer måste vara väldigt enformiga och jaa vi prövade vår slutsats.
Vår dialog såg ut ungefär såhär:
"FEM fem FEM FEM FEEEEM fem"
"SJUUUUUUU"
"fem fem"
"sju sju sju SJUUU sjU sjuu"
"FEM FEM"
"SJUUUUUU"

så här ser vi ut på en samhällslektion, tisdagförmiddag. Väldigt underhållande med Alvin Toffler som skrivit nån sheten bok om nått tråkigt och läsa om partiernas alla ideologier med tusen oliker former av "ism".

Näe nu är det bara datorkunskap och naturkunskap kvar, sen drar jag och Ebbis ut på stan för att höstishandla, whiiii. Fast jag har egentligen inte råd men ibland får man unna sej ^^

hajhaj!

örongodis, yes please!


spotify är äntligen fixat på min schoolcomputer, men vad tjänar det till när jag ändå inte för spela musik högt i arbetsrummet? Nä just det, ingenting. Så just nu skulle jag så gärna vilja ha ett par urbanears, titta så fina dom är och tänk vad ljuvlig musik man hade kunnat lyssna på. ÅÅÅHHHWW!

koppla in hjärnan innan du öppnar munnen, jaaadå

Girlsen spelar pratmakarna hemma hos Annie.
Alice förklarar: Ett land?!
Jag och Emma skriker ut samtidigt: AFRIKAAA!!!
hahahaa ibland undrar man ;)


don't stop believing, hold on to the feelingWHEEEEEE! WHOA WHOA!
I'VE GOTTA FEELING WHOOA WHOOA THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT
Ikväll intar musslan och jag Götebooooorg, ZZ TOP på skandinavium står på dagordningen. Någon är visst ultrapepp (Y) Känns som en asbra inledning på helgen. Jag och Musslan har varit kompisar sen förskolan och när vi var typ 12-13 år hade hennes pappa hade en samlings-dvd med ZZ TOP's musikvideor, denne satt vi och kollade på mer än ofta och nu några år senare ska vi se dom live. Hahaa fint ska det vara!
Om jag hade varit hemma hade jag bjudit på en gammal go bild på oss men nu är jag i skolan så ni får nöja er med en bild som endast är ett år gammal ;)
HAVE IT YOUR WAY!
:*

mother nature could you be less complicated, please?

har djupdykt ner i naturkunskapen, hoppas på att kunna dra mej upp innan kl 14 imorgon för då är det nämligen prov. ekosystem, magmatiska bergarter, klapperstensfält, norra bergskogsregionen, brunjord, näringskedjor asså det kunde ju varit en gnutta mer intressant.jag bryr mej faktiskt inte så mycket om att maskarna inte rör om jorden i barrskogen, dom lever ju inte ens där. och det är ju inte lite vi ska kunna heller, shit vad jag kommer vara allmänbildad efter dessa tre åren!

what's the point of doing anything


what was I doing here agian?

sitter i skolan, mina lektioner börjar inte förrän 09.30. vad jag då gör här? jaa bor man på landet så är kollektivtrafiken inte alltid supertajmad.

Mina betyg sjunker som en sten i vatten. What's wrong with me?
Jag brukar inte vara såhär. Jag brukar kunna plugga, jag brukar kunna lära mej, jag brukar kunna prestera. Jag hoppas det bara är en fas jag är inne i för detta håller inte. Jag kan inte gå ut internationella programmet med G i alla ämnen. Jag kanske valde fel program trots allt..... men vad skulle jag annars göra. Det är väl bara att hålla ut och ta sej i kragen. Goda resultat kräver hårt arbete, so let's work.... or something.
yeah this is my silly life, be seeing you!

plugga plugga varje dag tralalalaaalalaalaaaa

typ sådär bra gick det att plugga på Sveriges statsskick igår. Dessutom kunde jag inte logga in på sidan där ala övningar och lärarens egna texter fanns. Jag kunde inte heller komma åt mina egna anteckningar för dom hade jag ju sparat på skolans server (eller vad det nu kallas). Det enda som jag då hade tillgång till var min kära feta zigma-bok där står det allt man behöver veta (Y) Jag läste igenom det ca 2 ggr jag tror jag kan det :D ahahahaa!

if you need me call me no mather where you are doesn't mather how far you don't need to worry

...CAUSE BABY THERE AIN'T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH, AIN'T NO RIVER WIDE ENOUGH TO KEEP ME FROM GETTING TO YOU BABE. jepp den har satt sej.

THANK GOD IT'S MONDAY som man brukar säga om man är bekant med NyGeneration .
Ahja nu är det iaf måndag igen, ny vecka nya tag. PEPP PEPP PEPP. Man måste ju ta tag i sej själv.
Denna veckan kan bli en bra vecka.
På fredag blir det GÖTEBORG och ZZ TOP!!! :DDD med finaste Cattyz !
Idag slutar jag 13 som varje måndag, I löööööve it!


my favourite pose, THUMBS UP!
jaa bilden är gammal, ni får stå ut med gamla bilder tills vi har fixat ny dator där hemma hahaha ;)
Ha nu en grym vecka and remember all handlar om isntällning sötnos ;)


I'm been down this road to many times before, I've stopped counting the stepsThere is so much left to say
So much left for me to do
so much left to see
So much left to know
So much left to learn
I'm trying to catch the day as they often say
But the days disappears so easily
People use tell me, you learn from you're mistakes
but I can't stop wondering will I ever learn?
But I will keep on walking
keep on trying
keep on fighting
yeah I will keep on living
I'm searching for that reason, the reason why I'm here
and somehow deep within I know there's a reason
so I'm singing my simple melodyshine your light a little brighterUsh ush ush, så mycket som man går och bär på hela tiden. Man måste ju tänka så mycket. Har inte varit på topp precis den senaste tiden vilket ni kanske märkt, I'm doing my best to always wear a smile!
Men ikväll blir det tjejkväll med några av världens finaste flickor, I am sooo looking forward to it. Då får man prata ut, skratta, ibland gråta en skvätt, se en skön film, äta god mat, skvallra lite, trycka i sej onyttigheter så väl som nyttigheter. Jag är i stort behov av en sån kväll just NU så vad skulle vara mer passande än just det ;)
Bilden är från just en sådan tjejkväll, therefor the pic.

Igår var en skön kväll i kyrkan, de flesta var där och vi hade några fina gäster som hälsade på. Jag höll i lovsången, thank god för grymt duktiga musiker som hade fixat det alldeles utmärkt utan mej. Jag ser inte riktigt min roll i det hela. Min röst höll inte för att sjunga igår så jaa jag stod där och såg glad ut :P hahaa tragiskt.

Näe nu ska jag nog snart gå och ta en dusch och sen bär det av till Linnea!

puss!


je ne parle pas francais


bilden är från när jag var i Paris våren 2009, helt underbart var det!

Sådärja terminens första riktiga franska prov avklarat.
Om jag har pluggat mycket? Asså jag kunde väl ansträngt mej lite mer...
Var det svårt? jag gillade detta provet, för att om jag hade pluggat mer hade jag klarat det galant!
Gick det bra? hahaa nej bra gick det inte men bättre än jag förväntat mej, i detta fallet blir jag nöjd så länge jag blir godkänd :D

Nu låter det kanske som att jag skiter i mina studier och är väldans lat. Jo jag är faktiskt en aning lat men såhär är det... Under högstadiet så hade min franskagrupp väldiga problem med lärare. Det började bra i sjuan med en utbildad och trevlig lärare, lite överengagerad men ändå. När vi skulle börja åttan skulle hon helt plötsligt göra nått annat i ett år minns inte vad det var, i vilket fall så fick vi en vikarie. Vikarien var sådär 4-5 år äldre än oss, hade alltså nyss taigt studenten. Jo han var väl duktig för att inte vara utbildad men vi lärde oss inte så mycket. Andra halvan av åttan fick vi en vikarie som faktiskt var utbildad och undervisade på universitetet. Då kan man ju tycka att vi borde lärt oss massor haha! Vi lärde oss ännu mindre än vad vi hade gjort med föregående vikarie. Den här mannen var en glad och go afrikan som släppte oss 20min tidigare varje gång vi såg trötta ut. Han satte ofta på en fransk film och lämnade sedan klassrummet.
I nian fick vi tillbaka vår ordinarie lärare, hon trodde nu att vi lärt oss allt det vi behövt lära oss så hon fortsatte att undervisa oss trots att vi inte kunde grunderna. Detta resulterade i att vi helt enkelt struntade i att plugga.
Anledningen till att jag inte kan någon franska är delvis pga strul med lärare och delvis pga dålig motivation.
Sådärja nu vart det löst!
Hahahaa känner att ni alla bryr er jättemycket ;)
Peace out folks!

och jag mår illa som en gorilla

Hemma från skolan idag, mådde så sjukligt dåligt igår. Mamma "Jag ser på dej att du inte mår bra, jag sjukanmäler dej imorgon. Så får du va hemma och vila upp dej" Åh min mamma är fin hon. Mår lite bättre idag men fortfarande illa. Jag ska dock erkänna att det är rätt skönt att vara hemma, fast jag har en del läxor att ta tag i. Men först ska jag käka!snodde en bild från facebook på oss fina int-ettor, tagen på suit up day igår. Jag hoppas inte ni missade att klä upp er!


I forgot to say out loud how beautiful you really are to me

Har självständig franskalektion, får absolut ingenting gjort. Har kollat igenom alla tusen glosor, tror dom sitter hyfsat. Känns som att jag har miljoner saker att göra, plugg plugg plugg.
Helgens planer har gått i kras lite halvt så det verkar bli en chillhelg med.......plugg.
Jag har ont i mitt stackars knä så jag småhaltar fram. Har pågått i en veckan nu, tycker att det kan ge sej.
Just nu vill jag inte alls sitta här jag vill ju vara, hmm just där .. borta..
Efter skolan har Ebba lurat med mej att träna inför ett luciatåg nästa vecka, galet tidigt! men det kan nog bli trevligt.
Näe nu får jag nog göra nått vettigt, peace!


one word could be one word enough

I just wanted to wish you a
G O O D N I G H T !en liten godnattvisa just för dej, tryck här


when the days get colder and the mornings are dark


Har varit på jakt efter en jacka, har letat och letat och letat. Hittar ingen som har bra passform och snygg design. Ja jag är kräsen men samtidigt vill jag inte lägga pengar på nått som jag inte tycker om. Till sist köpte jag iaf denna jackan på H&M för 399:- . Himla skön är den men jag ser ut som en jätte i den och det finns snyggare jackor men jag orkar inte bry mej, nu får jag ha den. Hahaa!

I've been up I've been down, take my word my way aroundGissa vilka som ska se ZZ TOP i Göteborg den 22 oktober??
För det ska jag och Cattyz tillsammans med våra pappisar! 
Fett gött minsann, här kan du höra deras musik --> ZZ Top 

kom tänd din eld inom mej, sträck dina segel i mitt liv

klockan ringde kl 06.00 och jag FLÖG upp ur sängen utan minsta känning av trötthet. That's once in a life time moment! Jag tog en dusch, drog på mej några kläder, sminka mej, käka flingor och genom hela denna processen sjöng jag och pratade med mamma så hon blev rent trött på mej. "Hanna det är måndag morgon, kan man få lite ro eller?" Jag hade verkligen en toppen morgon, känns härligt att jag fått uppleva det ;D
Men humöret sjönk, sitter nu på engelska lektionen med huvudvärk och var nära på att somna innan, hoppsan!bjuder på en bild från fredagens int-fest, negativa klubben hahaa!
Nej nu får jag nog återgå till min engelska, byyyyye!

RSS 2.0