höst är vackert

 

I LOVE AUTUMN
Idag tog min lilla familj en tur i Skäralid, en nationalpark här i skåne. Färgerna är så vackra, tyvärr är kvalitén på bilden inte så bra för den är tagen med min mobil. Men jag gjorde mitt bästa för att iaf få med den härliga färgen i träden. Jag är inget naturfreak men jag uppskattar verkligen att ibland komma ut i naturen och andas den friska luften, njuta av det vackra och bara vara. I naturen bara finns jag, tyst, utan smink, utan krav, med bekväma skor :P  
Det finns lite i släkten det här med att tycka om naturen och så är jag ju uppväxt på landet. En gång lantis för alltid lantis ;) . Det som är lite sorgligt är att höstlovet nu är slut, men jag hoppas att ni har njutit av lovet lika mycket som jag har.
Live life! :*

skala potatis, knäpp knäpp, skala potatis

Ush att skala potatis är en av dom tråkigaste sakerna som finns, haha.
Mamma hade beställt fiskgryta till mat och bett mej att laga den.
Hur man gör fiskgryta? Ingen aning, improviserar , hahaha.
Nu har jag skalat potatisen och tagit upp fisken ur frysen så den tinar. Sen skulle jag fräsa smör, hälla på vatten och så var det nått med curry, eller?! 
Det där med matlagning det är nått jag måste lära mej. Men på senaste tiden har jag faktiskt varit ganska flitig med att laga mat här hemma, men det blir godare om mamma lagar maten :P .
Hon kommer snart hem så nu får jag återgå till min fiskgryta, eller vad det nu blir.

Bon apetit!


Höstlov (L)

Loooov och det är så sjukt underbart!
Har varit en gnutta skoltrött den sista tiden, eller ganska mycket skoltrött rättare sagt så lovet var verkligen behövande.
Lovet startade med en liten suprisefest här hemma för en kompis som fyllt år, vi var några stycken här och det belv en riktigt lyckad kväll. En bättre start på lovet finns inte.
Igår åkte jag och en kompis in till stan på en shoppingrunda, köpte en randig tröja på gina, två scarfsar och ett nitskärp. Acessoarer behöver man alltid, särskilt jag som har varit väldigt dålig på att köpa sådant. Har liksom inte känts lönt att lägga pengar på det men nu ska jag bättra mej för acessoarer livar ju faktiskt upp en outfit har jag förstått. Som vanligt gick jag in på Topshop, jag älskar den affären men att handla där gör alldeles för ont i plånkan så det blev en dregel och drömrunda på Topshop sen gick man sorgligt ut igen.

Idag vaknade jag vid 11, ingen morgonmänniska här inte, gjorde varmchokladmjölk med en klick grädde och bredde två mackor med banan på. Sen slängde jag mej framför televisionen och degade. Masade mej upp från soffan och satte mej framför datorskärmen. Riktigt seg dag än så länge måste hitta på något snart annars somnar jag väl igen. Tänkte slå en pling till kusinvitaminis, han ville testa min kära vän moped. vi får väl se vad som händer.
Ha en bra dag!

Blogg?

Okej, då har jag skaffat en blogg nu då. Pappa kommer idiotförklara mej men han behöver ju inget veta! Lite fakta om mej kanske jag ska börja med. Tjej, 15 år. Går i nian , fasar inför Valet med stort V. En av mina värsta egenskaper är nämligen min hemska beslutsångest. Kristen. Oftast glad och positiv. Hatar myror. Älskar att skratta. Är alltid den som kommenterar mest under en film. Kan vara ganska envis. Försöker att vara trevlig mot alla. Skåning. Just nu kommer jag inte på nått mer vettigt att skriva men jag kommer förmodligen skriva mer sen är tanken. På återseende! Ha det nääjs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0