I know my call despite my faults and despite my growing fears but i will hold on hope and i won't let you choke

Citerar mumford and sons och önskar lite att jag hade kort och rufsigt hår igen. Imorgon försvinner jag bort till södrare bredgrader och stannar där ett tag. Ha en fin påsk hörrni, puss

Åttio dagar

Då var den kommen. Ful som stryk. Men man slipper i alla fall fixa håret den dagen. Jag ska ärligt erkänna att detta nog är något av det sjukaste. Jag äger en studentmössa, hur gick det till?

fascinerande kvinna


just driving

Att köra bil och maxa volymen på lovsångsskivan har blivit min nya grej. Total känsla av frihet.

nånstans förstår du att du inte är den du vill vara

Det är ständigt den där kampen när man står med en fot på vardera sida. När man inte riktigt vet och man känner att jag skulle kunna gå åt båda hållen. Någonstans måste man välja och det som känns rätt kanske inte alltid stämmer överrens med det som man önskar. Men jag är fortfarande jag och jag har fortfarande Gud. Så länge han är med mig vet jag att allt kommer att bli bra.

Friday I'm in love

Skriver ett litet snabbt lyckorus-inlägg medan jag sitter på tåget. Har spenderat eftermiddagen i Josses soffa med en kopp te och bara snackat. Sånt behövs och jag tycker om henne alldeles för mycket. Nu bär det av vidare mot kyrkan och det var flera veckor sen jag spenderade min fredagskväll där. Jag har saknat det, är extra taggad på av det är Nisse och David som står för da preaching. Mina fina grabbar. Jag har alltså en riktigt bra fredag med andra ord, hoppas ni också har det!


something you've forgotten

Man blir så glad när man loggar in på chatten och Linusen berättar att Johnossi släppt hela plattan. Klicka här, NU! För mannen det är bra skit, jag lovar. Detta gjorde min kväll, på riktigt!

eyecandy

Det här trodde ni aldrig att ni skulle få se på min blogg va? Tänkte väl det, just därför trotsar jag min image och erkänner att dom faktiskt är ruskigt söta. Kanske ska printa ut bilden och sätta upp den ovanför sängen. Kanske.

Obekväm verklighet

Det är en såndär jobbig kväll ikväll med alldeles för mycket känslor. Jag fick se filmen från Indienresan i höstas, det var tortyr. Det vred sig i magen så mycket jag ville tillbaka och uppleva allt igen. Alla intryck och minnen liksom sköljde över mig. Den resan är det absolut häftigaste jag varit med om och kanske det mest känslosamma också. Det gör lite ont när man tänker på att de är kvar där, i sina skjul fastän jag åkt hem. Faktumet att jag hade en varm och skön säng att åka hem till medan de skulle leva kvar i slummen gjorde ont. Det är deras vardag, deras verklighet. När vårt plan landat här hemma behövde vi inte längre tänka på det. Vi kan leva våra välfärdsliv i lugn och ro men de är kvar. Kvar i trasiga hus, minimilöner och utan skor på fötterna. Världen är upp och ner.


sunday, such a sunny day

Jao det är samma tröja som i torsdags men en annan mössa, jag lovar! Den här dagen har varit ganska söndagig. Hängt i kyrkan, chillat i vårsolen, fikat med mamsen&pappsen och nu äre jag och läxorna kvällen lång. Ifall ni ville veta liksom, over and out.

femtonde mars

Knäppte två snabba medan vi väntade på Vewe. Solen sken och det luktade vår i Lund. Vi käkade god mat och kollade sedan på dans o musikal treornas slutproduktion, Moulin Rouge. Så bra! Efteråt hänkade vi på gänget i pingstkyrkan och avslutade såklart med nattamaud på Max, standard. Märktes att jag inte träffat folket på två veckor, man saknar dom liksom. Fina filurer det där, allihopa!

för att dom är lite som jag

Saknar mina två fina blondisar ikväll. Jättegammal bild men jag blir så glad varenda gång jag ser bilderna från den där dagen. Strålande sol, varmt i luften och vi spenderade eftermiddagen slöandes på stranden. Det kan liksom inte bli bättre. Nu sitter jag här hemma långt ifrån dom och det är snöblask utanför. Inte okej.

yolo

Helt galet att det är fredag imorgon igen, det känns verkligen som att det precis var helg. Jag känner mig som en gammal tant när jag säger det men vart tar tiden vägen? Allvarligt, det går stört fort! Nu sitter jag här igen torsdagkväll med en kopp kaffe och uppsatsplugg. Det är lite sjukt när jag tänker på hur mycket jag har att göra och hur lite jag gör. Men vad tusan, det är fredag imorgon. YOLO!

you should know that


Mamma

Det är ingen hemlis att jag tycker väldigt mycket om min mamma, för det mesta i alla fall. Det finns ingen som kan reta upp mig så mycket som hon. Ena dagen diskuterar vi livet över en kopp kaffe i timmar medan vi andra dagen gapar och skriker på varandra tills rösten inte pallar mer. Min allra bästaste mamma, som fyller år idag. Bjuder på en liten throw back to the 90's.


It's a good day to wear a smile

Studiedag och solen skiner, jag sitter på tåget mot Hässleholm i min glittriga paljettröja. Ska lyssna på en föreläsning om att jobba i Norge, får la se om det ger något. Annars så tänkte jag bara ha en allmänt bra dag, du med hoppas jag!


shake that ass

"Mamma, vad tänker du på när du ser denna?"
"DIG!"
Jaa, allvarligt detta hade lätt kunnat vara jag. Knubbig, dansande och med handduken som en turban runt skallen. Att springa runt halvnaken och dansa har jag inte tid med längre. MÅSTE PLUGGA. Jag känner paniken börja bubbla inom mig inför allt som ska göras innan påsklovet, jaa nedräkningen har redan börjat. Dessutom är det bara 99 dagar kvar till studenten. En sak i taget dock, ska lämna in spanskan och naturkunskapen sen tar jag helg. pussss!

it's all about overcoming fears

Gamla fast nyredigerade. Bara för att.

vårkär

Jag är verkligen kär i denna tiden på året när solen för första gången börjar värma ens ansikte och man kan dumpa feta vinterjackan för den tusen gånger snyggare skinnimitationsjackan. Fast det allra bästa är nästan att världen börjar få färg. Det liksom spritter i kroppen av glädje och lite livsmotivation. Våren är lika välbehövlig efter varenda vinter!

RSS 2.0