i got this

 Som vanligt har lärarna klämt in de sista proven och inlämningarna mot terminens slut, varför ändra på en tradition? I vanliga fall hade jag just nu haft superpanik inför allt som ska göra under loppet av två veckor. Med största sannolikhet hade jag hyperventilerat så fort jag tagit fram kalendern, legat sömnlös om nätterna och gråtit instängd på toaletten under rasterna. Men det är väl det som är tjusningen med att bli äldre. Jag har lärt mig att den här paniken sätter igång precis innan den jobbiga perioden ag vet ligger framför och jag vet att på ett eller annat sätt tar jag mig igenom det. Jag har också insett att det allra bästa är att bara ta tag i saken och få skiten gjord. Dock ska jag erkänna att jag har lite panik (jag är ju männsika) men jag kan ändå le i stormen med vetskapen om att världen kommer inte gå under. Jag fixar detta!

if i had skinny bones and good taste

 

do you ever think of me in the quiet, in the crowd

Det är november och det är inte ovanligt att det ser ut så här utanför mitt tågfönster när jag åker hem från skolan. Funderar ibland över hur mycket av min tid jag spenderat på tåget men det vill jag nog inte ha svar på egentligen, alldeles för mycket. Annars så fylls mina dagar mest av plugg, fika, skratt, övningsköra och finaste vännerna i stan. Jag förundras varje dag över att jag mår så himla gott. Tackar Gud varje dag. Allt är inte perfekt men det är väl det som är det fina, inte sant?

när allt är tyst, vad finns då kvar


tja, läget?

Lite lagom dryg dag sådär, måndag kallas det nog för. Jag och paffen chillar lite medan vi väntar på att mamma ska komma hem med pesto så jag kan göra spenatsoppa, mums!
 

de färgrika elefanternas land

Det här går ju bra, nästan alla paketen tingade! Kaffe och välgörenhet verkar vara den perfekta kombinationen. Jag och Ola har nämligen ett uf-företag med vilket vi köpte in kaffe, te, svartpeppar och choklad i Indien som vi nu säljer för ett rimligt pris. Alla pengarna går oavkortat till en specialskola för barn med handikapp som vi också hälsade på när vi var där nere. Ifall du känner att det här låter ju alla tiders så är allt ännu inte sålt, kolla in vår facebooksida!

torsdag är en annan dag

Morgonmyste på Bjerners med Kaffe Choco och Agatha Christie innan körlektionen. Anton fick körkort i tisdags, det betyder att man kör till McDonalds och köper glass eller som i Olas fall Cheeseburgare. Det fanns söta rosa tärningar som Anton försökt gömma i sin bil, jag hängde tillbaks dom på sin rätta plats. Fint blev det! Oskar var också extra söt idag, bara så ni vet liksom.

marry me, please

 

kom tillbaka snart!

Rebecca har varit sjuk sen hon kom hem från Thailand och idag saknade vi henne lite extra mycket. Jag och Ebba gick därför till bageriet och köpte vaniljhjärtan som vi sedan traskade hem med till Becca. Vi är riktiga fikatanter och alla våra instagrams är fyllda med bilder från när vi fikar. Man skulle ju kunna tro att det är det enda vi gör under veckorna och så är det ju nästan. Idag var också dagen då jag provade studentmössa och beställde men beställningen får nog göras om. Det blev så hiskeligt dyrt fast att jag bara skulle ha en sketen mössa! Lurendrejerier är vad det är och en massa pengar tjänar dom de där studentföretagen för vi studenter behöver tydligen alla möjliga grejer för att studentdagen ska bli helt komplett! Haha, galet. Nu ska jag dricka upp mitt te och bara göra ingenting, för att jag kan. PUSSSS

monday bloody monday

Idag känner jag mig lite såhära. Go dag liksom. Solen skiner i alla fall utanför fönstret så jag får la ta med Daffy och gå en runda. Frisk luft brukar göra gott.

söndagsfin

Nya skjortan på. Spenderade förmiddagen i kyrkan och kinalunchade med gänget efteråt. Söndagar kan va rätt schyssta ändå.

nobody likes ringo starr

Just chillin' with ma bro. Målet med kvällen var att se 500 days of summer och det gick till sist på SFAnytime och det kostade oss endast 29kr. Fina flickor laddar  inte ner. Rätt gött att bara hänga en helt vanlig lördagskväll såhär, längesen sist.

people of india, people of the world


it didn't take long before i was back from where i started

Har varit hemma i en vecka nu ungefär och allt är som vanligt igen. Här sitter jag kvällen innan ett prov och kan ingenting med en tekopp vid köksbordet. Jag surar lite för att alla andra tittar på fotbollen utom jag, dumma spanskprov. Det känns nästan som om jag aldrig varit iväg, konstigt. Har påbörjat nedräkningen till jullovet i alla fall, fem veckor kvar! Det ska vi nog klara av.

finaste pappa

Jag är sämsta dottern som inte fixat något alls på fars dag. Gissa vem som kommer gå och lägga sig med dåligt samvete ikväll! Men jag tycker faktiskt väldans mycket om honom min lilla pappa. Får nog springa och fixa något efter skolan imorgon för såhär kan vi ju inte ha det! Ja, skola blir det imorgon. För första gången på tre veckor. Känns tungt men ska bli kul att träffa alla igen. Riktigt kul. Hoppas ni är bättre barn till era föräldrar och att ni haft en fettt skön söndag!
 

there's a new look in your eyes, let's play that game


I can't wait, i can't wait for you

Just nu är jag ganska superduperlycklig. Den 8e april kommer jag och Jecklan få se dessa goa grabbar LIVE. I köpenhamn. HUR BALLT?! Jag tror jag spricker snart.
 

stop it right there

Är så trött på att vilja vara allt det som jag inte är. Blir så arg. Önskar fortfarande att en morgon vakna upp och vara 1dm kortare, 10kg lättare och 100 gånger sötare. Det är sånt där som sitter i, går inte att skaka loss. De säger att de är snyggt att vara lång, ni vet alla de som inte är det. För det är livets komiska ironi. Du vill vara det du inte är och det du är det vill du inte vara. Jag blir så arg. Det enda jag borde vara är tacksam. Tacksam för hälsa, mat, hus, vänner och allt annat som jag ständigt tar för givet. Det kunde ha varit så mycket värre. Jag kunde lika gärna ha varit född här....

Slumområde i Mumbai, ett av Asiens största. 1 miljon invånare.

Reality comes crawling back upon me

Jag tappade verkligen all tanke på verkligheten nu när jag varit iväg. Har ingen koll på vad som händer i mitt liv efter helgen. Ingen aning om när prov, inlämningar och dylikt ska vara gjort. Men det börjar komma tillbaka och min verklighetsuppfattning smyger sig på mig. Jag gillar det inte. I have A LOT to do. Bara att börja kötta!

oförglömligt

Går och lägger mig i min egen säng inatt, hemma i Sverige. Allt är så tyst, rent och som vanligt. Känns konstigt. För bara några timmar sedan såg tillvaron helt annorlunda ut. Indien är allt som Sverige inte är. Det känns som att det är nu man börjar förstå vad det är man har verkligen upplevt. Dessa 17 dagar är ett minne för livet. Bilderna är ett snabbt random urval. Det kommer förmodligen fler. Men nu ska jag sova så jag blir frisk och blir av med jetlagen. Godnatt!

greetings from india

En cyklon har dragit in over sydostra Indien och de senaste dagarna har vi bara haft regn, aska, blast och rusk. Idag var tanken att vi skulle bada och sola efter forsta etappen av var langa hemresa men det bara regnar hela tiden. Indierna sager att detta ar jatteovanligt, det regnar aldrig vid den har tiden annars. Dumma cyklon, fast lite haftigt ar det. Imorgon flyger vi till Mumbai och pa tisdag bar det av mot Europa. Saknar allt och alla dar hemma aven om jag egentligen inte riktigt vill aka hem. Vi har det sa himla bra och jag har som vanligt klarat mig helt fran magsjuka, prisa Gud! Nu ska jag nog kila tillbaks till rummet, Step up gar pa tv ikvall sa vi har bunkat upp med massa chips. Indisk tv ar bade det daligaste och roligaste jag har sett, sa det ska bli gott med lite amerikanskt. Vi ses snart!
PUSSSSSS

RSS 2.0