på tal om apor


asså ja, vi är ju ganska söta. Tillsammans med Oskar och Rebecka hade vi en mysig och högljudd kväll i den lilla byn Tyringe. Vi hade mycket att berätta från våra olika resor till Paris, Berlin och Benalmádena. Nu bingen för att orka med en lång valborgsmässoafton imorgon. Life's good, sov gott!

tada!

how to make an animated gif
Hanna is back, wiihooo! Förstår att ni saknat mig, känts tomt utan mina fina blogginlägg, right?! Haha, skämtosido. Kom hem halv 2 inatt efter en helt fantastisk bra vecka i spanien. Men nej jag är inte brun, bara så vi har det klart för oss så var det ingen semester utan en studieresa därav blekfis. Ska försöka att skynda mig med att fixa alla trettioelvamiljoner bilder men just nu känner jag för att ta en liten tupplur i min underbara himmelska säng (sängen i spanien var fetehård) innan det blir grillning i tyringe, pusshaj!


en lördag i april


Lillebror konfirmerades idag så det har varit full rulle sen halv 8 här hemma. Roligt med fullt hus och god mat men det är krävande. Just nu skulle jag bara vilja krypa ner med en mysig film och sedan sova till middag men det går ju ikke! Har nästan bockat av varje punkt på packningslista, nu ska jag käka lite kvällsmacka och sen sova tills klockan ringer 01.30. Då är det dags att packa ihop det allra sista och sedan fara till spanien. Hasta la vista amigos!

den här bloggposten vaccinerar 95 barn

För varenda unge
för varenda unge!

ordspya

asså skit. jag är så tråkig. på riktigt. kollade igenom en massa bilder i glömda mappar och det finns tillfällen då jag klätt mig coolt, haft bra hårdagar, varit brun och allmänt snygg. those days are gone. jag klär mig så fruktansvärt tråkigt, jag upplever nästan aldrig några bra hårdagar, jag är blek som ett spöke och jag ser jämt trött ut. jag är trött. jag har ingen ork till att klura ut snygga outfits och även om jag försöker är det inget som passar. ni vet, man är för lång, för rund, för smal, för kort, för benig, för fyllig. det blir liksom aldrig bra nånstans. hoppas det vänder snart.


over and out, g'night


Jeg er så cool, särskilt i hood! Hade passat i värsta gangsterligan, that's for sure.
Asså gå och lägg er, sitt inte här och glo!
Godnatt


effektivitet är inget man skämtar om


2 timmar senare....


you never know what's waiting down the hill


bild tagen häromdagen utan smink och sånt där trams..
Ibland har man tur. Jag gick och våndades över spanskprovet som skulle varit idag och ville nästan skolka när en kompis skrev på facebook att spanskan minsann var inställd. Senare påbörjade jag och Ebbish vårt feta historiearbete som skulle varit inne på fredag när vår lärare kom in och sa att vi flyttade fram inlämningsdatum till efter resan, HALLELUHJA! Idag skulle jag vara duktig och göra svenskanalysen, jag har inte skrivit något alls men jag har iaf läst i boken höhö. Det går bra det här men jag gjorde en ny header. Lite produktivt iaf!

drömmer mig bort


alla bilderna är lånade från weheartit
I sommar vill jag ha en massa maxiklänningar som jag kan mixa och matcha lite hur som haver med hattar och väskor, skjortor och koftor, skor och skärp. ALLT! Längtar redan...

play that piano for me, over and over again


Spanska och Yann Tiersen, tummen upp!
ellooooooor....

mamsen


Fina mamma. Vi drack kaffe, åt upp de sista muffinsen från kalaset och pratade lite sådär allmänt. Börjar få höra allt mer att vi är lika och det kanske vi är men jag har inte fått hennes bruna fina ögon iaf. Men vanan att tända ljus på bordet varje gång man äter har smittat av sig, jag gillar den vanan.

fokus


Tvingade mig ut i solskenet och testade kamerans alla funktioner, kommer ta ett tag innan jag förstår mig på allt det där. Att läsa instruktionsboken är för mesar. Sörjer lite att mina röda toppar redan nästan försvunnit helt, kanske att jag färgar om dom och den här gången ordentligt. Fårse!


all star


Jag hade lovat mig själv att aldrig köpa ett par vita converse, alldeles för mainstream! Men om man får ett par i födelsedagspresent så kan man ju inte tacka nej för dom är faktiskt riktigt snygga.


så korkat


Feber och förkylning, wihoo! Kunde ju använt dagen till att göra alla miljoner läxor men jag sov halva dan och lunkade runt såhär resten av dagen. Detta var inget bra köp för mina studier.....


igår hade jag rättigheter, idag har jag skyldigheter


Fick frågan om jag ville ha vin till maten för jag var ju faktist arton nu men jag svarade generat "tack men nej tack, jag tar en coca". Men nu ska jag gå och pyssla ihop min present som jag köpte till mig själv, en alldeles egen systemkamera (äntligen). Hejsvejs!


är det såhär det känns att va lycklig, de e inga problem


Jag är så glad och så trött! (ursäkta för dåligt bloggande och webcam-bilder men tiden räcker inte till och sånt där ni vet) Jag har haft värsta ångest över att jag fyller 18 år på en söndag och att jag inte ska fira annat än med släkten. Jag hade förväntat mig att det skulle bli världens tråkigaste födelsedag, en helt vanlig dag och jag fyller 18, det borde man ju ändå uppmärksamma lite men ikke. Men så idag efter ungdomsmötet i kyrkan drar bandet igång och spelar "ja må hon leva", alla blickar vänds mot mig och alla fina människor sjunger med högt och ljudligt. Festligheterna slutade inte där utan folk hade köpt presenter och blommor och helsingborgsgänget hade bakat kladdkaka endast för min skull. Alla presenterna var så klokrena och gulliga. Fatta vilken fet egoboost det är med så mycket uppskattning och uppvaktning! Det är jag definitivt inte van vid men roligt är det. Nu gör det inget om min födelsedag på söndag blir alldeless urtrist och gåtrist för min fredag var minsann alldeles alldeles underbar och det kommer jag leva länge på! Godnatt och puss på er allesammans!


vägen till undergången är en väl upplyst boulevard med neonskyltar

En liten tidningsartikel om du har tid över.


jag får inte lov att vara jag, då går det aldrig

H j ä l p , har tusen skolarbeten som ska vara klara under dessa två veckor. Alla lärare tyckte visst att fredagen innan språkresorna var en bra deadline, ALLA! Jag känner lite såhär att vi ses nån annan gång för nu gräver jag ner Hanna i en grop, annars kommer hon aldrig bli klar.


tisdagsmys


Tända ljus, en kopp kaffe och mammas nybakta kardemumma bullar. Lite mer mmm i livet! Fast hade ju varit trevligt med lite sällskap, det är i sånna här småstunder man önskar att det fanns en boyfränd med i bilden men man kan göra fotot sådär reflekterat så ser det ut som att det sitter en till på andra sidan och man slipper alla problem som förhållanden för med sig. Bättre såhär, problem solved! ;)

a drop in the ocean a change in the weather


Igår åkte hela familjen och hälsade på släktingar som vi sällan träffar. Ann-Marie bor i Båstad 150m från stranden, drömläge särskilt för mig som älskar havet. Men igår bara regnade det och jag frös, det var fint för havet är alltid fint men inget särskilt liksom. Inte ens ett guldläge är ett något imponernade i regn och blåst.

klantskalle


Kollade igenom mina mappar och hittade en snygg header jag gjort för ett tag sedan men klantig som jag är gjorde jag den alldeles för liten. Den har därför aldrig fått skåda världens ljus och jag är alldeles för lat för att göra om den,
sånt är livet!


trötter


Yes idag har jag varit trött, riktigt trött. Släpade mig ändå upp ur sängen för att åka till kyrkan klockan 11. Bra start på dagen men hade lite svårt för att  behålla fokus under predikan. När jag kommit hem åt jag lunch, slog in lillkusinens presenter och gick och la mig tills det var dags att göra sig iordning. Jag kände mig fin i mitt reafynd, blommig tröja för en femtilapp! Kvällen har nämligen gått åt till att fira moster 35 och lillkusinen 3 med fina släktingar. Nu är jag "mett och trett". Imorgon lär jag vara borta hela dagen så I better get some sleep.
pusssss

tro det eller ej


Det är sant att Cattyz och jag kände oss för coola för att hänga med halva vår klass under mellanstadiet. Det är sant att vi hellre umgicks med killarna som slogs nere vid gungorna än de andra som suktade efter fotbollskillarna. Det är sant att vi hade mer häng än killarna som faktiskt var tillräckligt coola för oss. Det är sant att jag senare kallades för Hanna Häng. Det är sant att vi struntade i att lämna in våra mobiler till fröken  för att sedan under rasterna gömma sig bakom gympahallen och lyssna på Holly Dolly. Det är sant att jag hade permanentat håret i sexan.
 
Idag hade jag inga planer alls så jag gjorde en chansning och smsade min gamle gode vän Cattyz och hon var hemma. En stund senare kom hon över och vi tittade på King Arthur. Fast mestadels pratade vi om vad som händer i våra liv just nu och vad som har hänt genom åren. En hel del må jag säga! Vi har varit buddies sen förskolan och det händer rätt mycket på 12 år. Känns gött att kunna träffas emellanåt och "catch up". Jag gillar Cattyz väldigt mycket och barndomsvänner vill man ju ha kvar!

traditioner är till för att hållas


Hade lite påskmys och sådär med 8 andra filurer mitt ute på landet. Massa paj och goda chokladkakor, knytis ftw! Vi har kommit fram till att vi är väldigt elaka mot varandra så vi borde nog sluta umgås egentligen men jag tror inte det går. Vi tycker om varandra för mycket och dessutom har det här blivit en tradition. Vi firar alltid påsk tillsammans. Så är det.


I forgot my silver shoes


tröja // reafynd på KappAhl
skärp // lindex
jeans // cubus
örhängen // glitter
armband // bikbok

did jesus really die for us?


Yes, I believe he did.
Ta en liten funderare över det och läs lite i din gamla bibel som står i bokhyllan, det är ju faktiskt därför du är ledig den här veckan. Glad Påsk!


idag är en sådan där dag

Vissa dagar känner man inte för någonting. Idag är en sådan dag. Har parkerat mig i soffan, invirad i min vita filt och här stannar jag kvar. Lyssnar på Melissa Horn, det mest destruktiva som finns. Jag mår bra nu för tiden och jag är glad men vissa dagar bara är man low. Vissa dagar mår man bara illa och vill aldrig lämna sängen.


webcam photosession


När man är klar före resten av familjen och har härligt motljus på sitt rum, jaa då blir det såhära. PUSS


tvi den som ger sig


Mamma hade hämtat mig sent på stationen häromdan och idag var det payback-time. Jag fick välja mellan att städa huset eller hjälpa till i trädgården. Eftersom solen sken och fåglarna kvittrade valde jag alternativ två. Vi plockade ihop ris och pinnar som låg och skräpade på marken och i ena hörnan stod ett träd som skulle sågas ned. Mamma sa på skämt att jag kunde få såga ner trädet om jag ville. Challenge accepted! Det tog en stund men tvi den som ger sig. Jag fick ner trädet och pappa blev ganska så förvånad. Jag är så stark typ som Pippi. Men hörrni nu ska jag byta om för snart är det middag hemma hos familjen Arvidsson. See yah!


har du sett malmö har du sett världen


Malmö är ganska fint faktiskt och starbucks har öppnat upp på centralstationen, det var där vi avslutade dagens shoppingtripp. Vi var egentligen på jakt efter vårjackor men kom hem med lite små reafynd och de andra hade införskaffat sig vars ett par solglasögon. Hur som haver, jag hade väldigt roligt och skrattade gott. Jag har så fina vänner minsann.

hey life, would you be like one of those predictable american lovestories, please?


ett glas vatten såhär på kvällskvisten


Ibland så börjar jag känna mig vuxen. Kom hem och bytade om till mjukiskläder. Fick sedan för mig att dricka ett glas vatten. Glaset var fullt innan, jag lovar. Ni som känner mig vet att Hanna dricker vatten högst sällan men det går bättre och bättre. Jag rynkar knappt på näsan längre och det är stora framsteg. Jag har aldrig gillat vatten men det är som det är med osten. Jag kan äta ost på mackan nu, det är inte särskilt gott men det går. Det kan vara gott med ost och marmelad eller ost-skink-salladsmacka. Sådana här saker får mig att känna mig vuxen, också att jag gick hela vägen själv från Anton till stationen i ett mörkt Hässleholm utan att vara rädd. Jag är en stor flicka nu.

dinner @valentino's


Att äta mat tillsammans med vänner är nog en av de finaste sätt att umgås på. God mat och det är alltid under middagen som de mest intressanta samtalen dyker upp. Okej kanske inte alltid, men ofta. Den här kvällen spenderades i Hässlehåla med 5 klasskompanjoner. Efter den två timmars långa middagen gick vi vidare hem till ääänton för att se en film och prata lite till. Jag älskar lov!


I am enjoying a relationship with two men simultaneously. The first first called Ben - the other Jerry.


Måndag. Ägnade en hel dag med min fina mamma. Vi åkte till Nova Lund och shoppade loss. Hittade en hel del nya grejer men inget av det jag egentligen letade efter, typiskt. Dessutom tappade jag bort en av kassarna med nyinhandlade grejer. Dumma mig. Vi avslutade kvällen i soffan framför The other Women och vars en Ben n' Jerry. I like quality time.

jag ska måla hela världen lilla mamma

Ibland funderar jag på att börja rita igen. Det fanns en tid då jag fyllde väggarna i mitt stora flickrum med egna teckningar. Jag hade satt upp en gunga i ena hörnan och på den gungade jag fram och tillbaka medans jag drömde mig bort i alla teckningarnas färger och motiv. Det var en tid då ordet talang ännu inte fanns i mitt vokabulär. Jag gjorde det jag tyckte var roligt trots att jag totalt saknade talang. Men åren gick och vi flyttade, kritorna packades ner i lådor, gungan gick i sönder och jag växte upp. Jag slutade rita, det var inte roligt längre eftersom jag inte hade någon talang. Det där ordet, jag hatar det. Varför ska det hindra oss? Varför slutar jag att sjunga bara för att jag inte är duktig? Varför slutar jag att spela handboll bara för att jag inte är duktig? Varför slutar jag att rita bara för att jag inte är duktig? Jag kommer aldrig att bli sångerska, handbollsspelare eller konstnär men jag tyckte att det var roligt. När man växer upp så försvinner kravslösheten i att ha roligt. Det handlar inte om det längre. Det handlar om att bli bra, kunna vinna, tjäna pengar, få berömmelse, bli uppskattad. Så sitter vi där och låter bli allt vi brukade tycka om bara för att alla andra är mycket bättre. Screw that. Jag tänker rita i alla fall, för min egen skull. Därför att det är kul och det finns inga krav i att ha roligt.

jecklan


people say i'm wierd but i seriously don't care


Jag har haft en fin helg med kyrkan i fredags och sedan Helsingborg resten av helgen och det allra bästa är att jag sitter uppe hela natten för det är lov imorgon. Det slutar inte här utan det är en veckas helg till! En liten star wars hälsning kändes coolt och vissa påstår att jag har stora ögon, fattar inte grejen. Godnatt!


young hearts


just livin'


Spenderade halva söndagen hemma hos fettica med mauliin. Käkade låång frukost vid lunchtiden och tittade på en sorglig romatisk film med matrix-snubben. Vi kände för att göra en liten amatörig photoshoot och kiwi-milkshake. Just livin' life and doin' what we feel like doin'.


RSS 2.0