mobiler ska bara fungera!

:@
I oktober köpte jag en ny mobil, min förra mobil hade jag då haft i drygt 3 år och jag var inte särskilt snäll mot den den sista tiden men mobilen vägrade att gå i sönder. Den höll för allt! Sen köpte jag då en ny mobil i höstas nån gång, igår gick den i sönder. Helt plötsligt så bara vägrade den att öppna min kontaktlista, sen märkte jag att jag inte hade någon täckning nånstans :O och dom nedersta knapparna har slutat lysa och en del andra smågrejer. Bara sådär helt plötsligt, arrhh jag blir rasande. Mobiler ska bara fungera! Och jag använder min mobil rätt så flitigt, nä nu är jag arg. Vad är det för sheten kvalité om mobilen inte ens kan hålla i ett år? Vad är det jag har betalat för?
Just nu har jag fått återuppväcka min gamla mobil som fortfarande fungerar! Det är vad jag kallar kvalité fast den är ganska så mycket sämre och jag har inte alla mina kontakter där -.- SUCK!
Jajaa jag får väl lämna in den och hoppas att det går på garantin.
men nu är de tju Påsklov inte lönt att gå och sura för tekninska problem då ju, Be happy!
HAHAHA

le weekend

Helgen har varit riktigt mysig med fina vänner, precis så som det ska va.
Bara så att du vet ;)


party like a rockstar!



Fridaynight åkte girlsen till Jägers, alldeles för länge sedan sist. Dance, dance, dance!
Camilla, Eddie och Niklas från idol var där och körde några låtar var. Niklas var klart min favorit av dom tre, vi fick alla hans autograf på armen sen. Hahaa.
Det var så härligt att bara släppa loss och DANSA!!! Inte bry sej ett skit om vad andra tyckte, vi körde vårt race. Svettigt och varmt blev det men det är så det ska va ;D

dagen

Det första pappa säger när han kommer innanför dörren "Sikken daog"
Idag har det varit rätt segt har varit sjukt trött pga gårdagskvällen men några goda skratt har jag fått.
Idag har vi mest pratat om balen eller avslutningsfesten som kommer att avsluta vår tid som klass ihop, sorgligt men sant. Men jag ser fram emot vääääldigt mycket. Vi tjejer snackar för fullt om klänningar hit och dit och skor och håruppsättningar, jaa hela baletten. Det är nog dags att börja leta efter en klänning nu snart, för jag vill hitta en som passar mej perfekt! Så kommer skoproblemet, jag är lång och jag vill inte vara ett huvud längre än alla andra men klackaskor är ju så fint! Men vem vet jag kanske hittar ett par prima ballerinor. Skit i det nu det är ju inte förrän i juni. Men om du har något tips där man kan hitta snygga klänningar alltså typ partyklänning (ingen långklänning) jag vill ju inte köpa en klänning någonstans där man vet att alla andra handlar ;) .
Nu ska jag kila iväg på bio med pappsen, Green zone.
chingeling !

 btw! idag vart jag med i en liten ruta i lokaltidningen, även mina skor kom med på bild. Just den här bilden faktiskt. Om ni har läst rutan, jag lyssnar INTE på I kissed a girl med Katy Perry så grymt uttjatad låt MEN jag lyssnar på thinking of you med Katy Perry. Sådär då var det utrett!

suprise!

Min kära vän JK fyllde sweet 16 igår så hela tjejligan hoppade upp på mopederna och körde hem till henne ca 8 på kvällen. Vi rullade mopparna sista biten så att hon inte skulle höra dom mullra utanför huset. VI knackade på dörren och gömde oss när hon sedan öppnade väntade vi en stund och blåste i våra tutor och hade partyhattar på oss. JA MÅ DU LEVA JA MÅ DU LEVA!!!!
Tjena vad hon blev chockad hahaa och riktigt gald blev hon. Vi hade bakat kladdkaka som vi tog med oss och köpt blommor och en stoooor flaska pommac. Det blev en riktig höjdar kväll.
Mohahahaa excellent!
Jag älskar att överaska folk sådär dom blir alltid lika glada , :D


excellent

Emmaklämma är här och vi fixar och trixar lite. Vi och tjejerna har lite planer för kvällen mohahaha, excellent!
Kan tyvärr inte avslöja något här och nu men återkommer, mohaha.
kram

VÅÅÅÅÅÅÅR!!!!

Min matte/kemilärare låter alltid skägget växa sej till ett riktigt tomteskägg under vintern och när våren kommer då åker det bort. Idag vart skägget borta, putsväck det innebär att våren åntligen är här! :D
+ snön nu nästan är helt borta, bara några enstaka vita fläckar här och var bara.
+ vi har vinterjeck i trädgården, ni vet såånna gula små blommor som kommer precis i början av våren.
+ jag kan köra moppe utan att frysa fingrarna av mej.

YEEEEAAAAHHHH!! 
:D


Salle al Fakir

Hur kunde jag glömma  Salem Al Fakir – Astronaut?!!   ååhh underbart!

Jag har varit såld på hans musik och lite småkär i Salle himself sen malmö festivalen, magnifikt!


la music

meine freund Vewe skrev om musik, jag blev inspirerad ock tänkte dela med mej av några låtar som just nu spelas på min spotifylista.

RENT Soundtrack – Will I , låten talar för sej själv. Riktigt fin.
Eet , Regina Spektor – Laughing With ,  Samson, lugna låtar med mycket känsla
Black Eyed Peas – Meet Me Halfway
Glee Cast – Don't Stop Believin'
Katy Perry – Thinking Of You
Dream girl, Keep on walking, Good song, 4 o'clock - Salem al Fakir

Love
Hansapansar


Alice i underlandet

Har inte sett filmen än så idag blir det slag i saken. Tar snart tåget in till stada för att se filmen som rekommenderats av alla, och Johnny Depp ser ju väldans smexig ut ;)
Jag hoppas att den lever upp till mina höga förhoppningar, jag är inget big fan av disney's tecknade Alice i underlandet så jag hoppas denna är bättre. det återstår att se. Nu ska jag slänga i mej nått att käka, ha det fint. Kraam

snark

Jag har ju inte skrivit på hela helgen, min ursäkt är att jag haft fullt upp. Och nu är jag alldeles för trött för att skriva någonting alls, jaa alldeles för trött. ZZ Zzz Zz z ZZz
G O D N A T T

HLR

Idag stod det HLR på schemat, alltså hjärt och lungräddning. Det var rätt intressant och det känns bra att få lära sej det. Man vet ju aldrig vad för sorts stunder livet bjuder på. Jag kan säga att det är ganska jobbigt efter att tag och stå och puma. 30 2 mitt på!
Men jag undrar om jag har psyke nog att kunna trycka så hårt under en riktigt hjärträddning, man ska ju höra hur det knäcker i revbenen. Ush jag säger då det, jag önskar verkligen att jag aldrig kommer behöva använda mina nyvunna kunskaper. Men som sagt det känns bra att ha lärt sej det, en liten trygghet faktiskt :) det är bra att man lär ut det i skolorna tycker jag, alldeles toppen (Y)


jag vill inte konsthisoria

Prov imorgon på konsthistoria. Rembrandt. Picasso. Barock. Rockoko. Medeltiden. Strindberg. Andy Warhol. Nyklassicismen. Allt är en enda röra. There is no way I'm gonna pass the test tomorrow. Jo för jag kommer vara uppe halva natten och plugga. Och så har jag en hel del franska med, prov på onsdag det borde jag nog också ta och plugga på. Jag orkar inte, jag vill inte. Jag vill lägga min energi på annat, inte en massa prov vars innehåll jag kommer ha glömt bort om två dar. Nej jag har inte tid att sitta och skriva inlägg här inte jag har ju en hög med läxor som väntar.

M Å N D A G

en ny dag. en ny vecka. nya möjligheter.
Jag lever livet. Jag saknar, längtar, älskar, skrattar, gråter, ler. Allt är inte perfekt men mycket är väldigt bra. Jag ser fram emot allt vad livet kommer att bjuda på den närmsta tiden. det känns som om allt börjar bli riktigt bra. Jag orkar inte gå och sura, jag har ingen anledning att sura. Jag känner bara för att le. Ett leende är ju lika smittsamt som en förkylning. So let's smile!

I'm fine when I'm with you



böghög is the thing we do when there's nothing else to do. Then we laugh.

Friday I'm in Love



keps nike intersport
svart långarmad tröja jc
kjol vero moda
rosa strumpbyxor h&m

Äntligen fredag, fast veckan har gått sjukligt fort men inget mej emot. Den här helgen blir en slapp helg i jämförelse med dom föregågna men det är rätt skönt ibland faktskt. Det blir en chillhelg. Ikväll blir det iväg till kyrkan en sväng på ungdomsmötet.
Vet du vad? Det är bara 3 veckor kvar till påsklovet! Jag kan utan överdrift påstå att jag faktiskt längtar riktigt mycket! Då kan man ta vårjackan istället för tjocka vinterjackan och man kan börja använda alla fina vårkläder och solen som skiner och värmer på mina bleka kinder. Tillbaka till nuet, snön ligger ju än så länge kvar där på marken trots att jag bor i Skåneland. Ha en fin helg med er :)
kraam

outfit for the day



Today I like Gina Tricot

jeans Gina Tricot
t-shirt Gina Tricot
kavaj Vero Moda
örhängen Gina tricot


GO!

Jag känner mej gryyyymt taggad, inför ALLT!
Jag är så glad glad glad, mannen (kvinnan) här är väldigt glad, gad glad glad glad. Jag är så glad att jag blir nöjd!
Går den så? Äsh skit samma jag är GLAD !!


Here comes the sun

Du vet att solen skiner där utanför mitt fönster, den skiner och den värmer upp. Vet du vad det betyder? VÅREN är på gång! Jag jublar :D Vill ut och fotografera NU men har ett engelska prov imorgon som det behövs tränas inför eftersom jag siktar mot högsta betyg. Kameran får vänta. Åh vad jag vill ha påsklov nu, hahaa ;D

back in school

sorry att jag inte varit särskilt aktiv den senaste veckan men det har ju varit sportlov och jag har haft fult upp. De gånger jag faktiskt varit hemma har jag typ bara sovit, näjs. Så jag har helt enkelt haft en sjukt bra lov.
Maskerad
Bowling
pizza-Ben 'n Jerry's-grease-kväll
en riktig Tjejkväll
Bio, FARSAN
melodifestivalen-kväll
kyrkan
bland annat :P
Nu är det tillbaka till skolan, är nästan tröttare nu än innan lovet men det är så det ska va ;D
Hoppas ni med haft ett härligt lov och får en grym vecka!
kraaam :D

RSS 2.0