roma

Had the time of our lives. Rom är otroligt vackert, åk dit. Vi bodde 11 trappor upp i centrala stan med gångavstånd till allt. Vi gick bergis ett par mil om dagen. Vägrade åka kollektivt för på varje gata fanns det något värt att se. Det känns lite tomt att vara utan Ebbis nu när man hängt ihop i fem dagar konstant. Fantastisk resa.

greetings from rome

 

leaving for a while

Som vanligt kvällen innan jag ska åka någonstans ekar resväskan tom. Jag jobbade mitt sista pass idag och imorgon när lönen trillar in drar jag och Ebba till Rom. Du anar inte hur taggad jag är just nu i skrivande stund. Det ska bli sååå skönt att bara lämna allt för ett tag och njuta av en annan stad, ett annat land och en annan kultur. Att helt få tänka på något annat och släppa allt här hemma. Men som sagt väskan är fortfarande tom och klockan börjar närma sig läggdags. Vi hörs!
 

quote of the day

 

#yolo

Vi drog till Malmö, käkade langos, dansade, lyssnade på Oskar Linnros, träffade goa människor och missade sista tåget hem. Två timmars sömn blev det och sen upp och jobba 13h. Decent. Fett värt det ändå för det blev en fin kväll, eller natt.

slösar pengar

Slösar pengar på kläder och piercar Elins öra, pratar skit och fnittrar. Det här är en tjej jag gillar att hänga med, bara så ni vet.


veronika wallentin

Jag önskar att det var jag som tagit denna bilden men tyvärr, det är nog hon själv. Jag måste säga att det är sjukt ballt att våga klippa av håret sådär och att dessutom klä i det, det är få förunnat. Snygg kompis man har alltså.
 

drömma kan man

 
 

cold feet

Och så helt plötsligt är det som att någon slog alla mina planer ur händerna på mig. Jag står där tomhänt och vet inte alls vart jag ska ta vägen. Jag som visste precis.
 
 

surprise surprise

Gabbe trodde han skulle hämta grillkol i tältet på Linda och Dannes bakgård men där stod vi och såg dumma ut. "SURPRISE" skrek vi i kör och Gabbe blev röd och rörd. Sedan hurrade vi fyra gånger för den nyblivna artonåringen och festen kunde börja. Det bjöds på god mat och sällskap av högsta klass. Efteråt drog vi vidare till malmöfestivalen och alltsomallt blev det en väldigt väldigt lyckad kväll. Jag hoppas Gabbe gick och la sig lika nöjd som jag gjorde.
 

and I'm done for today, leave a message after the tone

Jobbat. Handlat. Sprungit. Bakat paj. Träffat Emma. Lagat mat. Kollat One Direction. Trött.
 

go with the skirt

 

don't ask me when, don't ask me how


snapshots

One Direction i Ebbas säng och mina fötter i mammas skor.


mama I wanna see the world

Jag vill så gärna komma iväg. Se nya platser och känna att jag faktiskt gör något med mitt liv. Att jag inte bara sitter här och låter dagarna gå. Det är så roligt att höra om allas planer, jag har en hel drös med vänner som flyttar till nya bredgrader i höst och det låter så spännande. Men så undrar man för en sekund varför inte jag är en av dom, en av dom som tar tag i saken. En av dom som hittar ett jobb, volontärresa, utbildning eller värdfamilj i ett annat land och faktiskt gör det där som de har drömt om. Fast jag vet inte riktigt vad jag har drömt om. Hela världen kanske. Och vem vet kanske får jag se hela världen en vacker dag. Jag kanske bara ska börja pricka av några ställen på världskartan i alla fall, jag har en del kvar...
 
 
 

röstånga mölla

Hela stället såg ut som en enorm loppis och man hittade hela tiden nya coola detaljer i taket eller fönsterkarmarna osv. Röstånga mölla heter det och ligger precis vid stationen i Eslöv. De bjöd på sopp- och surdegsbrödsbuffé för endast 60 riksdaler med kaffe på maten såklart. Jag kommer garanterat åka hit fler gånger!
 

levi's

Jag önskar att jag hade tagit mig tiden att faktiskt ta några outfitbilder för den här sommaren har jag varit kreativ. Det enda i klädväg jag köpt är ett par solglasögon, en bikini och ett par jeans som jag klippt till shorts. Annars har jag levt på allt skräp jag samlat på mig under föregående somrar. På något sätt gillar jag det, att hitta på nya kombinationer och vara sparsam. You should try it! Din garderob har mer potential än du tror.
 

näemen hej verkligheten

Ansökt om studiebidrag och läst igenom litteraturlistor. Ord som hemtenta och betygskriterier framkallar rysningar längs ryggraden, det här med att läsa en kurs i höst känns inte lika lockande längre. Nu ska man ju köpa alla de där böckerna själv! "Välkommen till verkligheten Hanna" tänker säkert ni nu och jaa jag har nog varit lite naiv. Att läsa 30 högskolepoäng är nog ingen dans på rosor ändå...

those were the days

Träffade dessa två lökar igår, bilden är från Indienresan och dom är så söta så. Cinke hade precis tagit körkort så han körde den obligatoriska rundan till donken med oss för att köpa glass, innan dess hade vi svalkat oss i Elins pool och allt som allt var det bara en himla skön eftermiddag. När man träffar kompisar sådär efter jobbet så glömmer man nästan bort att man faktiskt jobbat första halvan av dagen, det är en rätt go känsla.
 

create in me a new heart


sommardag

Min första lediga dag på väldigt länge och jag ville utnyttja vädret. Vi tog bilen till Åhus, solade, käkade mjukglass (vissa kladdade mest), hoppade från bryggan och lät timmarna passera. Så som en sommardag ska vara.


på jobbet


RSS 2.0